دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام دوستان...
من یک ماهه که کنسولمو خریدم .... از اونجایی که تازه واردم ببخشید این سوالو میپرسم...

میخام فیفا 16 دیجیتالی با اکانت کانادا ظرفیت 2 بگیرم... با تجربه ها بگن بن میشه اکانت کانادا یا نه؟؟؟ می ارزه بگیرم؟؟ میتونم آنلاین بازی کنم؟؟
نمیخام پول زیاد بازی فیزیکی بدم

اگه جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم

دوستان با این روش یه بازی که حدودا 30 گیگ باشه چقدر طول میکشه بریزه؟
زیاد طول نمیکشه برای من و دوستم سرعت انتقال حدود 12 مگ بر ثانیس یعنی چیزی حدود 40 دقیقه میشه که البته کابل لن استفاده میکنیم یه مودم 4 پورت ساده هم هست ممکنه بالاترم بره برای بعضیا

دوستان ورژن 3 سونی اومده دیگه نمیشه با این برنامه بازی زد یکی کمک کنه
اخرای پارت 1 متوقف میشه بعد لینک اپدیت میده در صورتی که قبلا بازی نصب میشد بعد اپدیت میخاست که اونم میتونستی کنسل کنی
الان چه باید کرد؟

دوستان ورژن 3 سونی اومده دیگه نمیشه با این برنامه بازی زد یکی کمک کنه
اخرای پارت 1 متوقف میشه بعد لینک اپدیت میده در صورتی که قبلا بازی نصب میشد بعد اپدیت میخاست که اونم میتونستی کنسل کنی
الان چه باید کرد؟
من امروز خواستم دموی آنچارتد رو بریزم آخرای پارت 1 گیر کرد و فیلد میداد.خب این بازی آپدیت نداره که بگم چی به چیه ولی بابت گیرش من رفتم پ ر و ک س ی رو از کنسول برداشتم و 1مگ با کنسول دانلود کردم بعد دوباره به کنسول پ ر و ک س ی دادم و ادمه ماجرا
دوبار اینجوری شد.از فریمور کنسوله وگرنه من رو فریمور 2.57 فیفا 16 با دیتا ریختم مشکلی نداشت.باید منتظر موند سازندش نسخه سازگار بده بیرون

با سلام،دوستان امروز کنسول به ورژن 3 اپدیت کردم، بعد اپدیت mortal kombat و drive club با psx انتقال بدم هر کاری کردم، حدود 200 مگابایت میره،همش ارور cannot download میده،مشکل از چیه از network یا اپدیت جدید سونی برای کنسول،ببخشید که زیاد شد،ممنون

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

با سلام،دوستان امروز کنسول به ورژن 3 اپدیت کردم، بعد اپدیت mortal kombat و drive club با psx انتقال بدم هر کاری کردم، حدود 200 مگابایت میره،همش ارور cannot download میده،مشکل از چیه از network یا اپدیت جدید سونی برای کنسول،ببخشید که زیاد شد،ممنون

باید اپدیت بازی هم تویع پوشه کنار فایل بازی باشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

باید اپدیت بازی هم تویع پوشه کنار فایل بازی باشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ببخشید تو psx مثلا همین بازی مورتال یک لینک دیگه داره که اخرش نوشته Dp.pkg که حدود 40 مگابایت.این فایل با اپدیت ها تو یک پوشه باشه؟بعد دیگه ارور cannot download نمیده؟،ممنون.

سلام . من هم بعد از آپدیت 3 کنسول حالا که میخوام بازی انتقال بدم ، یه پارت را که میریزه دیگه متوقف میشه و شروع میکنه از نت دانلود کردن.! چرا اینجور شده؟ اگه یه مقدار با نت دانلود کنه بعد دوباره نرم افزار کارش را ادامه میده ؟

سلام . من هم بعد از آپدیت 3 کنسول حالا که میخوام بازی انتقال بدم ، یه پارت را که میریزه دیگه متوقف میشه و شروع میکنه از نت دانلود کردن.! چرا اینجور شده؟ اگه یه مقدار با نت دانلود کنه بعد دوباره نرم افزار کارش را ادامه میده ؟

اره يكم از نت بايد دان مني بعد بزني ادامشو بريزه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or