دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام
این مشکلی که بچه ها گفتن متاسفانه بوجود اومده. یعنی آپدیت بازی هم باید داشته باشیم. علاوه بر اون من یه مشکل دیگه هم دارم. فایل آپدیت را که گرفتم واسه آنچارتد، شروع میکنه نزدیک ۲.۴ گیگ که میریزه بعدش ارور میده و دیگه نمی ریزه. کسی این مشکلو داشته ؟
دقت که می کنم می ببینم تو psx اول یکم آپدیت و میریزه بعد میره سراغ پارت ۰ ، ۱ بعدش طرفای ۲.۴ گیگ دوباره میاد سراغ فایل آپدیت (‌A0101-V0100) که دیگه نمی تونه بریزه. نمی دونم حالا مشکل از فایل آپدیت هست یا سونی با این آپدیتای جدیدش سیستمو بهم ریخته.
راستی من هم ps4 و کامپیوتر با کابل به مودم وصل می کنم ولی فیکس ۸ مگ بیشتر نمی گیره !!!!‌ اینجا دیدم دوستان با کابل ۱۰۰ مگ در ثانیه می گیرن !‌ کار خاصی باید بکنم ؟‌چجوریه ؟‌

سلام
راستی من هم ps4 و کامپیوتر با کابل به مودم وصل می کنم ولی فیکس ۸ مگ بیشتر نمی گیره !!!!‌ اینجا دیدم دوستان با کابل ۱۰۰ مگ در ثانیه می گیرن !‌ کار خاصی باید بکنم ؟‌چجوریه ؟‌
عمو، کابل رو از Ps4 مستقیم بزن به کامپیوتر، بعدش کامپیوتر با وایرلس به اینترنت وصل باشه.الآن با 100مگابیت (20مگابایت در ثانیه) انتقال میدی به پلی4 !
خود مودم ها پهنای باند کمی دارن، سی پی یو و رم که ندارند بیان پهنای باند 1000مگابیت در اختیار 4تا لن و 256تا وایرلس بزارن! میان 8مگابیت میزارن.محدودن.شما متصلش کن مستقیم به پی سی!

عمو، کابل رو از Ps4 مستقیم بزن به کامپیوتر، بعدش کامپیوتر با وایرلس به اینترنت وصل باشه.الآن با 100مگابیت (20مگابایت در ثانیه) انتقال میدی به پلی4 !
خود مودم ها پهنای باند کمی دارن، سی پی یو و رم که ندارند بیان پهنای باند 1000مگابیت در اختیار 4تا لن و 256تا وایرلس بزارن! میان 8مگابیت میزارن.محدودن.شما متصلش کن مستقیم به پی سی!

تنظیمات کانکش به چه صورت باید باشه که PS4 و Pc بهم وصل باشن؟

تنظیمات کانکش به چه صورت باید باشه که PS4 و Pc بهم وصل باشن؟
بیا من تنظیماتم رو بهت میگم،بعید میبینم مشکلی داشته باشی،تو تست کن نشد،بهم بگو.

تنظیمات PC »
1) از تو تنظیمات LAN کامپیوتر، برو IPv4 رو بزار 192.168.137.1 و ساب نت ماسک رو هم یه کلیک کن خودش مینویسه،بقیه هم نمیخواد،اوکی بزن.ذخیره شه. (تازه فک کنم با آیپی اتوماتیک هم بشه)
2) برنامه PSX رو باز کن،یه IP بهت میده.
3) کابل LAN بین پلی4 و کامپیوتر رو متصل کن،برو تو تنظیمات شبکه در پلی4 و گزینه LAN رو بزن، بعدش Custom ، همه چیز رو اتوماتیک بزار فقط رسیدی به پراک9صی ، بزن USE و در قسمت IP پراک9صی، دقیق همون آیپی ای که تو برنامه PSX در کامپیوتر بهت داد رو بنویس، معمولا پورتاشون هم 8080 هستش.
حله.الآن کامپیوتر رو با وایرلس معمولی به اینترنت متصل کن.کابل LAN بین PC و Ps4 و پلی4 هم تنظیماتش آمادس، برنامه PSX در کامپیوتر رو حتما اجرا کن و بقیه کارها رو انجام بده.احتمالا سرعت انتقالت میشه 20مگابایت در ثانیه!

موفق باشی.

