واقعیت نمی خواستم تاپیک بزنم ولی الان 2 هفتس که ذهنمو مشقول کرده از پسشم بر نمی یام که یه تصمیم درست بگیرم گفتم باشماها که اطلاعاتتون به روزه مشورت کنم
تو فکر خرید xbox360 هستم ولی انگار این دستگاه بر خلاف سخت افزار قوی و قیمت مناسبش اصلا ارزش خرید نداره...مشکل سه چراقه شدن و حرارتی دستگاه که به قول بچه ها تخم مرغ شانسیه ممکنه هر زمانی اتفاق بیفته.نبود هیچ گارانتی یعنی صاحب اول و اخرش خودتی .خراب کردن تدریجی دیودی ها .بن شدن لایو. .فری هم نیست مثل پلی 3 .اورجینال هم که نمی شه با 360 تا کرد قیمت هر بازیش 70-80 تومنه! دی وی دی هاشم که ماشالا 8 تومنه کم نیست!
به نظر شما من به جای اینکه 450 تومن بدم واسه خرید 360 بهتر نیست این خرجو رو سیستم کامپوترم بکنم؟
الان سیستم من اینه
cpu 2400 celeron intel 32 bit
ram 512 ddr2
grafik 6800gt geforce AGP HAST!!!
hard maksor 80gb
moderbord intel modelesho nemidonam
case MEC
تو فکر هستم اینارو بفروشم جاش سیستم ای ام دی 64 بیتی با کارت گرافیک 8800 و رم 1 گیگ بندازم نمی دونم هارد منو مادر بورد جدیدا ساپورت می کنه! گرافیکمم ای جی پی هست پی سی ای نیست.
حالا لطفا نظرتون با توجه به ورود directx10 که به زودی می یاد و کارت گرافیک هایی که ساپورت می کنن کلا بگین چی کار کنم چه سیستمی بر دارم؟ در ضمن سیستم می خوام برابر سخت افزار 360 باشه می خوام ببینم چقدر باید خرج کنم؟ یا بهتره صبر کنم...ممنون منتظرم