خرید XBOX360 به جای upgrade کردن PC

يكي از بچه ها پرسيد بهترین کارت گرافیک موجود که دورو بره 200 تومان باشه
و همه ی بازی هارو جواب بده چیه جواب : 8600GT XFX قيمتش 170 تومن
يا اگه بيشتر ميتوني خرج كني 8600GTS بگير 240 تومن

از TyRaX هم ممنونم نميدونستم اجرا نشدن AA با HDR مربوط به NVIDIAست

یه بار دیگه بخونید تاپیک در مورد چیه!
اگر میخواین بگین دوستمون چی بخره ...بهتره با دلیل و مدرک باشه...در ضمن اینجا هم جای مشکلا 360 یا قیمت پی سی نیست...
اول ببینید اون سبک بازیها رو چه پلتفرمی جواب میده! بعد اگه میشد پست بدین!

یه بار دیگه بخونید تاپیک در مورد چیه!
اگر میخواین بگین دوستمون چی بخره ...بهتره با دلیل و مدرک باشه...در ضمن اینجا هم جای مشکلا 360 یا قیمت پی سی نیست...
اول ببینید اون سبک بازیها رو چه پلتفرمی جواب میده! بعد اگه میشد پست بدین!
شما كه تو كاره سخت افزاريد (از امضاتون معلومه)يكم راهنمايي كنيد

اقا هنوز تصميم نگرفتي چيكار كني ؟
من تصمیمی که فعلا گرفتم آپدیت کردن کامپیوتره
xbox360نمی خوام بگیرم به 2 دلیل:
1.بازی هایی که من دوست دارم تو PC بیشتر پیدا می شه.
2.به خاطر ریسکی که xbox داره هرلحظه امکان داره error سه چراغ بده و باز هم 10% (طبق گفته دوستان در همین تاپیک)امکان داره دیگه xboxرو زنده نبینم.
حداقل pc اگه قطعه ایش بسوزه با حداکثر 200 تومان آدم همون قطعه رو عوض می کنه و بقیه کامپیوتر صحیح و سالم قابل استفاده است ولی Xbox اگه بسوزه آدم هیچ کاری نمی تونه بکنه.
مگر خرید یه کنسول دیگه. و باز هم امکان داره دوباره کل پولتون پر بشه.

ولی Xbox اگه بسوزه آدم هیچ کاری نمی تونه بکنه.
مگر خرید یه کنسول دیگه. و باز هم امکان داره دوباره کل پولتون پر بشه.
کی میگه کل پولت هدر میره با خرید ایکس باکس این پایینیا سالم میمونه:
دسته
هارد
فن
کابل ها
قاب
و....
فقط سخن افزار داخلی خراب میشه تقریبا نصف پولت با فروش اینا که گفتم بر میگرده

کی میگه کل پولت هدر میره با خرید ایکس باکس این پایینیا سالم میمونه:
دسته
هارد
فن
کابل ها
قاب
و....
فقط سخن افزار داخلی خراب میشه تقریبا نصف پولت با فروش اینا که گفتم بر میگرده
قبول دارم با فروختن اینا ممکنه نصف پول برگرده ولی وقتی اینارو فروختم با چی بازی کنم؟
با یه کامپیوتر out of date یا با یه xboxسوخته.
در ضمن من اگر روزی xbox بخرم و xboxم دچار مشکل بشه و عملا غیر قابل استفاده بشه دیگه حاضر نیستم یه بار دیگه کنسول xboxی که هر لحظه امکان خراب شدنش هست رو بخرم.

من تصمیمی که فعلا گرفتم آپدیت کردن کامپیوتره
xbox360 نمی خوام بگیرم به 2 دلیل:
1.بازی هایی که من دوست دارم تو PC بیشتر پیدا می شه.