بیا من تنظیماتم رو بهت میگم،بعید میبینم مشکلی داشته باشی،تو تست کن نشد،بهم بگو.

تنظیمات PC »
1) از تو تنظیمات LAN کامپیوتر، برو IPv4 رو بزار 192.168.137.1 و ساب نت ماسک رو هم یه کلیک کن خودش مینویسه،بقیه هم نمیخواد،اوکی بزن.ذخیره شه. (تازه فک کنم با آیپی اتوماتیک هم بشه)
2) برنامه PSX رو باز کن،یه IP بهت میده.
3) کابل LAN بین پلی4 و کامپیوتر رو متصل کن،برو تو تنظیمات شبکه در پلی4 و گزینه LAN رو بزن، بعدش Custom ، همه چیز رو اتوماتیک بزار فقط رسیدی به پراک9صی ، بزن USE و در قسمت IP پراک9صی، دقیق همون آیپی ای که تو برنامه PSX در کامپیوتر بهت داد رو بنویس، معمولا پورتاشون هم 8080 هستش.
حله.الآن کامپیوتر رو با وایرلس معمولی به اینترنت متصل کن.کابل LAN بین PC و Ps4 و پلی4 هم تنظیماتش آمادس، برنامه PSX در کامپیوتر رو حتما اجرا کن و بقیه کارها رو انجام بده.احتمالا سرعت انتقالت میشه 20مگابایت در ثانیه!

موفق باشی.

این روشو نمیشه باpc(بدون لبتاب)وبدون نت انجام داد؟
یعنی فقط بایک کابل لن ازسیستم به ps4 دیتارو انتقال داد؟

این روشو نمیشه باpc(بدون لبتاب)وبدون نت انجام داد؟
یعنی فقط بایک کابل لن ازسیستم به ps4 دیتارو انتقال داد؟
آره میشه مشکلی نیست.
فقط کابل Lan رو بزن بین پلی4 و کامپیوترت، حله.

نکته اصلی »
باید حتما حتما حتما، لینک دانلود در لیست دانلود های Ps4 وجود داشته باشه! دیدی وقتی توی پلی4، روی دانلود یه بازی یا آپدیت میزنی، میره تو قسمت Notification در قسمت Download اونجا قرار میگیره ؟ باید حتما اگر میخوای کوچکترین بازی یا آپدیتی انتقال بدی، اول بری یکمشو بزاری دانلود، بعدش قطعش کن،بعدش ادامه رو به روش PSX قرار بدی و انتقالات رو انجام بدی.

سلام میشه کاری کرد که سرعت انتقال بیشتر هم بشه مثلا 100 مگابایت بر ثانیه
محدودیت توی 2 جا داریم »
1)خیلی از کامپیوتر ها و لپ تاپ ها فقط کابل LAN تا حداکثر 100مگابیت پشتیبانی می کنن، و خیلی از کابل های LAN هم اگر اشتباه نکنم مثل HDMI یه نوع خاصی دارن که باید حتما بری مُدل 1000TX رو بخری (تو جعبه Ps3 یک عدد کابل 1000TX بود، منظور از 1000 یعنی 1000مگابیت بر ثانیه که میشه حدودا 120مگابایت بر ثانیه!
ولی کابل های معمولی تو بازار اگر اشتباه نکنم اکثرا 100TX یا 100مگابیت هستند که حداکثر با سرعت 12مگابایت در ثانیه انتقال می دن!

2)خود هارد پلی4 یه سرعت حداکثری داره (فک کنم حدود 80 تا 120مگابایت بر ثانیه باشه) فقط هارد های SSD هستند که بالای 100 و 140 مگابایت بر ثانیه میخونن (تا 550مگابایت بر ثانیه یا حتی بیشتر) که قیمتشون نجومیه! ولی بهرحال هارد پلی4 برای انتقال اطلاعات LAN 1000TX هیچ مشکلی نداره!

ولی در کل برای حداکثر سرعت انتقال بین پلی4 و پی سی،اول اینکه کابل با کیفیت LAN تهیه کنید، سپس ببینید کارت LAN در کامپیوتر شما حداکثر چه سرعتی رو ساپورت می کنه (کارت LAN در پلی4 حداکثر 1000مگابیت یا 120مگابایت بر ثانیه رو کاملا ساپورت می کنه) در صورتی که کامپیوتر شما دارای کارت LAN پرسرعت باشه، براحتی با حداکثر سرعت میتونید انتقال بدید!

