خرید XBOX360 به جای upgrade کردن PC

فعلا نظر ها شدیدا متفاوته
gameware و R.I.P-UNKNOWN می گن pc
Hamid_da2007وxbox360club میگن xbox 360
حالا باید صبر کنیم ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیه؟

به این علت اینجا مطرح کردم تا نظرات مختلف رو در این مورد بدونم.
گفتم شاید یکی دقیقا مثل من پیدا بشه که مشکل منو داشته و xboxخریده باشه بیاد وتجربشو بهم بده.

هیچ کس نی تونه این لطف به من بکنه:blushing:

يادش بخير منم تا يك ماه پيش مشكل تو رو داشتم ولي من 360 رو انتخاب كردم ! واقعا كنسول با حالي بود ولي متاسفانه يك ماه بيشتر دووم نيورد و درست روز اول تابستون دچار مشكل سه چراغ قرمز شد و از بخت بدم ديگر درست نشد ...!:crying::((
الان وقتي فكر ميكنم ميبينم كه اگر اين پول رو خرج پي سيم ميكردم خيلي بهتر بود !:thinking:
دوست عزيز به نظر من خريد 360 يك ريسك وكسي كه اين كار رو ميكنه بايد مشكلات احتمالي آن را هم در نظر بگيره .
من هم با توجه به سليقه ي شما همان پي سي رو پيشنهاد ميكنم چون قيمت هاي بازار پي سي هم در سطح خوبي و با 500-600 تومن ميتوني سيستمي در حد 360 و چه بسا فراتر از آن تهيه كني.;)

یه مشکلی که من با pc داره اینه که برای اینکه بخوای در حد xboxبازی ها رو اجرا کنه حداقل 700-800 تومن باید خرج کنی ولی xbox ارزون تره در ضمن همین 700-800 یه سال نشده out of date میشه و نیاز به updateداره ولی xbox ان طوری نیست .
ولی از طرف دیگه تا یه مانیتور واید خوب یا یه hdtvنداشته باشی نمیشه از xbox لذت برد.
در ضمن کسی هم که عمری با pc کار کرده نمی تونه به این زودی به کنترلر های xbox عادت کنه.در ضمن امکان خرابی xbox هم از pc خیلی بیشتره وتعمیر کارشم کمتر.
تنها مشکل من با pc همون مشکل upgrade است که نمی تونم باهاش کنار بیام.برای همینه که می خوام xbox بخرم ولی باز هم مشکل هایی که xbox داره منو تو این کار دچار تردید کرده.

یه مشکلی که من با pc داره اینه که برای اینکه بخوای در حد xboxبازی ها رو اجرا کنه حداقل 700-800 تومن باید خرج کنی ولی xbox ارزون تره در ضمن همین 700-800 یه سال نشده out of date میشه و نیاز به updateداره ولی xbox ان طوری نیست .
ولی از طرف دیگه تا یه مانیتور واید خوب یا یه hdtvنداشته باشی نمیشه از xbox لذت برد.
در ضمن کسی هم که عمری با pc کار کرده نمی تونه به این زودی به کنترلر های xbox عادت کنه.در ضمن امکان خرابی xbox هم از pc خیلی بیشتره وتعمیر کارشم کمتر.
تنها مشکل من با pc همون مشکل upgrade است که نمی تونم باهاش کنار بیام.برای همینه که می خوام xbox بخرم ولی باز هم مشکل هایی که xbox داره منو تو این کار دچار تردید کرده.

منم دقيقا همين مشكل شما رو داشتم البته 5 ما ه پيش و من 360 رو انتخاب كردم
من فقط به خاطر Crysis ميخواستم سيستمو اپديت كنم ولي ديدم اصلا به صرفه نيست كه ادم بخواد براي يك بازي بره 400 تومن يك 8800 بخره بازي كنه و 6 ما ديگه باز رم عوض كنه و سي پي يو و ....
حالا هم كه ميبينيد اين كنسول ها هستند كه براي بازي هستند . مثلا همين DIRT سيستم مناسب براي بازي زده بود گرافيك 8800 ولي ما تو 360 به راحتي اين بازي رو انجام مي داديم .
انتخاب خوبي كردي ولي راه حل مشكلات 360 فقط 2 تا فن و تحويه مناسبه ..
موفق باشي

