دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

دوستان کسی نسخه پیسی GTA SA دسترسی داره یه سه چهار تا فایل ازش ارسال کنه برام؟ (نسخه دوبله نشده)
فایل های
Code:
audio\streams\AA
audio\CONFIG\TrakLkup.dat
audio\CONFIG\BankLkup.dat
* audio\streams\ADVERTS
اون فایل آخری که ستاره داره جلوش رو اگه تونستید بفرستید (چون حجم بالاتری داره)
شرمنده داش سعید من فکرنکنم بتونم بفرستم چون حتی اون گوشی داغونه داظتم خراب شده با گوشی دیگران میام تو نت

• Like
Reactions: Master Reiden
شرمنده داش سعید من فکرنکنم بتونم بفرستم چون حتی اون گوشی داغونه داظتم خراب شده با گوشی دیگران میام تو نت
مشکلی نداره عزیز ممنون
اون لحظه داشتم روش کار میکردم به این فایلا از نسخه اصلی نیاز پیدا کردم گفتم بپرسم شاید کسی تونست بده چون نمیتونستم کل بازی رو دانلود کنم، که خوب کسی نداد
ولی الان میتونم دانلودش کنم، کل بازی رو میریزم.
دلیل نیازم این بود از نسخه دوبله پیسی به عنوان بیس استفاده میکردم که فهمیدم یمقدار خرابکاری کردن بعضی جاها، پس گفتم بهتره با نسخه اصلی کار کنم...

مشکلی نداره عزیز ممنون
اون لحظه داشتم روش کار میکردم به این فایلا از نسخه اصلی نیاز پیدا کردم گفتم بپرسم شاید کسی تونست بده چون نمیتونستم کل بازی رو دانلود کنم، که خوب کسی نداد
ولی الان میتونم دانلودش کنم، کل بازی رو میریزم.
دلیل نیازم این بود از نسخه دوبله پیسی به عنوان بیس استفاده میکردم که فهمیدم یمقدار خرابکاری کردن بعضی جاها، پس گفتم بهتره با نسخه اصلی کار کنم...
قربونت،بدی نسخه دوبله اینه ان پی سی هایی رو مثل گنگ دوبله نکردن توهم نمیفهمی هم چی میگن هم بهشون yes یا no بگی
خنده داریش اینه تو مرحله ای که دنیس رو نجات میدی صدا و دوبله داره وقتی باهاش میری بیرون نه ولی حرف زدنای سیجی باهاش موقعی که بیرونی کاملا دوبله شده
کلا منطقیه

• Like
قربونت،بدی نسخه دوبله اینه ان پی سی هایی رو مثل گنگ دوبله نکردن توهم نمیفهمی هم چی میگن هم بهشون yes یا no بگی
خنده داریش اینه تو مرحله ای که دنیس رو نجات میدی صدا و دوبله داره وقتی باهاش میری بیرون نه ولی حرف زدنای سیجی باهاش موقعی که بیرونی کاملا دوبله شده
کلا منطقیه
صدای کاراکترای اصلیم وقتی مثلا هلشون میدی یا این چیزام کلا حذف شده یا دوبله نکردن

• Like
فقط سعید میگم داداش داری از نسخه 1.3 US با همون لینکی که بهت دادم داری روش کار میکنی درسته؟
آخه بهترین نسخه اش همونه کلا
1.0 اون هات کافی داره که بنظرم کلا مزخرفه و باگ هایی هم داره علاوه بر اون
ولی 1.3 بهتره

• Like
فقط سعید میگم داداش داری از نسخه 1.3 US با همون لینکی که بهت دادم داری روش کار میکنی درسته؟
آخه بهترین نسخه اش همونه کلا
1.0 اون هات کافی داره که بنظرم کلا مزخرفه و باگ هایی هم داره علاوه بر اون
ولی 1.3 بهتره
نسخه برای من خیلی فرق نداره، با هر نسخه ای که بشه مود کرد ما میتونیم کار کنیم.
ولی چیز مهم تری که هست نسخه 1.0 خیلی راحت تر مود میشه و بخاطر همین پیشنهادیه برای وقتی که میخوای مود کنی، پس شاید به همون پورت کنم...

