دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

چطور تک پارت بریزم که استاپ نشه و تا اخر بره ?

اخه تک پارت هم میخوام بدم یه دفعه چند تا لینک تو لاگ میاد که دردسر میشه و معلوم نیست چی به چیه

من وقتی اینطوری میشه برای اینکه لینک ها میاد و قاطی پاتی میشه با نرم افزار b4life که تاپيکش تو بخش پلی 4 هست تک پارتی می ریزم

http://forum.bazicenter.com/thread88093/

من وقتی اینطوری میشه برای اینکه لینک ها میاد و قاطی پاتی میشه با نرم افزار b4life که تاپيکش تو بخش پلی 4 هست تک پارتی می ریزم

http://forum.bazicenter.com/thread88093/

یه توضیح کوچیک در مورد برنامه میدی چطور کار میکنه ؟

هرچی اونجا زیر و رو کردم چیزی نفهمیدم و اون فایل اموزشی هم که اصلا بدرد نمیخوره

add که میزنی هیچ لینکی اون پایین اضافه نمیکنه

آخرین ویرایش:
یه توضیح کوچیک در مورد برنامه میدی چطور کار میکنه ؟

هرچی اونجا زیر و رو کردم چیزی نفهمیدم و اون فایل اموزشی هم که اصلا بدرد نمیخوره

باید طبق آموزش بري جلو ای پی بدی و پارتی را که میخوای اد کنی تو برنامه و انتقال بدی مثل همینه فقط اون اپی دادن اد کردن فايلها دستی انجام میشه و اتوماتیک نیست

باید طبق آموزش بري جلو ای پی بدی و پارتی را که میخوای اد کنی تو برنامه و انتقال بدی مثل همینه فقط اون اپی دادن اد کردن فايلها دستی انجام میشه و اتوماتیک نیست

ای پی هم دستی درست میدم ولی اتفاقی نمیوفته

ای پی هم دستی درست میدم ولی اتفاقی نمیوفته

لینک پارت را باید به برنامه بدی و پارت مربوط به همون لینک را اد کنی تا اضافه بشه یکم مشکلتره کار باش چون همه چیز دستی هست تو تاپيک خودش راهنمایی بپرسی بچه ها بیشتر راهنماييت میکنن ;)

دیگه اعصابم از دست این برنامه خورد شده

بعد از 10 روز هنوز با بازی last of us مشکل داره و بعد از 8 گیگ لینک ها قاطی میکنه و ارور میده

واقعا نمیدونم چیکار کنم ...

از اون طرف یکی از کاربران برنامه و تاپیک B4Y Life: P معرفی کرد که معلوم نیست هنوز چطور باید با کابل به کنسول وصلش کرد و

خلاصه حسابی گیر کردم

هرکی واقعا میتونه کمک کنه چون مشکل بزرگی هست و امکان داره برای خودتون هم اتفاق بیوفته

سلام
از دوستان اگه کسی لینک ریجن 1 gta v رو امروز قرار بده یه دنیا ممنون میشم.

دوست عزیز این برای بار هزارم میگم

شما بازی با هر ریجنی که دوست داری دانلودکن یا بخر روی هر کنسولی با هر ریجنی بدون کوچکترین مشکلی میتونید بازی کنید

خواهشا این بحث مضحک ریجن بزارید کنار

دوست عزیز این برای بار هزارم میگم

شما بازی با هر ریجنی که دوست داری دانلودکن یا بخر روی هر کنسولی با هر ریجنی بدون کوچکترین مشکلی میتونید بازی کنید

خواهشا این بحث مضحک ریجن بزارید کنار

در مورد بازی های فیزیکی صحبت شما کاملا درست هست
ولی من بازی های دیجیتال رو تست کردم لینک مربوط به استور اروپا رو گرفتم ولی روی اکانت من که usa هست نصب نمیشد و پیام خطا می داد همون بازی رو رو از استور امریکا دانلود کردم براحتی نصب شد

دوستان سلام .
من لینک ها رو که دانلود میکنم با پی سی ، موقع انتقال از پی سی به پی اس 4 سرعت انتقال حدود 1.5 مگ تا 2 مگ در ثانیه هست .
میخواستم ببینم راهی هست افزایش پیداکنه ؟
(تنظیمات وای فای مودمم هم گذاشتم رو کانالی که بیشترین سرعت رو داره 65mbps)

دوستان سلام .
من لینک ها رو که دانلود میکنم با پی سی ، موقع انتقال از پی سی به پی اس 4 سرعت انتقال حدود 1.5 مگ تا 2 مگ در ثانیه هست .
میخواستم ببینم راهی هست افزایش پیداکنه ؟
(تنظیمات وای فای مودمم هم گذاشتم رو کانالی که بیشترین سرعت رو داره 65mbps)
سلام .
با اين روش با سرعت بالا مى تونى انتقال بدى :
http://forum.bazicenter.com/thread89356/page41/#post3521735

كلا به صورت wireless بخواى انتقال بدى سرعت در همين حد كه فرمودى .

سلام به همگی .. دوستان من یه مشکلی دارم .. دیتای بازی unity رو میتونم بریزم و الان دارم انتقال میدم ولی میخوام آپدیت جدید رو دانلود کنم که لینک رو نشون بده ، نشون میده ولی نمیتونم با IDM دانلود کنم.. یعنی توی IDM سایز و مقدار فایل نشون داده نمیشه که من بزنم دانلود و دانلود کنه وو اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or