sawman کاربر سایت Aug 8, 2014 #286 خوشگلترین : Spoiler زشت ترین ( :d18+) : Spoiler :d Spoiler نام دو بازی : Bio shock و re3 آخرین ویرایش: Aug 8, 2014 Reactions: hrm
Alone-Ghost کاربر سایت Aug 8, 2014 #287 خوشگل ترین : الی تو TLOU زشت ترین : سلطان زشتا Trevor Gta V Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Reactions: .:HO3IN:., Erebor and hrm
genesis007 کاربر سایت Aug 9, 2014 #288 خوشگل ترین{جنسیس رهپزود}از فاینال فانتزی 7. زشت ترین هم نمسیس دیگه
genesis007 کاربر سایت Aug 9, 2014 #290 نوشته شده توسط sajjad++: خوشگل ترین = مکس پین 1 زشت ترین = الی بیشتر... مکس رو همه جوره قبول دارم. ولی بیچاره الی... ================== :d
نوشته شده توسط sajjad++: خوشگل ترین = مکس پین 1 زشت ترین = الی بیشتر... مکس رو همه جوره قبول دارم. ولی بیچاره الی... ================== :d
Mostafa CJ کاربر سایت Aug 9, 2014 #291 زشت ترین Nicholai Ginovaef Spoiler -------------------------------------------------------------- و اما زیباترین دلربا ترین تو دل برو ترین فرشته(هیولای) روی کره مین. Spoiler
زشت ترین Nicholai Ginovaef Spoiler -------------------------------------------------------------- و اما زیباترین دلربا ترین تو دل برو ترین فرشته(هیولای) روی کره مین. Spoiler
f-4 phantom کاربر سایت Nov 21, 2014 #292 خوشکلترین:الیزابت در بایوشاک اینفینیت / زشت ترین:تراول در جی تی ای5
IMANOKA کاربر سایت Nov 9, 2015 #293 قبلا اینجا پست داده بودم ولی بعد از بازی کردن lost planet 3 بر خود دونستم که بیام نظرمو عوض کنم! ایشون رسما بدترکیب ترین شخصیتیه که تو بازیا دیدم
قبلا اینجا پست داده بودم ولی بعد از بازی کردن lost planet 3 بر خود دونستم که بیام نظرمو عوض کنم! ایشون رسما بدترکیب ترین شخصیتیه که تو بازیا دیدم
Joghdmohammad کاربر سایت Jun 29, 2016 #294 زشت ترین : کاراکتر D'Vorah در بازی Mortal Kombat X خوشگل ترین : Tess توی The Last Of Us
Sorcerer 17 کاربر سایت Feb 21, 2017 #297 Athena (Borderlands) Spoiler: Athena Zakhaev (Call of Duty) Spoiler: Zakhaev
rainy girl کاربر سایت May 14, 2023 #298 نوشته شده توسط Safety & Peace: خوشگلا میشن شخصیت های فاینال فانتزی زشت هم که معلومه دیگه,میشه LION توی سری RE!!! بیشتر... اولا Leon درسته نه Lion بیسواد!!! بعدم زشت خودتی Reactions: River Phoenix
نوشته شده توسط Safety & Peace: خوشگلا میشن شخصیت های فاینال فانتزی زشت هم که معلومه دیگه,میشه LION توی سری RE!!! بیشتر... اولا Leon درسته نه Lion بیسواد!!! بعدم زشت خودتی
Arios 22 کاربر سایت May 14, 2023 #299 نوشته شده توسط rainy girl: اولا Leon درسته نه Lion بیسواد!!! بعدم زشت خودتی بیشتر... الان سال 2023 هستیم بنده خدا سال 2011 یه حرفی زد بیخیالش Reactions: THE BEST BOY, Barcelona FC, a2010 و 7 کاربر دیگر
نوشته شده توسط rainy girl: اولا Leon درسته نه Lion بیسواد!!! بعدم زشت خودتی بیشتر... الان سال 2023 هستیم بنده خدا سال 2011 یه حرفی زد بیخیالش
mohsenjyubi201 کاربر سایت May 14, 2023 #300 خوشگل ترین: بانو سیری زشت ترین: ABBY Reactions: .:HO3IN:. and a2010