دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام دوستان. من همه ی این کارها رو کردم که در آموزش توضیح داده شده. وصل هم شدم. آپدیت هم رو هم گذاشتم دانلود شد. الان بعد 2 روز که میخوام وصل شم دیگه ارتباط دستگاه با کامپیوتر برقرار نمیشه. توی تست اینترنت کانکشن همش فیل میده. چرا؟ ارور ****** میده. DNS رو هم تغییر میدم حل نمیشه. با لن هم وصل کردم نشد. همه رو ریستارت هم کردم بازم نشد.

سلام دوستان. من همه ی این کارها رو کردم که در آموزش توضیح داده شده. وصل هم شدم. آپدیت هم رو هم گذاشتم دانلود شد. الان بعد 2 روز که میخوام وصل شم دیگه ارتباط دستگاه با کامپیوتر برقرار نمیشه. توی تست اینترنت کانکشن همش فیل میده. چرا؟ ارور ****** میده. DNS رو هم تغییر میدم حل نمیشه. با لن هم وصل کردم نشد. همه رو ریستارت هم کردم بازم نشد.
هرچی آنتی ویروس و فایروال داری disable کن

با این راهکار شما مشکلم حل شد. ممنون.

این مواردی که میگم دقیقا انجام بده

اول به این ادرس تو سیستم برو ( چیزی که میگم بر اساس ویندوز 8.1 هست )

Control Panel\Network and Internet

بعد internet option باز میکنی و از تب های بالا connection انتخاب کن و بعد lan setting

تو اینجا وقتی وارد شدی باید 3 گزینه ببینی که هیچ کدوم نباید تیک داشته باشن . اگر داشتن برشون دار و و بعد ok کن و صفحه ببند

وقتی این کار کردی مودم خاموش کن و برق پشت مودم هم جدا کن و یه بار کلید پاور بزن تا برق کامل تخلیه بشه

بعد cmd باز میکنی و این دستور درش میزنی و بعد هم اوکی میکنی

ipconfig/flushdns

باید بهت پیغام successful بده

5 دقیقه یا بیشتر صبر میکنی و بعد مودم روش میکنی . دیگه باید مشکل حل شده باشه

اگر هم خواستی dns دستی بدی که پیشنهاد میکنم این کار انجام بدی این 2 تا پشت سر هم بزن چون بهترین dns ممکن هستند تا جایی که من تست کردم

اولی 91.186.192.3

دومی 4.2.2.4

سلام.برنامه واسه من خطای زیر رو نشون میده.مشکل از کجاست؟

5O6Wi.jpg

سلام
من تمام مراحل رو درست انجام میدم ولی کنسول فقط آی پی به دست میاره و روی تست اینترنت سریع فیل می ده :| چیکار باید بکنم؟

یا مشکل DNS داری یا مشکل فایروال.
مرحله اول قبل از اینکه از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده کنی ببین معمولی وصل میشه با DNS اتوماتیک. اگه وصل شد باید فایروال و آنتی ویروس کامپیوتر رو خاموش کنی موقتی. اگه با DNS اتوماتیک در حالت معمولی هم وصل نشدی DNS رو بذار Manual و گزینه اول رو بذار 4.2.2.4 و دومی 8.8.8.8
امیدوارم کمکت کنه.

- - -ویرایش - - -

حالا یه سوال دیگه. من آپدیت دانلود کردم 5 گیگه. الان با این روش گذاشتم ولی بازم داره خیلی طول میکشه. همینجوریه؟

ذوستان کسی آپدیت بازی ها رو تاحالا دانلود کرده؟ با این روش جواب میده؟ یا فقط برای سورس بازی ها میشه ازش استفاده کرد؟ من آپدیت دانلود کردم ولی نمیتونم با این روش بریزم اش.

مرحله اول قبل از اینکه از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده کنی ببین معمولی وصل میشه با DNS اتوماتیک. اگه وصل شد باید فایروال و آنتی ویروس کامپیوتر رو خاموش کنی موقتی. اگه با DNS اتوماتیک در حالت معمولی هم وصل نشدی DNS رو بذار Manual و گزینه اول رو بذار 4.2.2.4 و دومی 8.8.8.8
امیدوارم کمکت کنه.

- - -ویرایش - - -

ذوستان کسی آپدیت بازی ها رو تاحالا دانلود کرده؟ با این روش جواب میده؟ یا فقط برای سورس بازی ها میشه ازش استفاده کرد؟ من آپدیت دانلود کردم ولی نمیتونم با این روش بریزم اش.
چرا نمیشه میشه شما اپدیت بازی رو بریز تو یه پوشه تو قسمت ستینگ بزار رو همون پوشه انتخاب کن اوکی میشه با راحتی

امیدوارم کمکت کنه.

- - -ویرایش - - -

هیچ کدوم اینا نیست همه رو رعایت کردم :|

آخر تنظیم کردن پس چیکار کنم تست رو کلا کنسل کنم ؟ اینطوری که کنسول نت نداره ؟ :|
وقتی همه تنططیمات رو وارد کردی به مرحله تست که رسیدی back بده و تست نگیر.
شما وقتی تیک اینترنت رو بزنی نتت وصل میشه و نیازی به تست نیست.
یه بار امتحان کن ببین درست میشه یا نه.
البته وقتی تنظیمات رو وارد کردی تست نگیر و توی نتورک برو داخل view conection status و ببین همه چی تکمیل بشه و بعد میبینی که نرم افزار کار میکنه.
موفق باشید

وقتی همه تنططیمات رو وارد کردی به مرحله تست که رسیدی back بده و تست نگیر.
شما وقتی تیک اینترنت رو بزنی نتت وصل میشه و نیازی به تست نیست.
یه بار امتحان کن ببین درست میشه یا نه.
البته وقتی تنظیمات رو وارد کردی تست نگیر و توی نتورک برو داخل view conection status و ببین همه چی تکمیل بشه و بعد میبینی که نرم افزار کار میکنه.
موفق باشید
آره تو status همه چی درست بود ولی تو تست کار نمی کرد :|
برم ببینم کار میکنه یا نه :|

میخوام بازی GTAV رو با این روش منتقل کنم که رو حجم 38 و خورده ای میمونه و هرکاری میکنم جلوتر نمیره.خیلی از روشهایی که گفته شد رو انجام دادم ولی افاقه ای نکرد.لطفا راهنماییم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or