دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

چه کردی سعید با دوبله
من اون پروژه ریمستر برای سیستمای ضعیف رو احتمالا کلا بزارمش کنار چون آخرین پکی هم که پیدا کردم بی‌نقص نبودش و انگاری هرکدوم یه مشکلی داره
بنظرم کلا ولش چون دیگه نمیکشم خودمم اصلا سن آندریاس بازی نمیکنم یجورایی این پروژه تکو تنها کلا لغو شد شایدم یروز رفتم سراغش شک دارم
اینم که شد مثل همون V LEGACY.
Canceled-PNG-Clipart.png

• Like
Reactions: behzadpersian
چه کردی سعید با دوبله
من اون پروژه ریمستر برای سیستمای ضعیف رو احتمالا کلا بزارمش کنار چون آخرین پکی هم که پیدا کردم بی‌نقص نبودش و انگاری هرکدوم یه مشکلی داره
بنظرم کلا ولش چون دیگه نمیکشم خودمم اصلا سن آندریاس بازی نمیکنم یجورایی این پروژه تکو تنها کلا لغو شد شایدم یروز رفتم سراغش شک دارم
اینم که شد مثل همون V LEGACY.
View attachment 324835
چند وقته حس و حال کار کردن روش رو ندارم، ایشالا مجدد سعی میکنم برم سمتش.
راجب پروژه خودت، آره مود مزخرف زیاده و پیدا کردن ورژن های درست حسابی‌شون سخته، احساس می‌کنی داری و علاقه‌ت رو نسبت بهش از دست میدی یمدت بزار کنار و مجدد بعدا دست بگیرش.

چند وقته حس و حال کار کردن روش رو ندارم، ایشالا مجدد سعی میکنم برم سمتش.
راجب پروژه خودت، آره مود مزخرف زیاده و پیدا کردن ورژن های درست حسابی‌شون سخته، احساس می‌کنی داری و علاقه‌ت رو نسبت بهش از دست میدی یمدت بزار کنار و مجدد بعدا دست بگیرش.
انشالله اون دوبله پورت بشه برای کنسول
مال منم چیزه مود rosa رو تونستم بندازم روش فایل های img اش رو استخراج کردم انداختمشون روی گیم فقط مشکل لود شدن داره تسکچراش زیادی با کیفیته بعدا میبینم میشه درستش کرد یا نه
ادم خسته میشه کلا همش کرش ارور

انشالله اون دوبله پورت بشه برای کنسول
مال منم چیزه مود rosa رو تونستم بندازم روش فایل های img اش رو استخراج کردم انداختمشون روی گیم فقط مشکل لود شدن داره تسکچراش زیادی با کیفیته بعدا میبینم میشه درستش کرد یا نه
ادم خسته میشه کلا همش کرش ارور
همین الانشم شده نزدیک 20 گیگ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or