سلام دوستان.
ممنون میشم اگه یکی از عزیزان که تجربه دارند راهنمایی کنند.
من Witcher 3 رو خریداری کردم و دیتای اونم از یجا تهیه کردم و اتصال با PSX هم کاملا بدون مشکل است، من تمام 8 پارت رو داخل یه Folder ریختم و ادرس اونم به PSX دادم توو Settings ..
تا حدود 10GB رو از طریق دیتا انتقال داد ولی از 10GB به بعد دیگه شروع به دانلود با سرعت همیشگی کرد...
در حال حاضرم تا 3 گیگ با اینترنت دانلود کرده (کاری به اون دیتاها نداره انگار)..
من اسم فایلی که دانلود می کرد رو گرفتم : UP4497-CUSA00527_00-0000000000000002-A0110-V0101_0.pkg
اسم فایل دیتای بنده هم اینه : UP4497-CUSA00527_00-0000000000000002_0.pkg
همین طور که میبینید با هم فرق دارند. دیتا رو هم مطمعنم که درسته و برای Witcher هست چون تا 10 گیگ و با اون پیش برد.
از تب Local هم ادرس دیتارو میدم مثلا وقتی سره 13GB دانلود بود فایل دیتای 4ام رو از این طریق بصورت دستی دادم به برنامه ولی Error داد.
راهنمایی کنید لطفا تکلیفم نامشخصه ..

سلام دوستان.
ممنون میشم اگه یکی از عزیزان که تجربه دارند راهنمایی کنند.
من Witcher 3 رو خریداری کردم و دیتای اونم از یجا تهیه کردم و اتصال با PSX هم کاملا بدون مشکل است، من تمام 8 پارت رو داخل یه Folder ریختم و ادرس اونم به PSX دادم توو Settings ..
تا حدود 10GB رو از طریق دیتا انتقال داد ولی از 10GB به بعد دیگه شروع به دانلود با سرعت همیشگی کرد...
در حال حاضرم تا 3 گیگ با اینترنت دانلود کرده (کاری به اون دیتاها نداره انگار)..
من اسم فایلی که دانلود می کرد رو گرفتم : UP4497-CUSA00527_00-0000000000000002-A0110-V0101_0.pkg
اسم فایل دیتای بنده هم اینه : UP4497-CUSA00527_00-0000000000000002_0.pkg
همین طور که میبینید با هم فرق دارند. دیتا رو هم مطمعنم که درسته و برای Witcher هست چون تا 10 گیگ و با اون پیش برد.
از تب Local هم ادرس دیتارو میدم مثلا وقتی سره 13GB دانلود بود فایل دیتای 4ام رو از این طریق بصورت دستی دادم به برنامه ولی Error داد.
راهنمایی کنید لطفا تکلیفم نامشخصه ..
ببین فکر کنم فقط اسم فایل سومت اشکال داشته باشه.میگی از 10گیگ میره رو دانلود؟ یعنی پارت 4گیگ اول میره، پارت 4گیگ دوم میره، بعدش پارت 4گیگ سوم رو نصفش میره نصفش میفته رو دانلود؟
اگر اینجوری که من چیزی به ذهنم نمیرسه چون پارت های پلی4 همگی 4گیگن،نمیشه که تا وسطش بره بعدش از وسط قطع شه بیفته رو دانلود.

ولی فکر کنم مشکلت همون رینیم هستش

ببین دقت کن به دیتای بازی من ببین چه شکلی نام گذاری شده :
ps4_destiny_update.jpg

به جز فایل DP که یه بحث دیگس،دقت کن من 5تا پارت اصلی دارم که همگی اسمشون کپی هم هست! دقت کن همشون A0115-V0100 دارند! این یعنی اینکه از ورژن 100 (یا 1.00) داره به ورژن 115 (یا 1.15) ارتقاء پیدا میکنه!
حالا مال تو نوشته از ورژن 1.10 داره به ورژن 1.17 میره!
تو باید تو اون فایل آخریه قشنگ رینیمش کن بشه مثل قبلی ها.شماره ی پارتش هم که آخرش نوشته مثلا 0 و 1 و 2 ، دقت کن درست وارد کنی.

بنظرم مشکل خاصی نداری یکم دقت کن تو نامشون و rename کن، ایشالا درست بشه

من برای کنسول دوستم بازی PES 2016 رو وقتی داریم از طریق برنامه PSX میریزیم تو کنسول دوستم سر دیتای سوم ارور میده و نمیریزه تو کنسول ؟؟؟!!!