بنظرم PC بگير

در آينده PS3 بگير تا اون موقعي كه وضع بازي هاش بهتر بشه

x360 فكر نمي كنم تا 5 سال يا 4 سال به طور مداوم كار بكنه و با مشكل گرمايي اون و هر كي داره از اين بابت ناراضي هستش و خيلي هم شكايت ها زياد هستش و تا چندين سال ايند بخاطر اينكه DVD9 هستش بازي ها رو بايد روي 3 يا 2 DVD9 عرضه بشه اين مشكل هم هزينه ساخت بازي ها رو زياد ميكنه و هم بازيباز بايد بيشتر پول صرف يك بازي بكنه در آيند براي اين كنسول.
خب باز تصميم گيرنده خودت هستي و بازهم يك كمي ديگه صبر بكن ببين نظر اساتيد يا بروبچ چي هستش.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چجوری دوستان حساب میکنن 500-600 تومن برای آپگرید. شما راحت برو بالای 600 تومن ! الان فقط یه Gforce 8800 GTX قیمتش 500 تومنه. حالا رم و سی پی یو و مادربورد رو حساب نکردم. البته ایشون نگفتن الان سیستمشون چیه که دقیقا بشه گفت چقدر خرج داره. در زمینه مانیتور هم فرقی نداره اگه مانیتور کامپیوترشون قدیمیه و میخوان یه مدل بهتر بگیرن برای کنسولشونم باید بگیرن. اگه هم از این مانیتورشون راضین که دیگه لازم نیست برای کنسولشون یکی دیگه بگیرن! ولی اینکه یه کامپیوتر عالی(با یه مونیتور عالی) که قیمتش حداقل 1 ملیون تومن میشه( کمه کمش) از یه Xbox که قیمتش 480 تومن هست ممکنه یه کم کیفیت تصویر بهتری بهت بده.

خدمت اون دسته از اقايوني كه فكر ميكنن Xbox كم نمياره بايد عرض كنم چون هر چي زمان
سپري ميشه گرافيك Pc پيشرفت ميكنه و بعد از يكي دو سال شاهد خواهيم بود كه نسخه
Pc از نسخه كنسول گرافيك بالاتري داره ولي شما بازيهاي Pc روي اخرين تنظيمات با بازيهاي
Xbox مقايسه ميكنيد در حالي كه شما بايد بازي رو طوري تنظيم كنيد كه برابر نسخه كنسول
بشه اونوقت ميبينيد كه Pc اينطوري هايي هم كه فكر ميكنيد كم نمياره

ولي واسه بازي كنسول به من بيشتر حال ميده
يه سبكهايي داريه كه Pc نداره مثل : Sooting , Fighting , Turn-base , ....

خدمت اون دسته از اقايوني كه فكر ميكنن Xbox كم نمياره بايد عرض كنم چون هر چي زمان
Pc از نسخه كنسول گرافيك بالاتري داره ولي شما بازيهاي Pc روي اخرين تنظيمات با بازيهاي
Xbox مقايسه ميكنيد در حالي كه شما بايد بازي رو طوري تنظيم كنيد كه برابر نسخه كنسول

ولي واسه بازي كنسول به من بيشتر حال ميده
يه سبكهايي داريه كه Pc نداره مثل : Sooting , Fighting , Turn-base , ....

سلام

درسته PC با گذشت زمان پيشرفت مي كنه ولي بايد جيب شما هم با گذشت زمان پيشرفت كن;)ه
در ضمن تمام بازيهاي مهم روي كنسولهاي 360 و PS3 خواهد آمد
حالا يكدونه CRYSIS اين وسط استثنا هست كه اونهم براي نشان دادن قدرت موتور گرافيكي CRY ENGINE هست تا بعدا بتونن اون رو به شركتهاي ديگه بفروشن.
دقيقا مثل GEARS OF WAR كه موتور گرافيكي UNREAL ENGINE 3 و قدرت اونو به همه معرفي كرد و الان خيلي از شركتهاي بازيسازي معتبر از اين موتور گرافيكي استفاده مي كنند.

من هم با توجه به سليقه ي شما همان پي سي رو پيشنهاد ميكنم چون قيمت هاي بازار پي سي هم در سطح خوبي و با 500-600 تومن ميتوني سيستمي در حد 360 و چه بسا فراتر از آن تهيه كني.
چی؟... ببخشید خود 8800 الان 500 تومانه ها... بعد هم یه چیزی خنده داره... شما میدونی CPU سه هسته ای 3.2 الان چنده اگه باشه؟...
x360 فكر نمي كنم تا 5 سال يا 4 سال به طور مداوم كار بكنه و با مشكل گرمايي اون و هر كي داره از اين بابت ناراضي هستش و خيلي هم شكايت ها زياد هستش و تا چندين سال ايند بخاطر اينكه DVD9 هستش بازي ها رو بايد روي 3 يا 2 DVD9 عرضه بشه اين مشكل هم هزينه ساخت بازي ها رو زياد ميكنه و هم بازيباز بايد بيشتر پول صرف يك بازي بكنه در آيند براي اين كنسول.
شما رو چه حسابی این حرفو می زنی؟... من به شما قول میدم کنسول های ساخت 2007 راحت برات کار کنند (باید 2007 داشته باشی تا بفهمی چی میگم) ... قیمت DVD9 هم مطمئن باش تا سال آینده به 2-3 هزار تومان میرسه (شایدم کمتر) ... پس مشکلی در قیمت بازی هاش نیست... PS3 هم اگه کپیخور بشه قیمت Blue-ray هاش از 20 تومان کمتر نمیشه...
بله حرف شما درسته ولی اگر یه نگاه بیندازید میبینید که همه ی بازی های عالی فعلا داره برای کنسول ها میاد... Army of two - mass effect - killzone 2 - Halo3 - MGS4 و ...

