Sorcerer 17
کاربر سایت
سلام من بازی رو ظرفیت 2 خریدم
دیتا رو کامل دانلود کردم ولی موقع انتقال فایل با نرم افزار psx با ارور cannot download نمیتونم بازی رو بریزم توی کونسول!!!!
همه ی راه ها رو امتحان کردم چه انتقال دستی چه اتوماتیک (چند دقیقه گذاشتم از خود نت دانلود کنه بعد ریستارت و استفاده از نرم افزارو...)آنتی ویروس و فایر وال رو همه رو خاموش کردم هیچ فایده ای نداشت درجا ارور cannot download میاد!!!!
دیگه آخرین چیزی که به ذهنم رسید این بود که فایلها درست دانلود نشدن که رفتم تک تک پارتها رو از دوباره دانلود کردم!!!!
خواهش میکنم یکی کمک کنه رو کونسول هم نمیتونم دانلودش کنم
تا حالا کسی تونسته دیتا رو با نرم افزار بریزه؟؟
#help me plz
مگه نباید برای بازی های آنلاین که میخواید انجام بدید، بازی باید از طریق اکانت خودتون دانلود شده باشه تا امکان بازی کردن وجود داشته باشه؟ اگر این لینک هایی که قرار دادید برای دانلود ما دانلود کنیم و از طریق نرم افزار PSX به کنسول انتقال بدم چه جوری امکان اجراش هست؟
آیا بازی دیجیتالی ریجن آل هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من بعد مدتها که برنامه نصب بود اومدم دوباره باش کار کنم که با یه ارور مزخرف روبرو میشم :
port or IP like some question . modify the port and check the ip information
یکی از دوستان تو صفحات قبل گفته بود پوشه برنامه رو پاک کن و ریست کن کامپیوترو و یه جای دیگه اکسترکت کن. این کارو هم کردم ولی فقط زبان برنامه به چینی عوض شد و مشکل رفع نشد و بازم همون ارور رو میده. اصلا نمیره تو منوی اصلی برنامه. همون اول که پورت و آی پی رو نوشته هرچی استارت میزنم بازم این ارور لعنتی رو میده و نمیره تو . من قبلا ده پونزده گیگ دان کرده بودم نمیدونم حالا چش شده !!!
لطفا کمک کنین ، هیچ جا راه حلی پیدا نکردم !!!
دوستان یک سوال
اکثر بازی های حجم بالا دو مرحله دانلود داره. یکی تو خود بخش download هست بعد که تموم شد بقیه اش روی خود آیکون بازی ادامه میده و دیگه تو بخش donwloads چیزی نیست.
این بازی ها رو هم میشه با psx دانلود کرد؟ اگه میشه فرق خاصی داره مراحلش؟
ممنون