sajad-jafari
کاربر سایت
سلام من در حال انجام برنامه م یه سوالی داشتم اینه که
من آپدیت driveclub و destiny رو میتونم با این برنامه دانلود کنم ؟
من قبلا با این برنامه آپدیت مورتال گرفته بودم الان اون ای پی که برنامه باهاش وصل میشه تو کنسول وارد میکنم کانکت نمیشه
ولی تنظیمات ایزی میذارم یا فقط دی ان اس دستی وارد کنم بدون مشکل کانکت میشم.لطفا راهنمایی کنید
سلام
من نت p2p دارم و از هر روشی که بلد بودم سعی کردم ولی کنسول نمیتونه به نت کانکت بشه. درصورتی که قبلا با DSL خیلی راحت از این برنامه استفاده میکردم. راهی هست بشه مشکل رو برداشت؟ ممنون
سلام به همه دوستانم
یه سوال فنی داشتم
من امروز دستگامو تحویل میگیرم و به جمع ps4 بازها می پیوندم D:
من برای شروع 2تا بازی گرفتم
1.watch dog
2.fifa 15
سوال اصلیم اینه : توی فیفا15 چجوری میشه آخرین نقل و انتقالاتو به روز رسانی کرد ؟؟
حالا چه آفلاین چه آنلاین ؟؟؟
سلام من در حال انجام برنامه م یه سوالی داشتم اینه که
با سلام من نمی تونم پارتهای دوم وبعدی رو استخراج کنم شماره روی لینک رو هم عوض میکنم ولی نمیشه فقط پارت 4 گیگی میده
بازی هایی ک بصورت انلاین خریداری میشه یا فرضا ی بازی ای حجم آپدیت زیادی داره توسط کامپیوتر و ب کمک این برنامه می تونید فایل رو دانلود کنید و مجدد بکمک این برنامه ب داخل کنسول بریزید. ویژگی این برنامه هم اینه ک هرچقدر هم سرعت نت خوب باشه باز هم ب اندازه دانلود منیجر نخواهد بود و تسریع می بخشه عملیات بازی کردن رودوستان من گیج شدم بیزحمت یه راهنمایی کنید این نرم افزار
PSX DOWNLOAD HELPER
کارش چیه؟؟؟؟؟؟؟ یعنی بازی بدون سی دی اجرا میکنه؟من میخوام وقتی یک بازی رو از طریق سی دی بریزم داخل دستگاهم بدون سی دی اجرا کنه ایا این نرم افزار قابلیت چنین کاری رو داره یا مال چیز دیگر ی هست بیزحمت راهنمایی کنید