MohammadAVGN
کاربر سایت
بخاطر غروب نیستش بخاطر چراغ هایی که روی برج هستش نور افتاده روی سیجیغروبش زیادی غروبه، دهن چشم رو صاف میکنه
چراغای چشمک زن
بخاطر غروب نیستش بخاطر چراغ هایی که روی برج هستش نور افتاده روی سیجیغروبش زیادی غروبه، دهن چشم رو صاف میکنه
تو کانفیگ فیتلرها یه گزینه هست که آب بارون بریزه رو صفحهبه هرحال هرکی حال نکرد هرموقع خواست میتونه با F10 فیلتر گیم رو عوض کنه
View attachment 319732
View attachment 319733
View attachment 319734
View attachment 319735
View attachment 319736View attachment 319737
اجباری در فیلتر پلی استیشن 2 نیست.
فیلتر مزخرف پورت موبایل
اووو، منطقی تره اینطوربخاطر غروب نیستش بخاطر چراغ هایی که روی برج هستش نور افتاده روی سیجی
چراغای چشمک زن
خیلی هم عالی..خوب خبر خوب اینکه پورت دوبله PC به PS2 ممکنه!
امروز یه برررسی کردم و دیدیم باید شدنی باشه...
ولی میشه گفت کار چندان آسونی نخواهد بود، باید یه ابزار براش بنویسم تا پروسه رو خودکار کنه که خوب کمی وقت گیر خواهد بود...
نظر دوستان چیه؟ ارزشش رو داره وقت بزارم روش؟
آره کلا بهترین نسخه گیم US 1.3 NTSC هستشخوب خبر خوب اینکه پورت دوبله PC به PS2 ممکنه!
امروز یه برررسی کردم و دیدیم باید شدنی باشه...
ولی میشه گفت کار چندان آسونی نخواهد بود، باید یه ابزار براش بنویسم تا پروسه رو خودکار کنه که خوب کمی وقت گیر خواهد بود...
نظر دوستان چیه؟ ارزشش رو داره وقت بزارم روش؟
من بتونم شاید احتمالاخوب آوردن صوت کات سینا ممکنه چون صوتشون تقریباً هماهنگه.
ولی راجب باقی صوتا داستان فرق داره، چون توی sfx ها هستن، یک ابزار درستی نیست براش و دو ترتیبشون با نسخه پیسی یکی نیست...
من احتمالا ابزار رو مینویسم ولی اگه نتونستم برای ترتیب کاری بکنم کسی هست داوطلب بشه برای هماهنگی دستی؟
اوکیه پس من میبینم اول میتونم ابزار رو بنویسم، اگه از اون خیالم از اون راحت شد بهت میگم ببینیم چکار میشه کرد.من بتونم شاید احتمالا