خرید XBOX360 به جای upgrade کردن PC

ارتقا دادن سیستم واسه کسایی که آه در بساط ندارن کار غیر ممکنیه ولی دلیل نمیشه بگن 360 خیلی بهتره ، که این به خاطر ارزونی 360 نسبت به pc هستش. خریدن 360 مثل خریدن تخم مرغ شانسیه هر لحظه ممکنه 500 تومنو به باد بده ، بازیاش خیلی گرونه ، ضمانت نداره و ...
کسانی که میگن pc خیلی فریم از دست میده درست میگن ، البته وقتی که سیستمشون واسه عصر حجر باشه ، مثل اینه که بخوای graw رو روی ps2 بازی کنی;) شما مطمئن باشید به 2 سال نمیکشه که Microsoft یه کنسول دیگه با نام دیگه به بازار عرضه میکنه که خبرشم فعلا پیچیده که این به خاطر ضعف پردازنده گرافیکی ، که در آینده با مشکل روبرو میشه هستش. همین الانشم تو بازی oblivion افت فریم داره چه برسه به بازی های نسل های بعدی.
حالا کسانی که میگن 360 از pc قویتره: capcom اعلام کرده بازی lost planet روی 360 تنها 30 فریم میده در صورتی که روی pc و با یه کارت 8800gtx بازی با 60 فریم اجرا میشه که ضعف پردازنده گرافیکی 360 رو نشون میده.

جناب عقل کل تو بخوای فقط یه 8800 بگیری 600 تومن در میاد حالا بگذریم از cpu و ram و motherbord
بعدشم ابلیویون مشگل برنامه نویسی داره بعد بازی بایو شاک رو ببین با اون گرافیکش خیلی توپ اجرا میکنه .

بعدشم 60 فریم با 30 فریم هیچ فرقی نداره چون 30 یعنی روونه روون .

بعدشم سیستم pc سر 2-3 سال قدیمی میشه ولی کنسول 6-7 سال عمر میکنه .

در ضمن Gpu ایکس باکس 360 خیلی قویتر از 8800gtx هست .

فهمیدی

من یه وسالی داشتم از دوستان:
من خودم به شدت طرفدار خرید کنسول به جای update pc هستم.ولی برام یه سوالی پیش اومده.
الان یه کامپیوتر قوی به راحتی بازی ها رو در حد کیفیت xbox ویا بیشتر بیاره(با قیمتی خیلی بیشتر از xbox)
ولی تا سال دیگه (که این کامپیوتر قوی فعلی قدیمی میشه)همین کامپیوتری که پارسال خیلی قوی بوده به کامپیوتری نسبتا متوسط رو به ضعیف تبدیل میشه.
پس کامپیوتر های متوسط رو به بالا اون موقع(سال دیگه فرضا)به راحتی می تونن بازی ها رو با کیفیت بیشتر از xbox اجرا کنن.و این اختلاف هر سال بیشتر و بیشتر میشه.تا نسل بعدی کنسول ها عرضه بشه.
پس به نظر شما خرید یا update یه pc در کل به صرفه تر نیست؟(منظورم امسال نیست کلی دارم این وسالو می پرسم).

فرق اساسي بين pc و كنسول اين هست كه تمام قدرت كنسول صرف بازي ميشه و اينكه تمام قطعات كنسول با هم مچ هستن ولي در مورد pc اينطور نيست
و يه برتري كنسول اينه كه بازي ساز موظف هست به اينكه از سخت افزار كنسول نهايت استفاده رو بكنه تا بازي هيچ نقصي نداشته باشه
ولي در مورد pc بازي ساز به فكر سخت افزار هاي پايين نيست و معيار خودش رو روي سخت افزار هاي بالا قرار ميده و بازيباز بيچاره هست كه بايد به فكر pc از رده خارج شدش باشه
نهايتا درسته سخت افزار كنسول قديمي ميشه و از سخت افزار pc فاصله ميگيره
ولي نه به اينكه كيفيت بازي ها سقوط كنه بلكه اين روند بصورت تدريجي هست و در اواخر عمر يه كنسول كيفيت روي pc و كنسول قابل ملاحظه ميشن
فقط اينو بدون كه اگه بازي ساز بخواد ميتونه از يه كنسول كه سخت افزار پاييني هم كه داره نهايت استفاده رو ببره مثل god of war 2 و final fantasy XII كه روي ps2 كيفيت فوق العاده اي داشتن

من یه وسالی داشتم از دوستان:
من خودم به شدت طرفدار خرید کنسول به جای update pc هستم.ولی برام یه سوالی پیش اومده.
الان یه کامپیوتر قوی به راحتی بازی ها رو در حد کیفیت xbox ویا بیشتر بیاره(با قیمتی خیلی بیشتر از xbox)
ولی تا سال دیگه (که این کامپیوتر قوی فعلی قدیمی میشه)همین کامپیوتری که پارسال خیلی قوی بوده به کامپیوتری نسبتا متوسط رو به ضعیف تبدیل میشه.
پس کامپیوتر های متوسط رو به بالا اون موقع(سال دیگه فرضا)به راحتی می تونن بازی ها رو با کیفیت بیشتر از xbox اجرا کنن.و این اختلاف هر سال بیشتر و بیشتر میشه.تا نسل بعدی کنسول ها عرضه بشه.
پس به نظر شما خرید یا update یه pc در کل به صرفه تر نیست؟(منظورم امسال نیست کلی دارم این وسالو می پرسم).

