دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان سوالی داشتم آیا میشود آپدیت بازی مثلا gta که 6 گیگ هست رو از همین لینکا دانلود کنم بعد بریزم تو ps4 چون واسه من به psn وصل نمیشه و تو please wait میمونه ایا میشه آپدیت رو همینطوری به دستگاه انتقال داد راهی هست لطفا راهنمایی کنید

دوستان سوالی داشتم آیا میشود آپدیت بازی مثلا gta که 6 گیگ هست رو از همین لینکا دانلود کنم بعد بریزم تو ps4 چون واسه من به psn وصل نمیشه و تو please wait میمونه ایا میشه آپدیت رو همینطوری به دستگاه انتقال داد راهی هست لطفا راهنمایی کنید
اگه بهت لینک نده نمیشه منظورم از ps4

مستقیم کردن لینک های PSN

دوستای عزیزی که دائما" در حال دانلود از PSN و سایت های دیگه هستند پیشنهادی دارم که جدا از بحث تبلیغاتی که الان دارم میکنم " خیلی بدرد بخور بودن " این نکته ای هست که میخوام بگم .

من مدتی هست دارم از سایتی استفاده میکنم که لینک های PSN رو بهش میدم و مستقیم میکنه و خوبیش اینه که سرعت دانلود را برای ما به حداکثر می رسونه .

درسته خود لینک ها مستقیم هست ولی سرعت پایینی داره ، با مبلغ واقعا" ناچیز میتونید لینک PSN یا هر لینک مستقیم یا غیر مستقیم دیگه ای رو بدید و آپلود کنید تو اون سایت و هم میتونید خودتون استفاده کنید و هم برای دوستانتون لینک بدید و اونا هم رایگان استفاده کنن .
لیچر
البته همه استادن ولی برای راحت شدن کار شما دوستان این پیشنهاد رو میدم .

اگه خواستید استفاده کنید ترجیحا" با لینک که من میدم برید که برای من هم که شما رو معرفی کردم تخفیفی برام لحاظ کنه .

اینم لینک MultiShare | دانلود مستقیم و آسان لینک های اشتراکی

مستقیم کردن لینک های PSN

دوستای عزیزی که دائما" در حال دانلود از PSN و سایت های دیگه هستند پیشنهادی دارم که جدا از بحث تبلیغاتی که الان دارم میکنم " خیلی بدرد بخور بودن " این نکته ای هست که میخوام بگم .

من مدتی هست دارم از سایتی استفاده میکنم که لینک های PSN رو بهش میدم و مستقیم میکنه و خوبیش اینه که سرعت دانلود را برای ما به حداکثر می رسونه .

درسته خود لینک ها مستقیم هست ولی سرعت پایینی داره ، با مبلغ واقعا" ناچیز میتونید لینک PSN یا هر لینک مستقیم یا غیر مستقیم دیگه ای رو بدید و آپلود کنید تو اون سایت و هم میتونید خودتون استفاده کنید و هم برای دوستانتون لینک بدید و اونا هم رایگان استفاده کنن .
لیچر
البته همه استادن ولی برای راحت شدن کار شما دوستان این پیشنهاد رو میدم .

اگه خواستید استفاده کنید ترجیحا" با لینک که من میدم برید که برای من هم که شما رو معرفی کردم تخفیفی برام لحاظ کنه .

اینم لینک MultiShare | دانلود مستقیم و آسان لینک های اشتراکی
من چند ساله دارم از این سرویس استفاده می کنم. اما سرعتش واسه من فرقی با خود psn نداره! سایت هایی مثل تاپ2دانلود سرعتشون عالیه اما این سایته نه! حداقل واسه من!

با این برنامه میشه برای PS3 استفاده کرد؟

الان استفاده کردم لینک بازی تک پارت میده برنامه تو PS3 همش با هم میده و 4 گیگ نمیده مشکلی نداره دانلود کنم ؟

الان این بازی خدای جنگ 34 گیگ
http://ic.2ee128c7.0dc9be.zeus-hica...08&serverIpAddr=82.178.158.33&downloadType=bg

اره میشه. نه مشکل نداره واسه پلی 3 کل بازی 1 پارته راحت دانلودش کن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

سلام دوستان يه مشكلي باسه من پيش امده بعضي وقتاحل شده بعضي وقتامثل امروزحل نشده psxوقتي ران ميكني يه ايپي پرتي به ادم معرفي ميكنه مثلا ١٩٢.١٦٨.١.١٠٤كه هركاري تو psميكني وصل نميشه به psx بايدچكاركرد اين مشكل حل شد برنامه پاك كردم باز نصب كردم نشد كه نشد!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان يه مشكلي باسه من پيش امده بعضي وقتاحل شده بعضي وقتامثل امروزحل نشده psxوقتي ران ميكني يه ايپي پرتي به ادم معرفي ميكنه مثلا ١٩٢.١٦٨.١.١٠٤كه هركاري تو psميكني وصل نميشه به psx بايدچكاركرد اين مشكل حل شد برنامه پاك كردم باز نصب كردم نشد كه نشد!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

شما فایروال آنتی ویروس و ویندوز رو غیر فعال کردی؟

من چند ساله دارم از این سرویس استفاده می کنم. اما سرعتش واسه من فرقی با خود psn نداره! سایت هایی مثل تاپ2دانلود سرعتشون عالیه اما این سایته نه! حداقل واسه من!

عجیبه !!

من وقتی تو این سایت آپلود میکنم با نهایت سرعت اینترنتم (مثلا اگه سرعت من 2 مگ باشه با سرعت 250k.b در ثانیه ) دانلود میکنم .

شاید شانس شماست ;;)

سلام من بازی رو ظرفیت 2 خریدم
دیتا رو کامل دانلود کردم ولی موقع انتقال فایل با نرم افزار psx با ارور cannot download نمیتونم بازی رو بریزم توی کونسول!!!!
همه ی راه ها رو امتحان کردم چه انتقال دستی چه اتوماتیک (چند دقیقه گذاشتم از خود نت دانلود کنه بعد ریستارت و استفاده از نرم افزارو...)آنتی ویروس و فایر وال رو همه رو خاموش کردم هیچ فایده ای نداشت درجا ارور cannot download میاد!!!!
دیگه آخرین چیزی که به ذهنم رسید این بود که فایلها درست دانلود نشدن که رفتم تک تک پارتها رو از دوباره دانلود کردم!!!!
خواهش میکنم یکی کمک کنه رو کونسول هم نمیتونم دانلودش کنم
:((
تا حالا کسی تونسته دیتا رو با نرم افزار بریزه؟؟
#help me plz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or