دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

همه كسايي كه نميتونن با برنامه كار بكنن راهنماي اول كار و اين همه پست مفيد رو اصلا" نخوندن يا درست نخوندن اين كاملا" از پست ها مشخصه
داداش عزیز به اندازه کافی سواد داریم تا با برنامه ها کار کنیم این نرم افزار بعد از اپدیت واسه کاسایی که تازه می خوان با این نرم افزار کار کنن این مشکل به وجود امده

داداش عزیز به اندازه کافی سواد داریم تا با برنامه ها کار کنیم این نرم افزار بعد از اپدیت واسه کاسایی که تازه می خوان با این نرم افزار کار کنن این مشکل به وجود امده

داداش دقيقا با كدوم اپديت ؟
من همين چهارشنبه 38 گيگ بازي ريختم يه ذره هم مشكل نداشتم جز اين كه برنامه چند بار كرش كرد كه حتي اون هم باعث خرابي يا عدم انتقال نشد فقط خيلي راحت باز دوباره برنامه رو اجرا كردم

من همين چهارشنبه 38 گيگ بازي ريختم يه ذره هم مشكل نداشتم جز اين كه برنامه چند بار كرش كرد كه حتي اون هم باعث خرابي يا عدم انتقال نشد فقط خيلي راحت باز دوباره برنامه رو اجرا كردم[/QUOTEخب چون شما قبل اپدت حتما از نرم افزار استفاده کردین واسه همین منظورم اپدت 2.03 کنسول هست

من همين چهارشنبه 38 گيگ بازي ريختم يه ذره هم مشكل نداشتم جز اين كه برنامه چند بار كرش كرد كه حتي اون هم باعث خرابي يا عدم انتقال نشد فقط خيلي راحت باز دوباره برنامه رو اجرا كردم[/QUOTEخب چون شما قبل اپدت حتما از نرم افزار استفاده کردین واسه همین منظورم اپدت 2.03 کنسول هست

دوست عزيز اصلا" بدون اپديت بالاتر من نه ميتونستم درست وصل شم نه اپديت كنم !
من 2.03 دارم امروز هم يه 2.5 گيگ ديگه ريختم

ويندوزتون اگر 8 يا 7 ه ميتونه مشكل از ويندوز باشه

نه ، ولی داشت به صورت 4 گیگ ، 4 گیگ دانلود میشد!
ولی هر 4 گیگ تقریبا 88 دقیقه طول میکید تا 1 گیگ صبر کردم بعد کنسل کردم!
راهی نیست کلشو باهام با سرعت بریزم؟
با وای-فای وصل شدم!

نه ، ولی داشت به صورت 4 گیگ ، 4 گیگ دانلود میشد!
ولی هر 4 گیگ تقریبا 88 دقیقه طول میکید تا 1 گیگ صبر کردم بعد کنسل کردم!
راهی نیست کلشو باهام با سرعت بریزم؟
با وای-فای وصل شدم!

الان شما فايل بازيتون ديتاشو جدا دانلود كردي يا نه

Injustice

آقا من4 گیگ اول Injustice رو ریختم رفت تو بازی ! بقیشو نمیتونم بریزم دیگه!
یه راهنمایی میکنین؟

آقا من هم الان زدم آخرهای پارت 0 اول پارت 1 رو میخواد بعد باز پارت صفر رو می خواد بعد پارت 4 رو می خواد . نصب میشه تموم میشه بعد میری تو بازی پارت 5 و بعد 2 و در آخر هم 3 رو می خواد ...
تو کل مدت PSx من باز بود و فال هارو انتخاب می کردم ... پارت 2 و 3 که نصب مر بو به کاراکترها هست هم هیچ جایی نشون نمیده که چقدرش گذشته . فقط با پیامهای تو بازی متوجه میشی ...

آخرین ویرایش:
اقا یک نکته برای بنده مجهوله. الان یعنی هم پی اس 4 هم پی سی به وسیله کابل لن به مودم مرتبط بشن ؟ خب پس کارایی وای فایش چیه دیگه. امکانش نیست یکیش به مودم وصل بشه و دیگر به وسیله وای فای ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or