داستان کامل سری METAL GEAR SOLID

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
EL CHE
من خیلی دوستانه صحبت کردم
خوب دوست عزیز من اون موقع PS2داشتم MGS2حدود 3بار رفتم خوشم آمد ولی شما خوشتون نمیاد بازی نکنید چرا میای تو تاپیک فن های MGSاصرار داری بازی بده خوشت نمیاد بازی نکن اصلا هر بازی که STORYLINEداره بازی نکن بازی که فقط GAMEPLAYداشت باشه با یک داستان آبکی بازی کن بعدشم کلونی منظورم بچه های BIG BOSSاست در واقع SOLID SNAKEمیگم من بعد از کلی بازی کردن فرقشونو فهمیدم

دوستان می دونید
من هم یه ناشر خوب سراغ دارم که دوست خوبمه هم کسیو می شناسم که روی این کار سرمایه گزاری می کنه.
خیلیم بهش فکر کردم که تمام بچه های فن MGS می تونن دور هم جمع شن و یه کتاب از داستان سری متال گیر رو چاپ کنیم !!
شاید 2 سال هم طول بکشه اما ارزشش و داره که داستان متال گیر رو اگه کسی خواست بفرستیش کتاب فروشی بخره !
اونم با کیفیت بالا ! اونم داستان متال گیر که از لحاظ سیاسی راحت میشه تو ایران چاپش کرد !
این در حد طرحه ! مبسه ! اما مطمئن یه نفری نمیشه این کارو کرد ! می خواستم نظر شمارم بدونم ؟!

دوستان می دونید
من هم یه ناشر خوب سراغ دارم که دوست خوبمه هم کسیو می شناسم که روی این کار سرمایه گزاری می کنه.
خیلیم بهش فکر کردم که تمام بچه های فن MGS می تونن دور هم جمع شن و یه کتاب از داستان سری متال گیر رو چاپ کنیم !!
شاید 2 سال هم طول بکشه اما ارزشش و داره که داستان متال گیر رو اگه کسی خواست بفرستیش کتاب فروشی بخره !
اونم با کیفیت بالا ! اونم داستان متال گیر که از لحاظ سیاسی راحت میشه تو ایران چاپش کرد !
این در حد طرحه ! مبسه ! اما مطمئن یه نفری نمیشه این کارو کرد ! می خواستم نظر شمارم بدونم ؟!

داداش منم باهات موافقم و هستم
ولی برای تابستان!!!!!!!!
( نگیرنمون بندازنمون زندان؟؟؟؟؟؟)))))))

من دارم نسخه hd بازی سوم رو دانلود میکنم برای ps3.لامصب 10 گیگه 40 ساعت طول میکشه دانلود شه:((
ولی وقتی عشق متال گیر باشه مهم نیست:x
فقط یه سوال دارم نسخه سوم چند ساعت طول میکشه؟

داداش منم باهات موافقم و هستم
ولی برای تابستان!!!!!!!!
( نگیرنمون بندازنمون زندان؟؟؟؟؟؟)))))))

این کار یه کار حرفه ای، یعنی آخر کار کار به دست یک نویسنده حرفه ای سپرده میشه واسه باز نویسی
و اینطوری نیست که هر کسی خواست کمک کنه، حتماً باید یه سری آدم کارکشته متال گیر باشن ! مخصوصاً اونایی که حوصله اش رو ندارن و خودشونم می دونن کین !:d
و اینکه شاید خیلی طول بکشه انجام دادن این کار ! و هر کسیم باید یه قسمت کارو بگیره ! و اصولاً باید تستی کذاشته بشه ببنیم کیا می مونن واسه انجام دادنش !

در مورد زندان هم باید بگم این بازی در کل بازی ضد آمریکایی هست، و اینکه بهتر در این مورد زیاد حرف نزنیم و وارد مقوله سیاست نشیم چون به نفع سایت نیست.

من دارم نسخه hd بازی سوم رو دانلود میکنم برای ps3.لامصب 10 گیگه 40 ساعت طول میکشه دانلود شه:((
ولی وقتی عشق متال گیر باشه مهم نیست:x
فقط یه سوال دارم نسخه سوم چند ساعت طول میکشه؟
بستگی داره
اگه بازیو خیلی سریع و بدون فکر اونم روی آسون ترین درجه بازی کنی توی 2 ساعت تمومه
ولی اگه بخوای حرفه ای بازی کنی و برای بار اولتم باشه 7-8 ساعتی طول می کشه
دیگه بستگی به خودت داره که رو چه درجه ای بری و چطور بازی کنی

کسی که از حرف زدن بقیه ایراد میگیره خودش به کات سین میگه کات سنس. به پی اس 3 میگه پس اس. بعد ps3 با 11 تا بازی 2 ملیونو صد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه 800 تومن ps3 باشه هر بازی 100 تومن میشه1و900 چجوری میشه 2و100؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟8-|:-b:-s#:-s:|:(:-/

نیاز نیست ! " پس اس 3 دارم ! " 2ملیون و 100هزار تومن دادم واسم از مالزی با 11تا بازی اورج اوردن !
یکی بگم ! ؟ به خاطر تو ! " خدای جنگ ! " سبک قیاس نیست .

رفیق یه چیزی میگم دیگه باهات کاری ندارم.

وقتی خود مجله ی Playstation Uk گفته برترین سری انحصاری تاریخه PS متال گیر هست فک کنم بی دلیل نباشه اگه خدا بخواد.

این کار یه کار حرفه ای، یعنی آخر کار کار به دست یک نویسنده حرفه ای سپرده میشه واسه باز نویسی
و اینطوری نیست که هر کسی خواست کمک کنه، حتماً باید یه سری آدم کارکشته متال گیر باشن ! مخصوصاً اونایی که حوصله اش رو ندارن و خودشونم می دونن کین !:d
و اینکه شاید خیلی طول بکشه انجام دادن این کار ! و هر کسیم باید یه قسمت کارو بگیره ! و اصولاً باید تستی کذاشته بشه ببنیم کیا می مونن واسه انجام دادنش !

در مورد زندان هم باید بگم این بازی در کل بازی ضد آمریکایی هست، و اینکه بهتر در این مورد زیاد حرف نزنیم و وارد مقوله سیاست نشیم چون به نفع سایت نیست.

داداش من تمام سری های MGS بازی کردم به غیر از یک نسخه PSP داستانشم میدونم
ولی درمورد حوصله ...
در هر صورت با شماست انتخاب

بستگی داره
اگه بازیو خیلی سریع و بدون فکر اونم روی آسون ترین درجه بازی کنی توی 2 ساعت تمومه
ولی اگه بخوای حرفه ای بازی کنی و برای بار اولتم باشه 7-8 ساعتی طول می کشه
دیگه بستگی به خودت داره که رو چه درجه ای بری و چطور بازی کنی
پس آروم میرم که یه 8 ساعتی طول بکشه:d
ولی اشتباه کردم به جای سومی pw رو نگرفتم.هم آنلاین داره هم 20-30ساعت ماموریت جانبی

داداش من تمام سری های MGS بازی کردم به غیر از یک نسخه PSP داستانشم میدونم
ولی درمورد حوصله ...
در هر صورت با شماست انتخاب

ممنون ازت
اون امضاتم درست کن

METAL GEAR SOLID

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or