اولا که این پانوشت رو همه کلن در انتهای نوشته هاشون مینویسند و سیستم شوخی و خنده است. اتفاقا اون نوشته داخل پرانتز رو برای این نوشتم که اشخاصی که خبر ندارند از اظهار نظرهای قشنگ خودداری کنند.
منم صرف شوخی و خنده خواستم پانوشت شما رو به این تاپیک ربط بدم. شما خیلی جدی نگیرین. افرادی که این تاپیکو میخونن خودشون میتونن قضاوت کنن.
ثانیا 360 هم دنگ و فنگ داره فقط قبلا طرف دستگاه رو mod کرده ( و هنوز هم کسی نمیدونه که آیا این مد کردن باعث افزایش فشار روی سیستم میشه یا نه .. یا این خرابیهای جذاب و چراغهای قشنگ روی کنسول های مد شده بیشترند یا نه ! ) . پس پولی پرداخت کردید که شخص دیگری این هزینه دنگ و فنگ رو متحمل بشه.
فکر کنم این صحبتتون هم مثل پانوشتتون جنبه شوخی و خنده داشته باشه.
شما در اصل با تغییر در فیرمور درایو کنسول کاری میکنید که باعث بشه کنسول نتونه تشخیص بده بازی کپیه یا اصل.mod کردن 360 هیچ ربطی به افزایش فشار رویه سیستم نداره .
من و خیلیهایه دیگه خودشون فیرمو درایوشونو عوض میکنن و احتیاجی نیست هزینه ای متقبل بشیم و اونایی هم که اطلاعاتشو یا حوصلشو ندارن میدن بیرون با 10 هزار تومن اینکارو میکنن.
ببین من اولین پروسسور کامپیوترم 486 DX بود 15-16 سال پیش و با بازیهایی مثل wolf 3d و prince و ... شروع کردم تا امروز که هم 360 دارم و هم PC.
یادمه اولین کرک بازی POP: The Two Thrones اومده بود باید درایو کامپیوترو جدا میکردیم واسه اینکه اجرا شه. یا اینکه خیلی از بازیهای کرک شده تو قسمت شبکه و مولتی پلیر مشکل پیدا میکنن. از این جور مسائل کم نیست. باور کنین mod کردن 360 از بعضی از این کرک ها راحتتره ... تازه آدم یه بار فیرمور کنسولشو هک میکنه تموم میشه نه اینکه هر روز سر هر بازی مشکل کرک و ...
دوست عزیز من بالغ بر 16 سال عمرمو رو کامپیوتر و بازیهاش گذاشتم و به این نتیجه رسیدم که در زمینه بازی کردن هیچ چیز کنسول نمیشه. بنا بدلایل خیلی زیاد که لازم نیست دوباره گفته بشه چون خیلیاشو بچه ها اینجا گفتن. در ضمن مخالف بازی کردن با PC نیستم. یکی ممکنه بجایی که با بیل زمینو بکنه دوست داشته باشه با قاشق چایخوری زمینو بکنه. به خودش مربوطه.
و ثالثا : شما خودتون جواب خودتون رو دادید. وقتی که هدف از بازی فقط تمام کردن بازی باشه و همچنین Single بازی کردن کنسول خیلی هم خوبه. چون هزار جور بازی جینگول و منگول داره که همواره یک difficulty دارند که تمام نکردن بازی از تمام کردنش سخت تر باشه. دیگه مشکل نصب هم که نداره. فقط اگه با این هدف casual خطاب میشید نباید ناراحت بشید.
عزیز دل بازیهایه کنسول هم difficulty هایه متفاوت دارن. شما یه بار بیا GOW رو رویه insane تموم کن تا بعد بفهمی Hardcore یعنی چی؟ مطمئن باش بازی رویه کنسول از لحاظ difficulty سختتر از PC نباشه راحتتر نیست.
شما با این صحبتهایی که میکنی مشخصه شناختت از کنسول در چه حدیه.
در ضمن مطمئن باش اگه بخوام لیست بازیهایی رو که تموم کردم از آتاری گرفته تا کمودور 64 و آمیگا 500 و PS1 و PS2 و PC و 360 تو این 27 سالی که از خدا عمر گرفتم رو اینجا بنویسم فکر کنم فقط باید 2-3 صفحه بخونین. حالا شما دوست داری فکر کن من Casual که هیچی اصلا آماتورم. مهم اینه که از بازی کردن لذت میبرم و تا آخر عمرم هم همینجوره. با همه تجربه ای هم که دارم میگم کنسول برای بازی کردن نه تنها گزینه حرفه ایتریه بلکه راحتتر و مناسبتره. بقول معروف هر کسی رو بهر کاری ساختن. کنسول هم مختص بازی کردنه پس مسلما حرفه ایتره.
رابعا : همیشه گفتم و میگم . کنسول برای Casual بودن کاملا مناسبه. ولی برای multi و ژانرهای مرتبط FPS , RTS , MMO , cRPG اصلا خوب نیست. همچنین به دلیل محدودیت هاش، کاربرانش باید دور Hardcore و Pro بودن را خط قرمز بکشند.
جالبه شما هر وقت با این نسخه هایه کرک شده آنلاین شدی و مولتی زدی ما رو هم خبر کن...
در زمینه سبک ها یی که عرض کردی بگم :
منبا و منشا سبک RPG کنسول بوده و هست و در این سبک PC در مقابل کنسول حرف خاصی برایه گفتن نداره.
MMO تا قبل از کنسولهایه نسل جدید بیشتر مختص PC بوده ولی با اومدن کنسولهایه نسل جدید و بازیهایی مثل Final Fantasy XI روی اکثر کنسولها و EverQuest Online رویه PS2 و ... کنسول هم در این زمینه قدرت نمایی میکنه. مخصوصا با سرویسی مثل Xbox Live
RTS هم تو PC از قدیم الایام بوده. ولی بازی مثل Command & Conquer 3 Tiberium Wars رویه 360 نشون داد که کنسول هم در این زمینه چیزی کم نداره و این بستگی به سازندهایه بازی و طرفداران داره که چقدر استقبال کنن از این جور عناوین رویه کنسول.
FPS هم که اصلا احتیاجی نیست دربارش چیزی بگم. شما همین بازیه Bioshock یا R6 Vegas یا ... رو ببین چقدر رو PC فروش کرده و چقدر رو کنسول؟
من که عمرمو رو بازیهایه کامپیوتر و کرکش گذاشتم ولی اینو عالم و آدم میدونه استفاده از کرک تو بازیها دردسر داره دیگه این چه ربطی به noob بودن داره. در ضمن هر روز هم سختتر و مشکلتر میشه با این قضایایه Activate کردن آنلاین و ...
اینکه اجرایه کرک بازیها دردسر داره ربطی به noob بودن نداره. من از موقعی که یادم میاد از رو سایت gamecopyworld کرک بازی دانلود میکردم و الان چشم بسته اینکارارو میکنم ولی بازم میگم دردسرش از کنسول خیلی بیشتره.
حالا شما نمیخوای قبول کنی عیب نداره. بچه ها خودشون خوب این چیزا رو میدونن و میفهمن.
والسلام