• Like
نسخه برای من خیلی فرق نداره، با هر نسخه ای که بشه مود کرد ما میتونیم کار کنیم.
ولی چیز مهم تری که هست نسخه 1.0 خیلی راحت تر مود میشه و بخاطر همین پیشنهادیه برای وقتی که میخوای مود کنی، پس شاید به همون پورت کنم...
نسخه خیلی خوبیه ولی مثلا مشکل داره برای مثال مرحله زیرو خیلی زودتر میگن سوخت هلیکوپترت تموم میشه بخاطر یه باگی
کلا سعید اون نسخه ۱.۳ هم پچ واید اسکرین مدرن داره هم مشکلاتش فیکس تر شده نسبت به ۱.۰ وگرنه اون نسخه های ۳.۰ کلا خوب نیست بنظرم
۱.۳ فکرنکنم فایلاش خیلی فرق داشته باشه نسبت به ۱.۰ و خیلی سخت نباشه مود زد
درکل تلاشتو بکن رو ۱.۳ بزنی انشالله شد شاید من دوباره سن اندریاس رو شبیه ساز رفتم با دوبله
اون ریمستریم که خودم روش کارمیکردم معلوم نیست اصلا چون حتی نت ندارم

• Like
نسخه خیلی خوبیه ولی مثلا مشکل داره برای مثال مرحله زیرو خیلی زودتر میگن سوخت هلیکوپترت تموم میشه بخاطر یه باگی
کلا سعید اون نسخه ۱.۳ هم پچ واید اسکرین مدرن داره هم مشکلاتش فیکس تر شده نسبت به ۱.۰ وگرنه اون نسخه های ۳.۰ کلا خوب نیست بنظرم
۱.۳ فکرنکنم فایلاش خیلی فرق داشته باشه نسبت به ۱.۰ و خیلی سخت نباشه مود زد
درکل تلاشتو بکن رو ۱.۳ بزنی انشالله شد شاید من دوباره سن اندریاس رو شبیه ساز رفتم با دوبله
اون ریمستریم که خودم روش کارمیکردم معلوم نیست اصلا چون حتی نت ندارم
ببینم چی میشه.
راجب نسخه ریمستر خودت، یه راه انتشارش لیست صرفا مودهاییه که نصب کردی و شاید آموزش نصبشون، آپلود کل بازی که الان دیگه بالای پنج شیش گیگ باید شده باشه با مودها کار سختیه...
یه راه منطقی دیگه هم اینه یه VPS بخری و بازی رو توی اون مود کنی و بعد ایزی آپلود کنی.

• Like
ببینم چی میشه.
راجب نسخه ریمستر خودت، یه راه انتشارش لیست صرفا مودهاییه که نصب کردی و شاید آموزش نصبشون، آپلود کل بازی که الان دیگه بالای پنج شیش گیگ باید شده باشه با مودها کار سختیه...
یه راه منطقی دیگه هم اینه یه VPS بخری و بازی رو توی اون مود کنی و بعد ایزی آپلود کنی.
بعد میدونی چیه سعید مثلا مود تکسچرای HD ریختم نگاهشون میکنی چه دور چه نزدیک چشات کلا درد میگیره یه حالتیه انگار بیش از حد با کیفیته
بعد مثلا مود rosa هم رو این updatedclassic که کلی فیکس داره هم اجرا نمیشه کلا
درکل خیلی مواقع میره رو مخ
حتی updatedclassic
Usertrack playerاش هم کرش میکنه
نمیدونم چیکار کنم سعید

• Like
بعد میدونی چیه سعید مثلا مود تکسچرای HD ریختم نگاهشون میکنی چه دور چه نزدیک چشات کلا درد میگیره یه حالتیه انگار بیش از حد با کیفیته
بعد مثلا مود rosa هم رو این updatedclassic که کلی فیکس داره هم اجرا نمیشه کلا
درکل خیلی مواقع میره رو مخ
حتی updatedclassic
Usertrack playerاش هم کرش میکنه
نمیدونم چیکار کنم سعید
تکسچر که با کیفیت باشه اما فلت باشه فایده نداره، همین تکسچرای HD صرفا کیفیت بالا دارن بعضا، بخاطر همین توی بازی انگار داری به یه عکس با کیفیت نگاه می‌کنی برای همین جذاب نمیشه خیلی

تکسچر که با کیفیت باشه اما فلت باشه فایده نداره، همین تکسچرای HD صرفا کیفیت بالا دارن بعضا، بخاطر همین توی بازی انگار داری به یه عکس با کیفیت نگاه می‌کنی برای همین جذاب نمیشه خیلی
اخه میدونی تکسچر های اصلیش در مقابل اون بهتره حتی
احتمالا نسخه رو عوض کنم که rosa ساپورت بکنه
بهترین تکسچر پک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or