شما حساب کن دو سال دیگه همون کامپیوتری که قدیمی شده میتونه براحتی بازیهایه روز 360 رو اجرا کنه؟ منظورم بازیهائیه که همون 2 سال دیگه میاد؟ مسلما نه.
معمولا چند سالی طول میکشه که سازنده هایه بازی بتونن از تمام قابلیتهایه یه کنسول استفاده کنن.
شما فقط بازیهایه اول PS2 رو با بازیهایه جدیدش از لحاظ گرافیک مقایسه بکن.

نوشته شده توسط yavar
ارتقا دادن سیستم واسه کسایی که آه در بساط ندارن کار غیر ممکنیه ولی دلیل نمیشه بگن 360 خیلی بهتره ، که این به خاطر ارزونی 360 نسبت به pc هستش. خریدن 360 مثل خریدن تخم مرغ شانسیه هر لحظه ممکنه 500 تومنو به باد بده ، بازیاش خیلی گرونه ، ضمانت نداره و ...
کسانی که میگن pc خیلی فریم از دست میده درست میگن ، البته وقتی که سیستمشون واسه عصر حجر باشه ، مثل اینه که بخوای graw رو روی ps2 بازی کنی شما مطمئن باشید به 2 سال نمیکشه که Microsoft یه کنسول دیگه با نام دیگه به بازار عرضه میکنه که خبرشم فعلا پیچیده که این به خاطر ضعف پردازنده گرافیکی ، که در آینده با مشکل روبرو میشه هستش. همین الانشم تو بازی oblivion افت فریم داره چه برسه به بازی های نسل های بعدی.
حالا کسانی که میگن 360 از pc قویتره: capcom اعلام کرده بازی lost planet روی 360 تنها 30 فریم میده در صورتی که روی pc و با یه کارت 8800gtx بازی با 60 فریم اجرا میشه که ضعف پردازنده گرافیکی 360 رو نشون میده.

یک کلام، شما فکر میکنی کامپیوتر برایه بازی کردن بهتره خب مشکلی نیست ولی دلیل نمیشه یه سری حرفهایی بزنی که آدم :eek::eek: اینجوری بشه. مثلا:
خریدن 360 مثل خریدن تخم مرغ شانسیه
واسه همینه که الان پرفروشترین کنسول تو کنسولهای نسل جدیده؟ چون شانسیه نزدیک 12 ملیون کنسول فروخته؟
شما مطمئن باشید به 2 سال نمیکشه که Microsoft یه کنسول دیگه با نام دیگه به بازار عرضه میکنه
:eek: خودتون به این نتیجه رسیدین؟
حالا کسانی که میگن 360 از pc قویتره: capcom اعلام کرده بازی lost planet روی 360 تنها 30 فریم میده در صورتی که روی pc و با یه کارت 8800gtx بازی با 60 فریم اجرا میشه که ضعف پردازنده گرافیکی 360 رو نشون میده
همون 8800gtx اندازه یه 360 قیمت داره.

آخرین ویرایش:
اقا مهدی راست میگه.منم توصیه میکنم بشدت مراقب کنسولهاتون باشید.کنسول من که بعد از چند سکته ناقص به دیار ابدی پیوست .با وسایل جانبیش و گیمهاش و ال سی دی که براش خریده بودم نزدیک به 900 تومن برام تموم شده بود.با این پول میتونستم یه pc نسبتا خوب جمع کنم و حداقل تا یه سال با گیمهای متنوعش بی استرس سوختن حال کنم.ولی افسوس

به نظر شما اگه امکان سوختن اصلا و اصلا وجود نداشته باشه.آیا به نظر شما ارزش هزینه کردن 900 تومن رو داشت یا خیر؟

نه . به نظر من ارزش نداره که ادم این همه پول بابت 360 بده.کنسولی که هنوز 2 سال از تولدش نگذشته ولی نمیتونه divectx 10 رو کامل ساپورت کنه عمرا نمیتونه تا حتی تا یکسال دیگه هم در برابر سرعت پیشرفت تکنولوژی دوام بیاره.

به نظر شما اگه امکان سوختن اصلا و اصلا وجود نداشته باشه.آیا به نظر شما ارزش هزینه کردن 900 تومن رو داشت یا خیر؟

اگه 360 مشكلات خراب شدن رو نداشت كه در خريدنش شكي وجود نداشت
بهترين بازي ها با سخت افزار قدرتمند كه تا چندين سال ميتونه بازي هارو روون اجرا كنه
تا وقتي كه gow رو روي hdtv بازي نكني منظور منو درك نخواهي كرد!

