دوستان می دونید
من هم یه ناشر خوب سراغ دارم که دوست خوبمه هم کسیو می شناسم که روی این کار سرمایه گزاری می کنه.
خیلیم بهش فکر کردم که تمام بچه های فن MGS می تونن دور هم جمع شن و یه کتاب از داستان سری متال گیر رو چاپ کنیم !!
شاید 2 سال هم طول بکشه اما ارزشش و داره که داستان متال گیر رو اگه کسی خواست بفرستیش کتاب فروشی بخره !
اونم با کیفیت بالا ! اونم داستان متال گیر که از لحاظ سیاسی راحت میشه تو ایران چاپش کرد !
این در حد طرحه ! مبسه ! اما مطمئن یه نفری نمیشه این کارو کرد ! می خواستم نظر شمارم بدونم ؟!
داداش منم باهات موافقم و هستم
ولی برای تابستان!!!!!!!!
( نگیرنمون بندازنمون زندان؟؟؟؟؟؟)))))))
بستگی دارهمن دارم نسخه hd بازی سوم رو دانلود میکنم برای ps3.لامصب 10 گیگه 40 ساعت طول میکشه دانلود شه
ولی وقتی عشق متال گیر باشه مهم نیست
فقط یه سوال دارم نسخه سوم چند ساعت طول میکشه؟
نیاز نیست ! " پس اس 3 دارم ! " 2ملیون و 100هزار تومن دادم واسم از مالزی با 11تا بازی اورج اوردن !
یکی بگم ! ؟ به خاطر تو ! " خدای جنگ ! " سبک قیاس نیست .
این کار یه کار حرفه ای، یعنی آخر کار کار به دست یک نویسنده حرفه ای سپرده میشه واسه باز نویسی
و اینطوری نیست که هر کسی خواست کمک کنه، حتماً باید یه سری آدم کارکشته متال گیر باشن ! مخصوصاً اونایی که حوصله اش رو ندارن و خودشونم می دونن کین !:d
و اینکه شاید خیلی طول بکشه انجام دادن این کار ! و هر کسیم باید یه قسمت کارو بگیره ! و اصولاً باید تستی کذاشته بشه ببنیم کیا می مونن واسه انجام دادنش !
در مورد زندان هم باید بگم این بازی در کل بازی ضد آمریکایی هست، و اینکه بهتر در این مورد زیاد حرف نزنیم و وارد مقوله سیاست نشیم چون به نفع سایت نیست.
پس آروم میرم که یه 8 ساعتی طول بکشه:dبستگی داره
اگه بازیو خیلی سریع و بدون فکر اونم روی آسون ترین درجه بازی کنی توی 2 ساعت تمومه
ولی اگه بخوای حرفه ای بازی کنی و برای بار اولتم باشه 7-8 ساعتی طول می کشه
دیگه بستگی به خودت داره که رو چه درجه ای بری و چطور بازی کنی