من هم نظر xbox360club دارم کنسول های بازی مخصوص بازی هستن ولی کار اصلی کامپیوتر بازی نیست پس هر بازیی برای کامپیوتر نمیاد مثل Re4 که برای ps2 اومد و اخرش هم برای pc تبدیل شد و اومد تازه باز هم کامپیوتر نمیتونست بازی رو به خوبی اجرا کنه و احتیاج به قطعات جدید داشتم در صورتی که ps2 یک کنسول ساخت 2000 هست 7 سال پیش و من کامپیوترمو 1 سال پیش ارتقاع داده بودم در برابر بازی کنسول 7 سال پیش کم اورد

سلام
از همه دوستان متشکرم که به سوال من توجه کردن و بهش جواب دادن
من خودم می دونم که xbox فقط برای بازی کردن از pc بهتره ولی شرایط من یه حالتی خاصه همون طور که تو پست های اول گفتم من فقط سبک های خاصی رو می پسندم و یکی از سبک هایی که من خیلی دوست دارم سبک ماجراییه که فقط یکی از دوستان بازی تو این سبک برا xbox معرفی کردن (منظورم Lego Star Wars II: The Original Trilogyه)
در ضمن خواهش می کنم دعوای xbox360 و PS3رو نکنید چون من اصلا به علت کپی خور نشودن PS نمی خوام بخرمش.
من خودم یه فکری داشتم و اون این بود که امسال کامپیوترم آپدیتکی بکنم تا سال دیگه که بازی های بیشتری برای هر دو کنسول می یاد و برنده این جنگ کنسول ها مشخص بشه.بعد سال دیگه تصمیم بگیرم که آیا یکی از دو کنسول رو بخرم یا pc رو درست و حسابی آپدیت کنم
نظر شما چیه؟
سیستم الان من هم اینه:
CPU:3GHZ 1mg CACHE
Ram: 1gig
VGA: Geforce 7300 LE
MB:GA-8l945pl-g

دوستان، به نظر بنده بازی بروی پلتفرم PC منطقی نیست! البته حرفم رو مطلق نمی زنم در بهترین شرایط سخت افزاری با ماکزیمم هزینه ای که برای ارتقاء PC متصور می شید باز هم بدلیل عدم سازگاری بعضی ار برندها با مادربورد شما و نبود شرکت هایی جهت ارائه سیستم های مخصوص گیم مثل Dell باعث میشه گاه گداری نتیجه معکوس بده و تو ذوق PC گیمر بخوره. منظورم اینه که چنانچه جهت بازی بخواهید هزینه ای یک 360 یا PS3 رو برای ارتقاء صرف کنید، فایده ای نخواهد داشت. ضمنا در کنسول عناوینی هست که اکثر دوستانی که کل پولشون رو برای up کردن PC هزینه کردن پشیمون شدن و گفتن یعنی ما GTAIV رو نمی تونیم بازی کنیم اینهمه هم خرج کردیم؟!
به هرحال بازم عده ای از دوستان نمی تونن از بعضی از عناوین PC هم بگذرن مخصوصا بازی های استراتژیک، پس به نظر من چنانچه کمی انتظار ها رو ار PC پایین بیاریم و همین طور کمی رزولوشن رو کم کنیم! می تونیم با یک هزینه متعارف PC رو ارتقاء بدیم و در کنارش کنسول هم داشته باشیم.
موفق باشید

اگه Pc بخری باید سر هر سال بالای 500 تومن خرج کنی تا بروز بشه ولی اگه کنسول بخری تا سالی که براش بازی بسازن میتونی بدون کوچکترین حرکتی بازی رو بازی کنی. فرقی هم نمیکنه چی بگیری. مثللا همین 360 خودمون تا سال 2012 یا شاید هم بیشتر ساپورت میشه و براش بازی میاد.

