SleepyTurtel
کاربر سایت
ميخوام ديتاى اساسين انتقال بدم اما از چهل گيگ نزديك هشت گيگ مياد براى دانلود ميزنه دانلود تموم شده و بازى اينستال ميكنه و بازى ميكنم يكم ميرم جلو ميگه كامل نصب نشده توروخدا كمك كنيد
سلام دوست عزیزميخوام ديتاى اساسين انتقال بدم اما از چهل گيگ نزديك هشت گيگ مياد براى دانلود ميزنه دانلود تموم شده و بازى اينستال ميكنه و بازى ميكنم يكم ميرم جلو ميگه كامل نصب نشده توروخدا كمك كنيد
دیدم دوستان یه سری مشکل بابت انتقال دیتا دارن ولی مشکل من سر دانلود همون دیتا است مثلا همین اپدیت اخری BF4 میزارم برای دانلود ولی بعد یه مدت ارور میده و دیگه دانلود نمیشه:
الان 600 مگی دانلود شده ولی هر کاری میکنم دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه ؟! اینم از مشکلات PSN هستش یا مشکل چیز دیگه ای ؟
سلام دوست عزیز
شما بعد از اینکه هفت گی اولیه رو ریخت بزار نرم افزار وصل باشه و کنسول روشن
چون مقدار زیادی از فایل پشت پرده انتقال داده میشه.
شما میتونی با زدن option روی ایک.ن بازی و بعد information ببینی چقدر انتقال داده.
هر وقت complete شد میتونی نرم افزار رو قطع کنی.
ببینید که همه ی لینک ها فایل واردشون شده یا نه؟همينكارو ميكنم مثلا ديشب يازه گيگ انتقال داد اما همونجورى وايساد و ديگه انتقال انگار نميده
بفرما:یه لینک سالم از آموزش یکی آپلود کنه بزاره بی زحمت... لینک صفحه اول دان نمیشه
سلام .من gta v رو پیش خرید کردم ولی هر کاری میکنم رو 1.43 گیگ گیر میکنه.آپدیت هم که میریزم تا 2.51 میره.بعدش کامل گیر میکنه و ادامه نمیده.حتی وقتی به pc هم وصلش میکنم از بازی خارج میشه و این اررو رو میده an error has eoccurred
بدون اینکه آپدیت هم بریزم انتقال دادم نشد
مشکل 4 (رایج ترین مشکل) : وقتی دارم فایل هارو به PS4 انتقال میدم برای مثال انتقال بازی رو 6.7 GB متوقف میشه و دیگه جلو نمیره
جواب : کلا برنامه PSX رو ببندید و PS4 به صورت عادی به اینترنت وصل کنید (بدون وارد کردن پ-روکسی)
بعد یه دور PS4 خاموش و روشن کنید بزارید بازی چند مگ از اینترنت دانلود کنه
مثلا وقتی حجم دانلود شده از 6.7 GB شد 6.9 GB
دوباره تو PS4 تنظیمات مربوط به PSX (پ-روسکی) رو انجام بدید و برنامه PSX رو اجرا و آماده به کار کنید
مجدد PS4 یه دور خاموش و روشن کنید و می بینید که انتقال فایل دوباره از سر گرفته میشه
وقتی برنامه رو اجرا میکنم و روی اون دکمه با پیکان سبز کلیک میکنم این اررور رو میده
چینی هم نوشته نمیدونم چیه کسی هست بدونه مشکلش چیه!؟
ویندوز هم 8 هست
زبان از طریق اموزش به انگلیسی تغییر بده
این ارور برای این هست که این برنامه 2 بار باز شده که میتونی از کنار ساعت در نوار پایین ویندزو چک کنی
یا یه برنامه دیگه شبیه به کارکرد این برنامه باز هست به عنوان مثال B4Y Life
اگر چنین نبود بعد از انگلیسی کردن زبان ارور دوباره قرار بده
http://forum.bazicenter.com/thread93461/دوستان من یه چیزو نفهمیدم من الان 22 گیگ میخوام دانلود کنم پارت اولش 1.0 چهار گیگ بود چه کار کنم پارت های دیگه رو دانلود کنم؟راهنما رو خوندم ولی خوب متوجه نشدم