به نظر من همین دلیل اولتون واسه انتخاب ارتقای سیستم به جای خرید X360 کافیه .
در هر صورت این بهترین انتخاب واسه شما بود ;)

سلام
اول از همه شما تشکر می کنم که با کمال حوصله به سوال من توجه کردید و به اون ها جواب دادید.
من یه در خواست از اول ایجاد این تاپیک کرده بودم که به نظر میرسه برای هیچ کدوم از دوستان این کار مقدور نبوده و در نتیجه انجام هم نشده حالا بازهم این در خواست رو مطرح می کنم تا شاید یکی از دوستان به در خواست من عمل کنه:
اگه امکان داره یکی از دوستان که Xbox360 رو با تلویزیون معمولی یا با مانیتور معمولی بازی می کنه از صفحش یه عکسی بگیره و عکسو این جا بذاره تا من کیفیت تصویر رو ببینم
ممنون.

لطفا راهنمایی کنین سیستم ارتقا بدم یا xbox360 بخرم؟

واقعیت نمی خواستم تاپیک بزنم ولی الان 2 هفتس که ذهنمو مشقول کرده از پسشم بر نمی یام که یه تصمیم درست بگیرم گفتم باشماها که اطلاعاتتون به روزه مشورت کنم
تو فکر خرید xbox360 هستم ولی انگار این دستگاه بر خلاف سخت افزار قوی و قیمت مناسبش اصلا ارزش خرید نداره...مشکل سه چراقه شدن و حرارتی دستگاه که به قول بچه ها تخم مرغ شانسیه ممکنه هر زمانی اتفاق بیفته.نبود هیچ گارانتی یعنی صاحب اول و اخرش خودتی .خراب کردن تدریجی دیودی ها .بن شدن لایو. .فری هم نیست مثل پلی 3 .اورجینال هم که نمی شه با 360 تا کرد قیمت هر بازیش 70-80 تومنه! دی وی دی هاشم که ماشالا 8 تومنه کم نیست!
به نظر شما من به جای اینکه 450 تومن بدم واسه خرید 360 بهتر نیست این خرجو رو سیستم کامپوترم بکنم؟
الان سیستم من اینه
cpu 2400 celeron intel 32 bit
ram 512 ddr2
grafik 6800gt geforce AGP HAST!!!
hard maksor 80gb
moderbord intel modelesho nemidonam
case MEC
تو فکر هستم اینارو بفروشم جاش سیستم ای ام دی 64 بیتی با کارت گرافیک 8800 و رم 1 گیگ بندازم نمی دونم هارد منو مادر بورد جدیدا ساپورت می کنه! گرافیکمم ای جی پی هست پی سی ای نیست.
حالا لطفا نظرتون با توجه به ورود directx10 که به زودی می یاد و کارت گرافیک هایی که ساپورت می کنن کلا بگین چی کار کنم چه سیستمی بر دارم؟ در ضمن سیستم می خوام برابر سخت افزار 360 باشه می خوام ببینم چقدر باید خرج کنم؟ یا بهتره صبر کنم...ممنون منتظرم

سلام
شما با يك گيگ رم شايد بتوني دموي اول بازي جديدي مثل Dirt را بتوني فقط تماشا كني,چون رم من هم 1 گيگ هست و توي اين بازي كم مياره(منظور من اينه كه براي بازيهاي جديد فعلي 2 گيگ رم مناسبه البته الان چون ممكنه 6 ماه تا يك سال ديگه 2 گيگ هم كم باشه پس 100 تومن به حسابت اضافه كن.);)
در ضمن يه تاپيك با همين موضوع 4-5 تا خط پايينتر هست.

من خودم دقیقا همین مشکلو دارم (البته به کمی متفاوته)همون تاپیکی که دوستان لینکشو گذاشتن کامل بخون.
فقط خیلی خلاصه بگم سیستم در حد xbox360 کم کم 700-800 تومنه.در صورتی که xbox حدود 480 تومنه که با مخلفات میشه 550 تومن.حالا اون تاپیک رو بخون اطلاعات بیشتری نصیبت میشه.

