مذکر
زیباترین: Leon S. Kenned(RE)-Cloud(FF VII)-Hope(FF XIII)-Dante(From DMC 3 & 4)-Corvo Attano(Dishonored)-Jin Kazama-Nathan Drake(Uncharted)-Sam Fisher(Splinter Cell)-Link(The Legend Of Zelda
خوشتیپترین: Agent 47(Hitman)-Nathan Drake(Uncharted)-Solid Snake & Big Boss(MGS)-Jackie Estacado(The Darkness)-Adam Jensen(Deus Ex)-Ezio(Assassin's Creed)-Woods(COD BO)-Leon(RE)-Booker Dewitt(Bioshock Infinite-Max Payne(Max Payne)-Gralt Of Rivia(The Witcher
زشت ترین:Marcus Fenix(Gears Of War)-Niko Belic(GTA IV)-Connor(Assassin's Creed)-Pigsy & Monkey(Enslaved
مونث
زیباترین:Lightninng(FF XIII)-Yuna(FF X)-New Lara Croft(Tomb Raider)-Ada(Resident Evil)-Elena Fisher(Uncharted)-Elizabeth(Bioshock Infinite)-Lady(From DMC 3)-Harley Queen(Batman Arkham)-Mona Sax(Max Payne-Eva(MGS 3
زشت ترین:Miranda & Jack(Mass Effect
:d
Dante (DMC) , Lightening (FF13) , Cloud Strife (FF7) , Lara Croft (TR)
هرچی فکر کردم فقط تمامی شخصیت های بازی Bully به نظرم بی ریخت به تمام معنا بودن :d
منظورشون cloud strife هست
(تازه اين بازي رو دارم بازي ميكنم خداست!)
از نظر من زيبا ترين lightning از ff xiii
زشت ترين هيروم تو order and chaos online
خوش گل ترین: Sam Fisher
زشت ترین: Carl Johnson
داداش نگو cj سیاه بوست بود ولی زشت نبود(شما داری در مورد یکی از شخصیت های gta حرف میزنی که خیلی طرفدار داره)
این عکس مال دوران لاغر مردنیشه:dمن خودمم طرفداره Cj ام .در محبوب بودنش شکی نیست ..در زشت بودنش هم شکی نیست..!!با هزار تا سایه روشن و ماد و آپدیت بازم همون سیاه سوخته ایه که میشناسیم..!!.خودت قضاوت کن:
توی زنها خوشگلترین که بدون هیچ شکی ناریکو توی Heavenly Sword هستش
توی مردها به نظرم Vincent توی فاینال فانتزی 7(بقیه کاراکترای مرد فاینال فانتزی خیلی دخترونه است قیافه هاشون)
و زشت ترین کاراکتر هم اون کاراکتر اصلی Gears of War
و زشت ترین زن هم که باز بدون شک کلا دختر های بازیهای GTA
خیلی مسخره است قیافه اش:d