وقتی از کوجیما پرسیدند که "نام اصلی بیگ باس جک یا جان ـه"،پاسخ داد هر دو،چون در زبان انگلیسی جک مختصر شده جان ـه.
این 3 کلون در بدن بیگ ماما یا همون ایوا قرار داده میشن تا به دنیا بیان.
فقط من یه نکته بگم در مورد اسم جان برای Vic Boss ! اول Peace Walker هم Galvez به بیگ باس میگه جان بیگ باس میگه من اسمی ندارم و جان هم یه Codename برای یه ماموریت خیلی قدیمیه!
جک اسمشه ! Boss هم جک صداش میکنه دیگه! ته سند ه
اتفاقا به نظرم اسم اصليه بيگ باس john هست و فک کنم the boss يه عادت داشت که بهش ميگفت جک مثل اينکه اسم من مرتضى ه ولى دوستام بهم ميگن Mori.
دليل اين که ميگم اسمش جان هست اينه که وقتى آخر mgs3 با اسلات دوئل کرد و بعدش صادقانه به هم اسماشون رو گفتن بيگ باس با لبخند گفت اسمم جانه.
فقط من یه نکته بگم در مورد اسم جان برای Vic Boss ! اول Peace Walker هم Galvez به بیگ باس میگه جان بیگ باس میگه من اسمی ندارم و جان هم یه Codename برای یه ماموریت خیلی قدیمیه!
جک اسمشه ! Boss هم جک صداش میکنه دیگه! ته سند ه
لیکوئید و سالید در رحم Eva رشد میکنند،اما سالیدوس نه.مشخص نیست سالیدوس تو رحم چه کسی بوده.
آقا دمت گرم. فقط یک نکته که هست اینه که لیکوئید اسنیک با لیکوئید اسلوت فرق میکنه .
جفتشون رو یک اسم زدی .
دستت درد نکنه امید جان خسته نباشی!اینکه داری بازی رو دوباره برای درک بهتر جزئیات داستان میری واقعاً عالیه!!ذکر کردن دیالوگهای کوتاه وسط بازی توو نوشتت هم خیلی کاره تأثیر گذار و خوبی بود!
این Huey هم مثله اینکه پدر Otacon ـه درسته؟؟!