دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

میخوام بازی GTAV رو با این روش منتقل کنم که رو حجم 38 و خورده ای میمونه و هرکاری میکنم جلوتر نمیره.خیلی از روشهایی که گفته شد رو انجام دادم ولی افاقه ای نکرد.لطفا راهنماییم کنید.

شما اول اپدیت رو بریز و بعد انتقال بده.
روش دوم زمانی که گیر کرد اینترنت رو بزار حالت عادی و یه مقداری رو با کنسول دانلود کن و بعد با نرم افزار ادامه بده.

سلام دوستان شرمنده یه سوال داشتم.
من بازی جی تی ای از اقای وحیدی گرفتم 19 گیگ اول ریخت بعدش گیر کرد بعد چند بار زدن درست شد و 38.68 گیگ ریخت بعدش گیر کرده دیگه هم جلو نرفت خودم گذاشتم تا 40 گیگ دانلود شد ولی دیدم با نت ایران نمیشه ادامه داد حالا شما میگین چی کار کنم تو خدا من نجات بدین

میخوام بازی GTAV رو با این روش منتقل کنم که رو حجم 38 و خورده ای میمونه و هرکاری میکنم جلوتر نمیره.خیلی از روشهایی که گفته شد رو انجام دادم ولی افاقه ای نکرد.لطفا راهنماییم کنید.

اگه همه روشها را رفتید
ممکنه فايلت خراب باشه و اون پارت آخر را دوباره دانلود بکنی احتمالا مشکل حل میشه :)

سلام یه مشکل پیدا کردم اینه چند شب قبل یه بازی گذاشتم واسه دانلود الان میرم ادامه دانلود رو بزنم هیچ لینکی بهم نمیده که بخوابم ادرس فایل رو بهش بدم ادامه دانلود رو بده؟

سلام
من pvz را لینک دادم دانلود شد و حجمش 14 گیگه اما تو کنسول وقتی داشت دانلود میشد 3 گیگ بود اون 3 گیگ رو با برنامه انتقال دادم به کنسول و بازی اجرا شد اما در حین انجام بازی داره ادامه بازی توسط کنسول دانلود میشه در حالی که من کامل دانلودش کردم چطوری میتونم بقیه پارت ها رو به کنسول انتقال بدم؟؟؟؟

ps4 از طریق wifi و pc از طریق کابل لن به مودم وصل هستن.
1- برنامه رو باز کردم و بعد از نوشتن IP و پورت گزینه strat رو زدم.
2-رفتم سراغ ps4 گزینه use wifi رو زدم بعد custom و وارد کردن proxy ولی نتیجه ای نمیده و faild میشه چیکار کنم؟

دوستاني كه نگران اند يهو از اينترنت شون استفاده نشه خيلي راحت ميتونن هنگام استفاده از برنامه سيم تلفن رو از مودم بكشن ! من خودم تا حالا چندين بار اين كارو كردم و مشكل پيش نيمده مودم قطع ميشه اما برنامه خيلي راحت كار مي كنه

ی سوال دارم
تو سایتا بازی های ps4 رو با پسوند pkg ینی همین پسوندی که تو برنامه باهاش سر و کار داریم رو بصورت رایگان واسه دانلود گذاشتن
میشه اونا رو دانلود کرد بعد با این برنامه به ps4 منتقل کرد؟؟؟

ی سوال دارم
تو سایتا بازی های ps4 رو با پسوند pkg ینی همین پسوندی که تو برنامه باهاش سر و کار داریم رو بصورت رایگان واسه دانلود گذاشتن
میشه اونا رو دانلود کرد بعد با این برنامه به ps4 منتقل کرد؟؟؟
نه
از اونها نمیشه استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or