دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

با سلام
من تازه PS4 خریدم
دوستان من کنسول رو از طریق وای فای وصل کردم پرو*کسی رو زدم ولی قسمت اینترنت توی تست ناموفق میزنه
من یک کابل لن بیشتر ندارم اونم به کامپیوتر وصله
باید چیکار کنم کنسولم وصل بشه تا بتونم بازی انتقال بدم ؟
لطفا کمک کنید.

شما يه جاي كارو اشتباه داري انجام ميدي !
بايد پروك سي و غيره رو داخل تنظيمات واي فاي PS4 درست انجام بدي از اونور همون IP ايي رو كه خود برنامه اون اول بهتون نشون ميده رو وارد پروكس ي دستگاه بزنيد
هيچ مشكلي نداره شماها خودتون داريد اه رو اشتباه ميريد

ویندوز من 7 هست.....اگه کسی جوابگو نباشه که تایپیک به چه دردی میخوره ....استار عزیز اوایل بودن و بچه ها رو راهنمایی میکردن ولی این اواخر کسی نیست که جوابگو باشه

اون بنده خدا هم كه هميشه نيست
وقتي خود افراد هي اشتباه مي كنن ديگه ملت كه نميتونن از غيب بفهمن كه كجارو دارن اشتباه مي كنن
مشكلي كه برنامه داشته باشه يا ايجاد كنه عموميه همه سريع مي فهمن ولي وقتي يكي راه رو اشتباه بره ديگه نميشه كه فهميد چي كار كرده
شما با XP امتحان كن

داداش انتقالو بلدم اما نمیتونم با این نرم افزار دانلود کنم مشکله من اینه

نرم افزار كه دانلود نمي كنه فقط به شما لينك ميده شما اون لينك رو ميذاري داخل IDM و دانلود مي كني و بعد باقي ماجراي ريختن روي PS4

پ.ن:
گام به گام بريد جلو هي الكي وقتي اشتباه انجام ميديد نيايد بگيد فلان شده اينطور و اونطور
99% افرادي كه نتيجه نمي گيرن يه جاي كار از طرف خودشون مي لنگه

يا انتي ويروس و فايروال جلوي كار رو مي گيرن
يا درست ادرس لينك رو با ادرس فايل MATCH نكردن
يا در ارتباط شون با PS4 يه چيزي رو اشتباه زدن

رفیق تست کردی؟
داداش اگه خودت تونستی بگو من بیشتر روش تلاش کنم

فايل هام كامل دانلود نشده بودن متاسفانه :| فردا تست مي كنم اطلاع ميدم

ولي يادمه بتاي destiny با اين كه بك گراند بود اما خيلي راحت انجام شد

رفیق تست کردی؟
داداش اگه خودت تونستی بگو من بیشتر روش تلاش کنم

رفيق شما كه پرسيدي بك گراند هم مي گيره يا نه !
بله كامل گرفت و از PRO XY استفاده كرد خيلي شيك و تميز فقط يه چندبار برنامه كرش كرد كه قطع شد ولي كامل انجام شد

شما اگر نگراني كه از نت ات استفاده نشه و حجم ات نپره خيلي راحت فيش تلفن رو از مودم بكش بيرون مطمئن باش هيچ چيزي هم قطع نميشه

آقا این لینکای دانلود برنامه و آموزشش خرابن و پاک شدن....ارور 404 میدن.

لطفا درستش کنید....یا برام پ.خ کنید که منم بتونم دانلود کنم و استفاده کنم.

دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم وصل بشم با این نرم افزار
معمولی وصل میشه اما با ****** اصلا وصل نمیشه
همه جور تنظیمات کردم اما نمیشه که نمیشه اگه تنظیمات خاصی داره بگین لطفا خواهش میکنم

بچه ها سلام
من با
psx downldoad helper
یه بازی 4.6 گیگی رو از فروشگاه پلاس با کامپیوتر 4 گیگشو ذان کردم ولی اون 600 مگ باقیش مونده نمیدونم لینک اون 600 مگ چطور پیدا
کنم ینی خودش 4 گیگشو یه لینک 4 گیگی میده ولی لینک اون 600 مگ با قیموندشو نمیدونم از کجا باید گیر بیارم؟!!؟
اگه کسی میدونه بگه دقیقا باید چی کار کنم ؟!؟!
<3

بچه ها سلام

من با

psx downldoad helper

یه بازی 4.6 گیگی رو از فروشگاه پلاس با کامپیوتر 4 گیگشو ذان کردم ولی اون 600 مگ باقیش مونده نمیدونم لینک اون 600 مگ چطور پیدا

کنم ینی خودش 4 گیگشو یه لینک 4 گیگی میده ولی لینک اون 600 مگ با قیموندشو نمیدونم از کجا باید گیر بیارم؟!!؟
اگه کسی میدونه بگه دقیقا باید چی کار کنم ؟!؟!

<3
آخر لینک یک 0 میبینید اون رو یک کنید و دانلود کنید

همه كسايي كه نميتونن با برنامه كار بكنن راهنماي اول كار و اين همه پست مفيد رو اصلا" نخوندن يا درست نخوندن اين كاملا" از پست ها مشخصه

اخه مشکل اینجاس که وقتی 0 رو 1 میکنم مثلا باقیماندش 600 مگ هستش ولی لینکی که به من میده 250 مگه قضیش چیه؟!؟
باید همین طوری باشه ؟!؟!
مثلا بعد به ps4 که انتقال بدم درست میشه؟!!؟

مشكلي نداره
اين يه سيستمه COMPRESS ه توي PS4

اوني كه با PC مي گيريد كمتر از اوني مي شه كه توي PS4 مي بينيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or