واقعیت نمی خواستم تاپیک بزنم ولی الان 2 هفتس که ذهنمو مشقول کرده از پسشم بر نمی یام که یه تصمیم درست بگیرم گفتم باشماها که اطلاعاتتون به روزه مشورت کنم
تو فکر خرید xbox360 هستم ولی انگار این دستگاه بر خلاف سخت افزار قوی و قیمت مناسبش اصلا ارزش خرید نداره...مشکل سه چراقه شدن و حرارتی دستگاه که به قول بچه ها تخم مرغ شانسیه ممکنه هر زمانی اتفاق بیفته.نبود هیچ گارانتی یعنی صاحب اول و اخرش خودتی .خراب کردن تدریجی دیودی ها .بن شدن لایو. .فری هم نیست مثل پلی 3 .اورجینال هم که نمی شه با 360 تا کرد قیمت هر بازیش 70-80 تومنه! دی وی دی هاشم که ماشالا 8 تومنه کم نیست!
به نظر شما من به جای اینکه 450 تومن بدم واسه خرید 360 بهتر نیست این خرجو رو سیستم کامپوترم بکنم؟
الان سیستم من اینه
cpu 2400 celeron intel 32 bit
ram 512 ddr2
grafik 6800gt geforce AGP HAST!!!
hard maksor 80gb
moderbord intel modelesho nemidonam
case MEC
تو فکر هستم اینارو بفروشم جاش سیستم ای ام دی 64 بیتی با کارت گرافیک 8800 و رم 1 گیگ بندازم نمی دونم هارد منو مادر بورد جدیدا ساپورت می کنه! گرافیکمم ای جی پی هست پی سی ای نیست.
حالا لطفا نظرتون با توجه به ورود directx10 که به زودی می یاد و کارت گرافیک هایی که ساپورت می کنن کلا بگین چی کار کنم چه سیستمی بر دارم؟ در ضمن سیستم می خوام برابر سخت افزار 360 باشه می خوام ببینم چقدر باید خرج کنم؟ یا بهتره صبر کنم...ممنون منتظرم

قضيه ي لايو كه حل شده كافيه فريمور جديد داشته باشي
دستگاهم فعلا يه جورايي فري شده اما ظاهرا هنوز جاي كار داره
بازي هاشم 4500 تو بازارچه شخصي هست مي فروشه كارشم عاليه
در ضمن مشكلات كامپيوتر يادتون رفته ويروس-پيغام هاي دري وري-هك هاي ناقص و دردسر ساز مشكلات ويندوز- طولاني بودن بالا امدن ويندوز مخصوصا در يك مدت طولاني استفاده
اگه هواي اتاقت مناسب باشه و ادم سرمايي نباشي و جاي كنسولت جاي مناسبي مشكل حرارتي پيش نمياد اون قديميا قضيش فرق داشت حالا اگه يه فن خوبم خريدي كه چه بهتر 28000 تومن هم بيشتر نيست
منم دقيقا عين تو به مشكل خوردم و 1 ماهي داشتم فكر مي كردم و حتي كلي از چيزاي كامپيوترمم ارتقا دادم اما اخر سر 360 خريدم الانم خيلي رلضيم تا نخري نمي فهمي چي مي گم من خودم pc باز قهاريم هنوزم بازي هاي كامپيوترو انجام مي دم اما 360 يه چيز ديگس
در ضمن باگهاي زياده بازي هاي كامپيوترم يادت نره كه چه اعصابي مي بره;)
سيستم رديفم مي خواي بايد 800 تومن براي فقط كيس پياده شي بدون حتي كارت صدا يا رام تازه با 8800gts نه 8800gtx
در ضمن كارت هاي dx10 ظاهرا يه مشكلايي دارن مخصوصا از لحاظ سرعت خيلي كم ميارن اون گرافيك ها چيزهاي خفنتري لازم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or