دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

نه کلا میشه با صوت فارسی بازی کرد با صوت انگلیسی تکمیلم بشه جای خاصی برای آپلودش سراغ ندارم فعلا
منظورت آپلود سنتره؟
چیز خیلی خاصیم به ذهنم نمیرسه بیشتر از این اضافه کنم جز اینکه کیفیت کاراکترا با تکسچرا این چیزا ببرم بالا وگرنه چیزه خاصی نداره برای تکمیل شدنش
همینش هم خیلی خوبه. بهرحال این همه براش وقت گذاشتی. اضافه کردن دوبله کاره بسیار وقت گیری هستش. باید فایل های دوبله یکی یکی به نسخه PS2 تبدیل بشن. مشخصات فایل دوبله از نظر بیت ریت و هم از نظر زمان بندی باید با صوت اصلی یکی باشن. وگرنه تو اجرا به مشکل میخوری.

چیز خیلی خاصیم به ذهنم نمیرسه بیشتر از این اضافه کنم جز اینکه کیفیت کاراکترا با تکسچرا این چیزا ببرم بالا وگرنه چیزه خاصی نداره برای تکمیل شدنش
نمیدونم شاید کیفیت تکسچرا اونقدرا هم مهم نباشه..

• Like
Reactions: Master Reiden
نمیدونم شاید کیفیت تکسچرا اونقدرا هم مهم نباشه..
نمیدونم یچیزی که ارزش داشته باشه نگن چه اشغالی بودش
یچیزی که کیفیتش خوب باشه ارزش بازی کردن داشته باشه هرچند خودم اصلا پلی نمیدمش دیگه اصلا مگه اینکه درحد تست
خودم یادم میاد ریمستر نسخه 1.0 که میگفتن بهینه سازیش اشغاله با فریم خوبی با دستکاری تنظیمات و کیفیت خوبی میتونستم بازی کنم اما با مود دایرکت ایکس 2.0 حتی 10 فریمم نگرفتم چون براشون مهم نیست اصلا بهینه سازی و مخاطب به دست چپشونه یا شایدم نمیتونن که شک دارم
سعیدم که نیستش خودمم کلا از سن اندریاس خستم واقعا دیگه برام چیزی نداره چون انقدری که من بازیش کردم خوده راک استار هم بازی نکرده گیمشو
فردام 6 میاد ولی من هنوز وی رو هم یبار تموم نکردم البته کسایی مثل منم هستن به هرحال ولش ربطی به بحث نداره
d4a7ae925191062983533b1e171bebcd.jpg

• Like
Reactions: Master Reiden
یچیزی که کیفیتش خوب باشه ارزش بازی کردن داشته باشه هرچند خودم اصلا پلی نمیدمش دیگه اصلا مگه اینکه درحد تست
خودم یادم میاد ریمستر نسخه 1.0 که میگفتن بهینه سازیش اشغاله با فریم خوبی با دستکاری تنظیمات و کیفیت خوبی میتونستم بازی کنم اما با مود دایرکت ایکس 2.0 حتی 10 فریمم نگرفتم چون براشون مهم نیست اصلا بهینه سازی و مخاطب به دست چپشونه یا شایدم نمیتونن که شک دارم
سعیدم که نیستش خودمم کلا از سن اندریاس خستم واقعا دیگه برام چیزی نداره چون انقدری که من بازیش کردم خوده راک استار هم بازی نکرده گیمشو
فردام 6 میاد ولی من هنوز وی رو هم یبار تموم نکردم البته کسایی مثل منم هستن به هرحال ولش ربطی به بحث نداره
View attachment 318425
میفهمم چی میگی..در مورد کاری که میخوای برای سن اندرس بکنی موضوع اینه که:

کار نیکو کردن از پر کردن است..فکر میکنم منظورت همینه..دی:

منم مث شما دستم وی رو لمس هم نکرده..

به قول شما..بگذریم!

View attachment 318425
راستی راهی هست که بتونیم با آقا سعید ارتباط بگیریم؟؟

بابا جاش به شدت خالیه..

دم همه دوستان که اینجا فعال بودن گرم
من نمی‌دونم چرا از این تاپیک هیچ اعلانی نمیومد برام... من هر چندروز یبار چک میکنم این بخش انجمن رو که ببینم تازه چه خبر که خب چند وقتی بود هیچ خبری نبود منم یکم ناامید شدم... ولی انگار خبرا اینجا بود و من نمی‌دیدم 😅
دم آقا @vendor گرم واتساپ پیام داد و دوباره انجمن رو یادم انداخت...
ایشالا حتما مجدد یه چندتا کار میکنیم اینجا با کمک دوستان، وقت کنم دوبله رو مجدد یه نگاهی میندازم، چندسال پیش که نگاه کردم سرسری بود، دیدم اسما نمی‌خونه و هماهنگ کردن همه صوتا خیلی زمان می‌بره پس گذاشتمش کنار، ولی حالا یبار دیگه چک میکنم ببینم چی میشه، یهو دیدی تونستم یه راهکاری پیدا کنم برای آسون کردن این پروسه...

دم همه دوستان که اینجا فعال بودن گرم
من نمی‌دونم چرا از این تاپیک هیچ اعلانی نمیومد برام... من هر چندروز یبار چک میکنم این بخش انجمن رو که ببینم تازه چه خبر که خب چند وقتی بود هیچ خبری نبود منم یکم ناامید شدم... ولی انگار خبرا اینجا بود و من نمی‌دیدم 😅
دم آقا @vendor گرم واتساپ پیام داد و دوباره انجمن رو یادم انداخت...
ایشالا حتما مجدد یه چندتا کار میکنیم اینجا با کمک دوستان، وقت کنم دوبله رو مجدد یه نگاهی میندازم، چندسال پیش که نگاه کردم سرسری بود، دیدم اسما نمی‌خونه و هماهنگ کردن همه صوتا خیلی زمان می‌بره پس گذاشتمش کنار، ولی حالا یبار دیگه چک میکنم ببینم چی میشه، یهو دیدی تونستم یه راهکاری پیدا کنم برای آسون کردن این پروسه...
آقا سعیییید..!

خوش برگشتی مرد..!😉

یکار دیگه هم که خیلی مشتاق انجامش هستم فارسی سازی برخی بازی های کوچیک PS2 هست، تو زمینه فارسی سازی بازی ها PC من فعال هستم ولی PS2 کار نکردم تابحال...
تا ببینیم آینده چی میشه...
شاید خبرهای خوبی بیاد!
به به..!

خبرای خوب که حتما هست..حالا که شما پای کار هستی و خبر از روزهای خوب میدی منم عزم خودمو جزم می‌کنم تا یه اتفاق خوبی بیفته..

شادِمان نمودی..😜

البته در کنار اینکه به جمع برگشتی،بودن دوستانی که از جمعمون رفتن..

خدا کنه همه بمونیم..

به به..!

خبرای خوب که حتما هست..حالا که شما پای کار هستی و خبر از روزهای خوب میدی منم عزم خودمو جزم می‌کنم تا یه اتفاق خوبی بیفته..

شادِمان نمودی..😜

البته در کنار اینکه به جمع برگشتی،بودن دوستانی که از جمعمون رفتن..

خدا کنه همه بمونیم..
به به عالی، پس منتظر خبرای خوب از شما هم هستیم پس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or