سلام
والا این تاپیک رو همین الان دیدم. تا 3 صفحه قبل رو خوندم.
اول اینکه من مثلا یکم توی سایت قدیمی هستم. خیلی از دوستان خوب می دونن که من هیج چیزی رو به PC نمیدم. یادمه یه بار اشکان که خیلی بهش احترام می زارم و کاملا حرفاش روی منطق و درسته بهم پیشنهاد داد که چرا کنسول نمی خری ؟؟؟ یادته اشکان جان. اشکان بهم گفت که الان خیلی بازی برای این کنسول ها اومده که منو راضی میکنه. حتی من حاضز شدم برم یه 360 بخرم و یه تلویزیون LCD با ورودی HDMI هم با 1360000 تومن خریدم به این امید که برم تو کار کنسول. ولی باز هم کار خودم رو کردم اون چیزی رو که دوست دارم. یعنی PC. الان LCD روشنه و دارم باهاش فیلم و TV می بینم و یه PC نصفه High End ( از نصفه High End یکم بالاتره ، محمد در جریان خرید سیستم من هست. شاید در دید محمد PC خوبی نباشه ولی هر چی پول داشتم حاضر شدم برای یه کیس بدم) هم خریدم.چون من کلا از کنسول خوشم نمی یاد.
اینو توی پرانتز بگم :
یه بار دسته PS2 رو دستم گرفتم و بازی Black رو بازی کردم. راستشو بخواین حالم بهم خورد از کنترل بازی. گفتم شاید مشکل این بازی هستش. رفتم God of War رو بازی کردم، خوب بود ولی نه اون چیزی که میخواستم. برای همین کنسولم رو فروختم.
حالا چرا یکی مثل من داره PC بازی می کنه. در صورتی که میشد با این پولی که برای خرید یه PC حرج کردم برم 3 تا 360 بخرم.
دلایم مختلف داره :
1 : بازی های MMO رو شما نمی تونین روی کنسول ببینین. البته الان داره یه تکونایی می خوره این سبک بازی. ولی هنوزم PC حرف نداره.
2: ( فکر نمی کنم کسی به اندازه من دیوونه باشه). مثلا لذتی که برای مولتی بازی کردن بازی مثل COH به شما دست می ده رو شما اصلا نمی تونن روی کنسول تجربه کنین ( البته اینو میدونم که بازی مثل C&C3 , Halo War اومده و قراره بیاد برای کنسول). ولی من همین C&C3 رو روی PC هم به صورت سینگل تجربه کردم هم به صورت مولتی.بی نظیره.
3: بازی های برای PC بودن و هستن که کنسول هرگز تجربه این بازی رو کسب نکرده. یکیش همین WarCraft,Diablo, و خیلی بازی های دیگه که هنوز که هنوزه یاد و خاطره ها رو زنده می کنه.
در ضمن این مشکلی که برای کرک و نصب بازی ها ما داریم همش به دلیل این کپی رایته. مثلا الان برای بازی استالکر پج 1.004 بازی منتشر شده ( اینم می دونم که کرک بازی توی این ورژن هم اومده ). چرا یکبار سعی نمی کنیم لذت یک بازی رو با خیال راحت حس کنیم.
در ضمن حرف اشکان رو هم باید بزارین اول تمام حرفای من. اگه اون نباشه حرفای من اصلا نمی ارزه. اونم یه PC ، High End هستش. باید کم کم 1.5 برای PC فقط روی کیس خرج شه.
ولی به نظر من کنترل PC ، رو نمیشه به هیچ چیز دیگه داد. بهتره برای چند بار لذت یه بازی اوریج رو با یه کامپیوتر خوب حس کنین.
مثلا مطلبی رو که TRUTH ارائه داده : این مشکل به خاطر اینه که می خوایم برین 1000 تومن پول بدیم و به اندازه کسی که 50$ برای یک بازی پول داده استفاده و لذت ببریم بدون درد سر. این انصاف نیست.
حرف محمد که در اخر زده کاملا درسته. باید ببینی که نیازت چیه. درسته من الان بازی هایی مثل Darkness-BioShock-Blue Dragon و ... خیلی های دیگه رو از دست دادم. ولی در عوضش یه سری بازی هایی رو روی PC ـم دارم که خیلی ازش لذت می برم.مثل دیابلو - Theif III
eadly Shadow ( که این یکی رو الان دارم بازی می کنم ) - NWN - NWN2- WarCraft III و .... که لذتی رو که ازش می برم خیلی زیاده و منو راضی می کنه.
باید دید چی دوست دارین و چی روی شما اثر می زاره. و باید توانایی داشته باشین روی سلیقتون سرمایه گذاری کنین. حتی اگه برای دو یا سه تا بازی که خیلی دوست دارین 200-300 T پول بدین. ( پولی که نصفه یه 360ـه الان)
پ.ن : در ضمن ضمانت های جالب این کنسول فروش ها رو هم در نظر بگیرین با ضمانتی که مثلا آواژنگ شما رو می کنه. فکر کنم یکم ماله آواژنگ بهتر باشه. یعنی انقدر اوضامون خوب شده که 3 چراغ قرمز رو ببینیم و حالمون بد نشه که فلان تومن پولم....
خداحافظ