برامون عجیبه واقعا تا حالا چنین چیزی برامون پیش نیومده !!!

ارور هم میگه دیتای خرابه !!!

ولی حجم فایل که درست نشون میده تو پی سی و 4 گیگ نشون میده !!

آیا میشه که دیتای سوم خراب باشه ؟؟؟!! ولی مقدارش رو درست نشون میده ! با این حال میشه دیتا خراب باشه ؟؟؟

دستی هم امتحان کردیم نشد !!!

دارم دیتای سوم رو دانلود میکنم و دوباره امتحان میکنم و ببینم چی میشه

دقیقا سر 15 گیگ و خورده ای ارور میده و دیگه نمیریزه ............ !!!

ببین فکر کنم فقط اسم فایل سومت اشکال داشته باشه.میگی از 10گیگ میره رو دانلود؟ یعنی پارت 4گیگ اول میره، پارت 4گیگ دوم میره، بعدش پارت 4گیگ سوم رو نصفش میره نصفش میفته رو دانلود؟
اگر اینجوری که من چیزی به ذهنم نمیرسه چون پارت های پلی4 همگی 4گیگن،نمیشه که تا وسطش بره بعدش از وسط قطع شه بیفته رو دانلود.

ولی فکر کنم مشکلت همون رینیم هستش

ببین دقت کن به دیتای بازی من ببین چه شکلی نام گذاری شده :
ps4_destiny_update.jpg

به جز فایل DP که یه بحث دیگس،دقت کن من 5تا پارت اصلی دارم که همگی اسمشون کپی هم هست! دقت کن همشون A0115-V0100 دارند! این یعنی اینکه از ورژن 100 (یا 1.00) داره به ورژن 115 (یا 1.15) ارتقاء پیدا میکنه!
حالا مال تو نوشته از ورژن 1.10 داره به ورژن 1.17 میره!
تو باید تو اون فایل آخریه قشنگ رینیمش کن بشه مثل قبلی ها.شماره ی پارتش هم که آخرش نوشته مثلا 0 و 1 و 2 ، دقت کن درست وارد کنی.

بنظرم مشکل خاصی نداری یکم دقت کن تو نامشون و rename کن، ایشالا درست بشه

اسم همشون مثله همه
23.PNG

ینی همشون بدون A0112-V0100 هستند. جالب اینه با همین ها تا 10GB دانلود کرد بعد این مشکل به وجود اومد..

اینم اسمه فایلی که سره 15.189GB داره دانلودش می کنه که شبیه فایل های بالا نیست..

224.PNG

آخرین ویرایش:
اسم همشون مثله همه
23.PNG

ینی همشون بدون A0112-V0100 هستند. جالب اینه با همین ها تا 10GB دانلود کرد بعد این مشکل به وجود اومد..

اینم اسمه فایلی که سره 15.189GB داره دانلودش می کنه که شبیه فایل های بالا نیست..

224.PNG
سلام
سونی نحوه‌ی دانلود شدن آپدیت‌ بازی‌های دیجیتال رو تغییر داده. قبلا اول بازی رو دانلود می‌کردید بعدش آپدیت ولی الان آپدیت و بازی با هم دانلود میشن. یعنی وسط دانلود فایل‌های بازی، فایل‌ آپدیت دانلود میشه واسه همینه که نرم افزار لینک آپدیت رو نشون میده. برای اینکه بازی‌تون کامل نصب بشه باید آپدیت رو هم دانلود کنید.

سلام
سونی نحوه‌ی دانلود شدن آپدیت‌ بازی‌های دیجیتال رو تغییر داده. قبلا اول بازی رو دانلود می‌کردید بعدش آپدیت ولی الان آپدیت و بازی با هم دانلود میشن. یعنی وسط دانلود فایل‌های بازی، فایل‌ آپدیت دانلود میشه واسه همینه که نرم افزار لینک آپدیت رو نشون میده. برای اینکه بازی‌تون کامل نصب بشه باید آپدیت رو هم دانلود کنید.

سلام پس اینگونه که شما فرمودید، این فایلی که در حال حاضر دانلود می کنه آپدیته Witcher هست؟
یعنی بعد دانلود این چند GB دوباره با دیتا انتقال صورت میگیره؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or