6 655 کاربر سایت Sep 26, 2013 #226 خوشگل : لارا - لایتنیگ - سفیروث - دانته - گابریل زشت : ددپول -وی شن - ترور خوش تیپ : هیتمن - دانته - سم فیشر -گابریل
خوشگل : لارا - لایتنیگ - سفیروث - دانته - گابریل زشت : ددپول -وی شن - ترور خوش تیپ : هیتمن - دانته - سم فیشر -گابریل
K KTJ کاربر سایت Sep 26, 2013 #228 خوشگلMorrigan تو Dragon Age Origins: Spoiler زشت هم دانته جدید گوشتلخ هم تمام قیافه های سری Final Fantasy ! نظر من بود البته
خوشگلMorrigan تو Dragon Age Origins: Spoiler زشت هم دانته جدید گوشتلخ هم تمام قیافه های سری Final Fantasy ! نظر من بود البته
Mamad_Chelsea کاربر سایت Sep 26, 2013 #229 خوشگل : Nero سری 4 Devil May Cry زشت : Dante سری 5 Devil May Cry پ.ن: :d
R O N I N ŌKAMI کاربر سایت Sep 26, 2013 #230 خوشتيپ : Adam Jensen > Deus Ex . Agent 47 > Hitman زشت : Duke Nukem .
.:majid:. عضو جدید Sep 26, 2013 #231 خشگلترین که lara croft , dante , nero , این دختره هم تو remember me که اسمشو یادم رفته.../ و زشت ترین هم که بازی dark اون شخصیت اصلی که به جاش بازی میکنی حالمو بهم زد../
خشگلترین که lara croft , dante , nero , این دختره هم تو remember me که اسمشو یادم رفته.../ و زشت ترین هم که بازی dark اون شخصیت اصلی که به جاش بازی میکنی حالمو بهم زد../
sara700 کاربر سایت Sep 27, 2013 #233 خوشگل ترینlightningبازی Final Fantasy زشت ترین هم دانته بازیDante's Inferno
MRH2LS کاربر سایت Sep 27, 2013 #234 beauty : نرو دویل 4 handsome : کریس رزیدنت 5 beast : ایمران زاکائف مدرن وارفیر 1 Hot : نیلین از Remember me سلطان : ترور
beauty : نرو دویل 4 handsome : کریس رزیدنت 5 beast : ایمران زاکائف مدرن وارفیر 1 Hot : نیلین از Remember me سلطان : ترور
vahid3plove کاربر سایت Sep 27, 2013 #236 خوشگلترین : جیل ولنتاین - ادا ونگ-اوراکل در خدای جنگ 2 ( ایکان زیبایی بود اصلا! حیف شد!) زشت ترین:نمیسیس
خوشگلترین : جیل ولنتاین - ادا ونگ-اوراکل در خدای جنگ 2 ( ایکان زیبایی بود اصلا! حیف شد!) زشت ترین:نمیسیس
6 655 کاربر سایت Sep 27, 2013 #237 نوشته شده توسط زئوس1: خوشگل ترینlightningبازی Final Fantasy زشت ترین هم دانته بازیDante's Inferno بیشتر... همچین بدم نبود :d ------------------- زشت : ساکیبوس در DmC ( حالم بخورد ازش ) لیلث ( از اون یکی بدتر ) خوش تیپ : مایکل در gta v
نوشته شده توسط زئوس1: خوشگل ترینlightningبازی Final Fantasy زشت ترین هم دانته بازیDante's Inferno بیشتر... همچین بدم نبود :d ------------------- زشت : ساکیبوس در DmC ( حالم بخورد ازش ) لیلث ( از اون یکی بدتر ) خوش تیپ : مایکل در gta v
teznade کاربر سایت Sep 27, 2013 #238 خوشگلترین کارکتر برای من با سابقه 25 ساله گیم (ایا) شخصیت اصلی پارازیت ایو بود و بس زشتم نمیدونم چیز زشتی از کارکتریی به یاد ندارم همه معمولی بودن
خوشگلترین کارکتر برای من با سابقه 25 ساله گیم (ایا) شخصیت اصلی پارازیت ایو بود و بس زشتم نمیدونم چیز زشتی از کارکتریی به یاد ندارم همه معمولی بودن
I Izec کاربر سایت Oct 6, 2013 #239 خوشکل که نه اما جذابترین : شهید دامینیک سانتیاگو (gears of war ) زشت ترین : (Trevor (GTA V
havok1 کاربر سایت Oct 7, 2013 #240 خوش تیپ ترین شخصیت بازی که تا حالا دیدم شخصیت اصلی بازی crysis هست خودش نه ولی عاشق nanosuit2 هستم خیلی قیافه باحالی داره
خوش تیپ ترین شخصیت بازی که تا حالا دیدم شخصیت اصلی بازی crysis هست خودش نه ولی عاشق nanosuit2 هستم خیلی قیافه باحالی داره