Aghahadi
کاربر سایت
بفرستش فروم خب..یه اهنگ دادم به هوش مصنوعی نتیجه اش سیجی داشت فارسی میخوند چیز عجیبی دراومده بودش
بفرستش فروم خب..یه اهنگ دادم به هوش مصنوعی نتیجه اش سیجی داشت فارسی میخوند چیز عجیبی دراومده بودش
در امر خیر حاجت به استخاره نیست..اقا من میخوام این نسخه پیسی رو تموم کنم بره خیلی طول کشیده تا الان
اون نه چیزه هادی هوش مصنوعی عه بیت اهنگ رو هم خونده داغونش کرده به موقع شد یکی درست طراحی میکنم عشق کنیم(یجور میگم حالا انگار چیه)بفرستش فروم خب..
بیت آهنگ رو هم خونده؟؟؟اون نه چیزه هادی هوش مصنوعی عه بیت اهنگ رو هم خونده داغونش کرده به موقع شد یکی درست طراحی میکنم عشق کنیم(یجور میگم حالا انگار چیه)
خلاصه که..
والا راه حل کلی وجود نداره، بازی با بازی متفاوته، باید بازی چک شه تا ببینیم آیا امکان مود کردن و بعد ترجمه هست یا نهخب آقا سعید یه سوال..
کنجکاوم بدونم چطور کاراکترهای فارسی رو میاری تو بازی؟؟
راهی هست براش؟
لطفاً اینو برام روشن کن بفهمم..
و اینکه دمت گرم..
من که انشاءالله پایه ام..با هم اوکیش میکنیم..
عجب دسکتاپ تمیزی
برای نمونه خدمتت عرض کنم که:والا راه حل کلی وجود نداره، بازی با بازی متفاوته، باید بازی چک شه تا ببینیم آیا امکان مود کردن و بعد ترجمه هست یا نه
رزیدنت اویل 4 خیلی چیز خاصی برای ترجمه نداره نسخه پلی 2برای نمونه خدمتت عرض کنم که:
رزیدنت اویل 4..
به نظرت میشه متون و دیالوگهاشو دست زد؟
گرچه به نظرم خیلی بعید میاد..
ایکاش میشد..
این یه رویاست که متونش فارسی بشن..
تا الان که نتایج فهمونده تقریبا غیر ممکنه..ولی هنوز هم فکر میکنم شاید راهی باشه..