نه . به نظر من ارزش نداره که ادم این همه پول بابت 360 بده.کنسولی که هنوز 2 سال از تولدش نگذشته ولی نمیتونه divectx 10 رو کامل ساپورت کنه عمرا نمیتونه تا حتی تا یکسال دیگه هم در برابر سرعت پیشرفت تکنولوژی دوام بیاره.
خوب با این وضعیت هیچ کنسولی به درد نمی خوره چون هیچ کنسولی فعلا نمی تونه dx10 و توابع اون رو پشتیبانی کنه.

یه چیزی رو در مورد high-end بگم که اکثرا مفهوم یه کامپیوتر high-end رو نمی دونن! یه pc 800 تومانی هیچ وقت یک high-end نیست بنابراین 1.5 سال بعد قدیمی می شه سخت افزارش ولی سخت افزار های high-end هیچ وقت این شکلی نیستن! به عنوان مثال من 4 سال پیش کارت گرافیک 9800XT رو خریدم 510 هزار تومان که اون موقع یه چیز تو مایه های 8800ultra الان بود. من از این کارت به مدت 3سال استفاده کاملا بهینه کردم به طوری که بالاترین کیفیت همه بازی هارو تو این مدت بازی می کردم در صورتی که رم و cpu هم نسبتا معمولی بود!
یا به فرض یکی از دوستان من که یک سال و نیم پیش یه کارت گرافیک x1900xt خرید تا الان همه بازی ها رو با کیفیت عالی بدون هیچ مشکلی بازی کرده!
قطعات high-end گرون هستن ولی به این زودی که شما می گین از رده خارج نمی شن! درسته قدیمی می شه مدلشون ولی این با از رده خارج شدن فرق داره!
یه pc high-end حداقل فقط کیسش 1.5 تا 2 میلیون تومان در میاد نه 700-800 تومان!
طرف می ره 180 تومان می ده یه کارت گرافیک 8600GT می خره پیش خودش فکر می کنه الان ته کارت گرافیک رو خریده بعد سال دیگه میاد می گه چرا هیچی درست اجرا نمی کنه!

نتیجه گیری من: اگه می تونین پول pc گرون قیمت بدین شک نکنید که ضرر نکردید و این حرف هایی که سریع قدیمی می شه و هر روز باید عوض کرد و این چیزا مال pc های mid-end یا low-end هست نه high-end !!!

خوب با این وضعیت هیچ کنسولی به درد نمی خوره چون هیچ کنسولی فعلا نمی تونه dx10 و توابع اون رو پشتیبانی کنه.
بله از دیدگاه گرافیکی فرمایشتون کاملا درسته .اما خوب کنسول هم یه چیزایی داره که pc نداره;)یکی از دهها برتری کنسول ها نسبت به pc ,جذابیت کنترلرها در wii هستش .برای همین من یه دونه ویی گرفتم.مطمئنا میشه dirt و bioshock ,...رو در pc هم بازی کرد ولی بازیهای wii رو نمیشه

بله از دیدگاه گرافیکی فرمایشتون کاملا درسته .اما خوب کنسول هم یه چیزایی داره که pc ندارهیکی از دهها برتری کنسول ها نسبت به pc ,جذابیت کنترلرها در wii هستش .برای همین من یه دونه ویی گرفتم.مطمئنا میشه dirt و bioshock ,...رو در pc هم بازی کرد ولی بازیهای wii رو نمیشه

يك برتري ديگش هم اينه كه با هزينه ي كمتري ميشه dirt و bioshock روي كنسول بازي كرد

شما هم نمی تونید 100 سال .... بازی هایی مثل CRYSIS ,GUILD WARS ,WORLD OF WARCRAFT,STARCRAFT روی کنسول بازی کنین اگه هم بیاد عمرا به کیفیت کنسول برسه:laughing::laughing::laughing::laughing:
البته من خودم طرفداره هر دو تام یه موقع سوتفاهم نشه:cheesygri

بله از دیدگاه گرافیکی فرمایشتون کاملا درسته .اما خوب کنسول هم یه چیزایی داره که pc نداره;)یکی از دهها برتری کنسول ها نسبت به pc ,جذابیت کنترلرها در wii هستش .برای همین من یه دونه ویی گرفتم.مطمئنا میشه dirt و bioshock ,...رو در pc هم بازی کرد ولی بازیهای wii رو نمیشه
من اصلا مقایسه نکردم چیزی رو. من فقط جواب شما رو دادم

شما خودتون جواب پست خودتونو در این پست دادین. اول می گین 360 به درد نمی خوره چون حتی dx10 هم ساپرت نمی کنه و از تکنولوژی عقبه بعد در پست بعدی خودتون میاید می نویسید که همه چی که فقط گرافیک نیست! آخر 360 خوبه یا بده؟

شما هم نمی تونید 100 سال .... بازی هایی مثل CRYSIS ,GUILD WARS ,WORLD OF WARCRAFT,STARCRAFT روی کنسول بازی کنین اگه هم بیاد عمرا به کیفیت کنسول برسه:laughing::laughing::laughing::laughing:
البته من خودم طرفداره هر دو تام یه موقع سوتفاهم نشه:cheesygri
اگر بخاي crysis رو pc بازي كني بايد 1 ميليون به بالا پوله سيستمت باشه در حالي كه اين بازي روي 360 100% مياد چون ناشرش ea هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or