دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

حالا اگه دوستان برای مچ کردن صوت ها بین دو نسخه کمک کنن شاید بشه توی 50 سال جمعش کرد 😂
یه مشکل ریزی که هست اینه جای بعضی صداها نسبت به نسخه PS2 متفاوته توی نسخه پیسی
البته پورت پیسی هم پورت خیلی داغونی هستش و خیلی خرابه

نه منظورم اینه پورت پیسی سن آندریاس درکل پورت بدی هستش نسبت به PS2
راک استار اکثر بازی های قدیمیش تا GTAIV همشون یجورایی پورتشون بد بوده و طرفدارا با مود کلا درستش کردن تا شبیه چیزی که واقعا باید باشه درش بیارن

راک استار اکثر بازی های قدیمیش تا GTAIV همشون یجورایی پورتشون بد بوده و طرفدارا با مود کلا درستش کردن تا شبیه چیزی که واقعا باید باشه درش بیارن

یادمه یه دوستی اینجا تو همین فروم داشتم اسمش مهرداد @MEHRDAD.F بود اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه مهرداد می‌گفتش که زمانی که gta می‌خواستم روی کنسول پلی استیشن ۲ بیارن به خاطر محدودیت سخت افزاری خیلی اذیت شدن

تا بتونن بازی رو پرت کنن برای این کنسول
چون بازی برای کامپیوتر بوده و xbox original چون سخت افزار مشابه کامپیوتر داشت و خیلی قوی بود تونست خوب اجرا کنه
مجبور بودم بازی رو خیلی ازش بزنن تا بیاد روی پلی استیشن ۲

• Like
Reactions: Master Reiden
یادمه یه دوستی اینجا تو همین فروم داشتم اسمش مهرداد @MEHRDAD.F بود اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه مهرداد می‌گفتش که زمانی که gta می‌خواستم روی کنسول پلی استیشن ۲ بیارن به خاطر محدودیت سخت افزاری خیلی اذیت شدن

تا بتونن بازی رو پرت کنن برای این کنسول
چون بازی برای کامپیوتر بوده و xbox original چون سخت افزار مشابه کامپیوتر داشت و خیلی قوی بود تونست خوب اجرا کنه
مجبور بودم بازی رو خیلی ازش بزنن تا بیاد روی پلی استیشن ۲
نه البته اشتباس، GTA SA اول برای PS2 منتشر شد... بعد از اون برای Xbox original و PC.
چیزی هم ازش نزدن چندان برای PS2، صرفا بعضی downgrade های گرافیکی برای بهتر اجرا شدنش، وگرنه در خیلی از موارد ریلیز PS2 حتی از ریلیز PC هم بهتره! (میتونی این مورد رو با سرچ مود هایی که میان نسخه پیسی رو شبیه به PS2 میکنن ببینی)

آخرین ویرایش:
حالا اینا به کنار قدیم یادمه یه دیسک خریده بودم زده بود gtasa فارسی چندسال پیشا
برای پلی 2
پلی 2 من یه مشکلی داشت بعضی بازیارو بالا نمیاورد اخرم بردم پسش دادم
برام سواله واقعا توش چی بود
حتما مدلش رو کرده بودن یه شخصیت ایرانی و چندتا تکسچر جابجا کرده بودن 😂
تابحال هیچکس دوبله نکرده GTA SA رو برای PS2.

نه البته اشتباس، GTA SA اول برای PS2 منتشر شد... بعد از اون برای Xbox original و PC.
چیزی هم ازش نزدن چندان برای PS2، صرفا بعضی downgrade های گرافیکی برای بهتر اجرا شدنش، وگرنه در خیلی از موارد ریلیز PS2 حتی از ریلیز PC هم بهتره! (میتونی این مورد رو با سرچ مود هایی که میان نسخه پیسی رو شبیه به PS2 میکنن ببینی)
دقیقا منم اول پیام رو دیده بودم گیج شدم حقیقتش نفهمیدم سگا چی گفت

دوستان کسی نسخه پیسی GTA SA دسترسی داره یه سه چهار تا فایل ازش ارسال کنه برام؟ (نسخه دوبله نشده)
فایل های
Code:
audio\streams\AA
audio\CONFIG\TrakLkup.dat
audio\CONFIG\BankLkup.dat
* audio\streams\ADVERTS
اون فایل آخری که ستاره داره جلوش رو اگه تونستید بفرستید (چون حجم بالاتری داره)

• Like
Reactions: Master Reiden

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or