دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

سعید کاش میتونستیم این پلی 2 رو دوبله کنیم پیر شدیم از این پورت پیسی
یه لحظه منظورتو اشتباه گرفتم..😅

نوشتی این پلی 2 رو دوبله کنیم یه لحظه فکر کردم میخوای OS و تنظیمات PS2 رو فارسی کنی..😂😂

و حداقل اینکه میخوای بزنی تو خط فارسی سازی بازیای PS2..

• Like
Reactions: Master Reiden
یه لحظه منظورتو اشتباه گرفتم..😅

نوشتی این پلی 2 رو دوبله کنیم یه لحظه فکر کردم میخوای OS و تنظیمات PS2 رو فارسی کنی..😂😂

و حداقل اینکه میخوای بزنی تو خط فارسی سازی بازیای PS2..
نه تا بحال کلا بازی پلی 2 رو هم دوبله نکردم
یبار خواستم نوشته های سن اندریاس رو مال زیرنویس حداثل متن های زیرنویسش رو فینگلیش کنم برای تستی چیزی کلا گیم اجرا نمیشد وقتی ویرایش میشد فایلش

• Like
یه مود هم دیدم کلا فرانکلین v رو تمام صدای های تو بازیش رو با هوش مصنوعی مال داستان چه برقراری با npc ها با هوش مصنوعی تبدیل کرده بودن به صداهای سیجی
در این حد
اون موده احتمالا صدمیلیون فایلی چیزی داره ولی اگه مثلا صدای سیجی نسخه vnv فارسی یکی با هوش مصنوعی طراحی کرده بود میشد اوردش تو v
کلا عجیب

نه تا بحال کلا بازی پلی 2 رو هم دوبله نکردم
یبار خواستم نوشته های سن اندریاس رو مال زیرنویس حداثل متن های زیرنویسش رو فینگلیش کنم برای تستی چیزی کلا گیم اجرا نمیشد وقتی ویرایش میشد فایل
پروسه واقعا سختیه..

هزار بار بهش فکر کردم و منصرف شدم.. 😅

سعید کاش میتونستیم این پلی 2 رو دوبله کنیم پیر شدیم از این پورت پیسی
ایشالا همونطور که گفتم چک میکنم بعدا، خودمم علاقه دارم بهش، ولی فعلا برنامه‌م خیلی فشردس متاسفانه، اولین فرصتی که وقت کنم میرم سروقتش.

پروسه واقعا سختیه..

هزار بار بهش فکر کردم و منصرف شدم.. 😅
ارزشش هم نداره آخه... ترجمه تموم متون به فینگلیش پرهزینس، و اصلا چه فایده ایی داره، کسی بخواد فینگلیش بخونه میره همون انگلیسی میخونه دیگه 😂

دیروز مونده بودم اگه سیجی صدای اصلی نه نسخه vnv
با بقیه کاراکترا فارسی صحبت کنن چه شکلی میشه
جالب میشه ها، نسخه دوبله انگار کلا کل کاراکترا چندنفرن، صدای همه یجوره
فکرش رو بکن بیای این صداهارو بگیری و با ai بهشون variant بدی تا انقد شبیه هم نباشن..!

ارزشش هم نداره آخه... ترجمه تموم متون به فینگلیش پرهزینس، و اصلا چه فایده ایی داره، کسی بخواد فینگلیش بخونه میره همون انگلیسی میخونه دیگه 😂
یه مدتی بود سنجاقم روی فارسی سازی متون یه بازی PS2 بود..نه فینگلیش کردنش..😅

هر چقدر ور رفتم دیدم نه نمیشه..تو این برهه و در حال حاضر،دیگه انگیزه ای نموند واسم..🤣

گیر کرده بودم رو این که،چطور کاراکتر های فارسی رو وارد بازی کنم..

ولی آخر به نتیجه ای نرسیدم..شاید هم شدنی باشه ولی راهی به ذهنم نرسید..

فکر میکنم ویرایش یه بازی ps2 چقد میتونه سخت باشه..🤧

• Like
یه مدتی بود سنجاقم روی فارسی سازی متون یه بازی PS2 بود..نه فینگلیش کردنش..😅

هر چقدر ور رفتم دیدم نه نمیشه..تو این برهه و در حال حاضر،دیگه انگیزه ای نموند واسم..🤣

گیر کرده بودم رو این که،چطور کاراکتر های فارسی رو وارد بازی کنم..

ولی آخر به نتیجه ای نرسیدم..شاید هم شدنی باشه ولی راهی به ذهنم نرسید..

فکر میکنم ویرایش یه بازی ps2 چقد میتونه سخت باشه..🤧
من یبازی کم متن توی ذهنمه و میدونم که میتونم انجامش بدما... فارسی سازی کامل. باید ببینم کی میتونم وقت بزارم روش... شاید اگه یروزی رفتم سمتش متون رو دربیاره بدم بچه ها همینجا باهم ترجمه کنیم، اینطور لذت بخش تر هم هست..!

• Like
جالب میشه ها، نسخه دوبله انگار کلا کل کاراکترا چندنفرن، صدای همه یجوره
فکرش رو بکن بیای این صداهارو بگیری و با ai بهشون variant بدی تا انقد شبیه هم نباشن..!
یه اهنگ دادم به هوش مصنوعی نتیجه اش سیجی داشت فارسی میخوند چیز عجیبی دراومده بودش

من یبازی کم متن توی ذهنمه و میدونم که میتونم انجامش بدما... فارسی سازی کامل. باید ببینم کی میتونم وقت بزارم روش... شاید اگه یروزی رفتم سمتش متون رو دربیاره بدم بچه ها همینجا باهم ترجمه کنیم، اینطور لذت بخش تر هم هست..!
خب آقا سعید یه سوال..

کنجکاوم بدونم چطور کاراکترهای فارسی رو میاری تو بازی؟؟

راهی هست براش؟

لطفاً اینو برام روشن کن بفهمم..

و اینکه دمت گرم..😄

من که انشاءالله پایه ام..با هم اوکیش میکنیم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or