وقتی از کنسول درست نگهداری کنه و 24 ساعت باهاش بازی نکنه هر 2 3 ساعت 1 ساعت کنسول و خاموش کنه دوباره بازی کنه چرا خراب بشه :confused:
مگر وقتی کنسول و میخری روش برچسب زده که این کنسول به زودی خراب میشود پول هاتون و برای کنسول بعدی جمع کنید ... !؟ !!!
من هم همین فکرو داشتم که رم و کارت گرافیکم فقط آپدیت کنم و یه xboxبخرم برا من یه سوال پیش اومدهبازي هاي ماجراجويي معمولا گرافيك زيادي ندارن
يه پيشنهاد جلب
xbox بگير كارت گرافيك سيستمت رو هم عوض كن يه 8600GT بگير 160 تومن
من هم از ترسم یه کولر گازی براش خریدم .من هم همین فکرو داشتم که رم و کارت گرافیکم فقط آپدیت کنم و یه xboxبخرم برا من یه سوال پیش اومده
یه فرض اینکه xboxی که من می خرم از اون های باشه که در آینده قراره مشکل 3 چراغ رو بده(فرض میکینم)حالا اگه من اونو یه جایی بزارم که تهویش خوب باشه و یه فن هم براش بخرم ویه پنکه هم کنارش بذارم بهش باد بزنه باز هم برای کنسول مشکل پیش خواهد آمد منظورم اینه که فن و پنکه می تونن خنکش کنن یا بازم داغ میشه و...(امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست بگم)
در ضمن از همتون ممنونم که به سوالم جواب دادید.
(این تشکر شامل حال آقای Hamid_da2007 هم میشه که به نظر میاد از دست من عصبانیه:biggrin1
این عجیب ترین حرفیه که تا حالا در مورد xbox شنیدم که یه وسیله الکتریکی مثلا xbox از سرما بسوزهحالا بزار يه چيزي بگم
من كنسولم انقدر خونك بود سوخت !!!
صبح كه پاشدم كنسول زير كولر خيلي سرد شده بود روشنش كه كردم بعد از دو ديقه بازي
اومدم خشاب پر كنم هنگ كرد و بعد از ري استارت كردن سه چراغ قرمز داد
فكر كنم مداراش وا رفتن :confused: البته بگم كنسول من مال خط توليد 2005 بود
چیو ضمانت کنه؟كنسول رو از جايي بگير كه ضمانت ميكنه
خط توليدش هم 2006 به بعد باشه
محافظ برق هم يادت نره
البته اینم بگم که افرادی مثل play_3 حتی با اینکه از کنسولشون خیلی مراقبت میکردن و تاریخشون هم بعد از 26 فوریه 2006 بوده باز هم بعد 6 ماه به 3 چراغ قرمز خوردن.کلا جناب mahdysh اگه قصد خرید 360 داری این رو هم باید بدونی که یه خورده شانس هم توی این خرابی ها دخیل هست یعنی اگه بد شانس باشی ممکنه کنسولت رو با اینکه همه چیزش درسته و ازشم مراقبت میکنی ولی 3 چراغ قرمز بده که البته کم اتفاق میفته ولی به هر حال احتمالش هست.عده ای از دوستان میگن 360 چند ماه بیشتر دوام نمیاره! درسته که مشکل گرم شدن کنسول نا متعارفه اما به نظر من دیگه در اون حد نیست که تو انتخاب تاثیر بگذاره، اگر می شنوید فلان کنسول از بین رفته و یا ارور سه چراغ پیش اومده مطمئن باشید کاربر اون کنسول رعایت نکرده، ساعتها مداوم مشغول بازی بوده GPU به دمای ذوب رسیده بعد اومده میگه 360 چه می دونم، دو ماه بیشتر کار نکرد
شما یک DVD Player ساده رو اگر زیاد و در ساعات طولانی ازش کار بکشید از بین خواهد رفت چه برسد به این شاهکار مایکروسافت! پس اگر بعد از 2 الی 3 ساعت بازی کنسول رو بین 30 الی 45 دقیقه خاموش کنید عمر کنسول بطور محسوسی افزایش خواهد یافت.
تو همه بازیهای مشترک 360 رو سرتر میبینم مثلا oblivion تو کامپیوتر aa و hdr باهم نمیتونم داشته باشم ولی کیفیت 360 aa با hdr هستش و دیگر بازیا...