دوستان، به نظر بنده بازی بروی پلتفرم PC منطقی نیست! البته حرفم رو مطلق نمی زنم در بهترین شرایط سخت افزاری با ماکزیمم هزینه ای که برای ارتقاء PC متصور می شید باز هم بدلیل عدم سازگاری بعضی ار برندها با مادربورد شما و نبود شرکت هایی جهت ارائه سیستم های مخصوص گیم مثل Dell باعث میشه گاه گداری نتیجه معکوس بده و تو ذوق PC گیمر بخوره. منظورم اینه که چنانچه جهت بازی بخواهید هزینه ای یک 360 یا PS3 رو برای ارتقاء صرف کنید، فایده ای نخواهد داشت. ضمنا در کنسول عناوینی هست که اکثر دوستانی که کل پولشون رو برای up کردن PC هزینه کردن پشیمون شدن و گفتن یعنی ما GTAIV رو نمی تونیم بازی کنیم اینهمه هم خرج کردیم؟!
به هرحال بازم عده ای از دوستان نمی تونن از بعضی از عناوین PC هم بگذرن مخصوصا بازی های استراتژیک، پس به نظر من چنانچه کمی انتظار ها رو ار PC پایین بیاریم و همین طور کمی رزولوشن رو کم کنیم! می تونیم با یک هزینه متعارف PC رو ارتقاء بدیم و در کنارش کنسول هم داشته باشیم.
موفق باشید

دقيقا همينه

يكي از بچه ها هم گفته بود فقط CRYSIS داره
اينا رو هم بهش اضافه كن : GEARS OF WAR , FEAR , ASASSIN , DMC4 , .......;) :cool:

سلام
از همه دوستان متشکرم که به سوال من توجه کردن و بهش جواب دادن
من خودم می دونم که xbox فقط برای بازی کردن از pc بهتره ولی شرایط من یه حالتی خاصه همون طور که تو پست های اول گفتم من فقط سبک های خاصی رو می پسندم و یکی از سبک هایی که من خیلی دوست دارم سبک ماجراییه که فقط یکی از دوستان بازی تو این سبک برا xbox معرفی کردن (منظورم Lego Star Wars II: The Original Trilogyه)
در ضمن خواهش می کنم دعوای xbox360 و PS3رو نکنید چون من اصلا به علت کپی خور نشودن PS نمی خوام بخرمش.
من خودم یه فکری داشتم و اون این بود که امسال کامپیوترم آپدیتکی بکنم تا سال دیگه که بازی های بیشتری برای هر دو کنسول می یاد و برنده این جنگ کنسول ها مشخص بشه.بعد سال دیگه تصمیم بگیرم که آیا یکی از دو کنسول رو بخرم یا pc رو درست و حسابی آپدیت کنم
نظر شما چیه؟
سیستم الان من هم اینه:
CPU:3GHZ 1mg CACHE
Ram: 1gig
VGA: Geforce 7300 LE
MB:GA-8l945pl-g

بازم بگم اصلا بحث کردن نداره. بقول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند...
کنسول برای بازی کردن ساخته شده.... ولی کامپیوتر رو میشه هر استفاده ای بنا به نیاز ازش کرد. مسلما شما اگه بخواین بعنوان یه وسیله بازی کردن از کامپیوترتون استفاده کنید فقط برای کارت گرافیکش باید اندازه یه Xbox خرج کنید.
و اگه هم میخواید یه ابرکامپیوتر داشته باشید که از لحاظ بازی کردن از PS3 و 360 هم قویتر باشه باید بیشتر از 2 برابر قیمت یه کنسول پول بدید.
این دیگه نظر شخصیه ... یکی میگه خوبه یکی هم مخالفه...

آخرین ویرایش:
بازم بگم اصلا بحث کردن نداره. بقول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند...
کنسول برای بازی کردن ساخته شده.... ولی کامپیوتر رو میشه هر استفاده ای بنا به نیاز ازش کرد. مسلما شما اگه بخواین بعنوان یه وسیله بازی کردن از کامپیوترتون استفاده کنید فقط برای کارت گرافیکش باید اندازه یه Xbox خرج کنید.
و اگه هم میخواید یه ابرکامپیوتر داشته باشید که از لحاظ بازی کردن از PS3 و 360 هم قویتر باشه باید بیشتر از 2 برابر قیمت یه کنسول پول بدید.
این دیگه نظر شخصیه ... یکی میگه خوبه یکی هم مخالفه...
فقط شما مشخصات کامپیوترتو بده ببینیم کجایه کاری؟ شاید با 600 تومن هم مشکلت حل نشه....
شما اصلا پست منو خوندین؟:evil:(سیستممو توش گفتم)
خودم می دونم بین 700 تا 800 تومان کار داره تا خوب بشه.
مشکل من با کنسول ها
1. نبود بازی ماجرایی خوب
2.من هنوز دقیقا نفهمیدم با مانیتور معمولی چه کیفیتی رو به آدم میده؟(لطفا نگید خیلی خوب یا نسبتا خوب یا متوسط اگه امکان داره عکس بذارید.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or