خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
ممنون، چند نکته امید بخش در تکمیل فرمایش شما (به نقل از سایت سیمپلی الکتریال):

QLED TVs Coming soon sizes from 40" - 75" with the main focus on the Samsung Q7, Samsung Q8 and Samsung Q9 QLED
.TVS
بنابراین سری جدید در تمامی سایزهای 40 الی 75 موجود خواهند شد.

اما نکته بعدی اینکه اسم QLED ترکیبی از دو اسم LED و کوانتوم دات هستش، یعنی تمامی مدل های 2017 کوانتوم دات خواهند داشت. این موضوع از این جهت امید بخش هست که نوید یک HDR واقعی رو خواهد داد چراکه با فناوری کوانتوم دات علاوه بر اینکه حیطه رنگ ها وسیع تر و رنگ ها دقیق و طبیعی تر خواهند شد، حداکثر روشنایی تا 2000 نیت افزایش خواهد یافت! (که البته فکر کنم تو اتاق تاریک من نصفش برای کور شدن کافی باشه).

اما شاید خوشحال کننده ترین نکته،هزینه ی ساخت کمتر و درنتیجه قیمت پایینتر این پنل های Qled نسبت به پنل های قبلی باشه.

در نهایت قرار هست که تابستان 2017 این مدل ها (q7 و q8 و q9) ریلیز بشند.

نتیجتا جالبه بدونید که امسال فقط مدل های بالارده ی سامسونگ یعنی ks8000 و ks9000 از فناوری کوانتوم دات بهره می برند اما سال 2017 مدل های ارزان قیمت سری 7 هم کوانتوم دات خواهند داشت!
حیف نمیتونم صبر کنم

داداش صبرم كني مطمين باش قيمتاي qled بالاي ١٠ تومنه كه پول زياديه

Sent from my iPad using Tapatalk
نه اینا اولش همینطوره . اگه قیمتهای اولیه همی ks8000 رو ببینید در همین حده ولی افت قیمتهاشون زیاده و چند ماه که بگذره نرمال میشه .
بعد یه مساله دیگه هم که هست مهم همون فورکا و HDR هست که الان هم تلویزیونها دارن مابقیش دیگه زیاد مهم نیست . حالا فرض کن کنتراست و بک لایت سری سال بعد بالاتر باشه . من همین تی وی خودم بک لایت و کنتراستشو فول کنم چشمم درد میگیره و خیلی از مکس پایینتره حالا بیشتر بشه چه فایده ای به حال من داره ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

نه اینا اولش همینطوره . اگه قیمتهای اولیه همی ks8000 رو ببینید در همین حده ولی افت قیمتهاشون زیاده و چند ماه که بگذره نرمال میشه .
بعد یه مساله دیگه هم که هست مهم همون فورکا و HDR هست که الان هم تلویزیونها دارن مابقیش دیگه زیاد مهم نیست . حالا فرض کن کنتراست و بک لایت سری سال بعد بالاتر باشه . من همین تی وی خودم بک لایت و کنتراستشو فول کنم چشمم درد میگیره و خیلی از مکس پایینتره حالا بیشتر بشه چه فایده ای به حال من داره ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk

حداکثر روشنایی tv شما 527 نیت هست که فکر میکنم بیشتر از اکثر تی وی های میدرنج امسال باشه، بنظر من حتی 300 یا 400 نیت کافیه، ولی مطمئین نیستم نظرم درست باشه.
چون اگر تو یک اتاق با نور کنترل شده و ملایم بازی کنید بیشتر از 300 نیت بنظر آزاردهنده و غیر عاقلانه میاد.
و بنظرم این 2000 نیت سامسونگ بدرد بازی زیر نور مستقیم خورشید میخوره!
نمیدونم، نظر من طبق تئوریاتیه که خوندم، اگر اشتباست لطفا شما یا دوستان دیگه که TV HDR دارند و روش تنظیمات نور محتوای HDR رو تست کردند اصلاح فرمایید.

• Like
Reactions: S@nic and SAEED_TAJ
دوستان لطفا یک تلویزیون برای پلی استیشن اسلیم 4 معرفی کنید برای خریداری.

بودحه ای که دارم محدود هست حدود 4 میلیون هست

اگر بشه اینهارو با اولویت داشته باشده تلویزیون

HDR بودن 4K
بالای 49 اینچ بودن
پشتیبانی 3D

اولویت 3D رو پایین گذاشتم چون واقعا نمی دونم سه بعدی بودن باتوجه به وضعیت کنونی مهم هست یا نه. چون نه زیاد فیلم سه بعدی توی بازار می بینم و نه بازی سه بعدی و نه شبکه ی ماهواره ای سه بعدی.

نمی دونم این امکان چیز مهمی هست و در آینده چیز بزرگی رو از دست می دم یا خیر ( چون تلویزیون ها سه بعدی که می شن قیمتشون یکباره زیاده می شه و شاید 1 تا 2 میلیون تفاوت قیمت داشته باشن

لطفا راهنمایی کنید..

با سپاس

HDR بودن 4K
بالای 49 اینچ بودن
پشتیبانی 3D

اولویت 3D رو پایین گذاشتم چون واقعا نمی دونم سه بعدی بودن باتوجه به وضعیت کنونی مهم هست یا نه. چون نه زیاد فیلم سه بعدی توی بازار می بینم و نه بازی سه بعدی و نه شبکه ی ماهواره ای سه بعدی.

نمی دونم این امکان چیز مهمی هست و در آینده چیز بزرگی رو از دست می دم یا خیر ( چون تلویزیون ها سه بعدی که می شن قیمتشون یکباره زیاده می شه و شاید 1 تا 2 میلیون تفاوت قیمت داشته باشن

لطفا راهنمایی کنید..

با سپاس
دوست عزیز در مورد سه بعدی که به نظرم تی وی سه بعدی نخر..چون به صورت رسمی توسط شرکتها منسوخ شده و دیگه تولیدشون بزودی به صفر میرسه..مشکلات استفاده از عینک و سردرد و گرونی هم بماند..
در مورد تی وی هم شما 49 میخوای یا 55؟

• Like
Reactions: nasimparsi
دوست عزیز در مورد سه بعدی که به نظرم تی وی سه بعدی نخر..چون به صورت رسمی توسط شرکتها منسوخ شده و دیگه تولیدشون بزودی به صفر میرسه..مشکلات استفاده از عینک و سردرد و گرونی هم بماند..
در مورد تی وی هم شما 49 میخوای یا 55؟

با سپاس از راهنماییتون

مشخص هست که تلویزیون 55 اینچ بهتر هست ولی حتما در برابر اون 49 اینچ ها ضعف هایی داره. اگر می شه بگین چه گزینه هایی با این قیمت وجود داره و تفاوت های فنیشون چیه و چه چیزی رو از دست می دیم اگر مثلا 55 اینچ خریداری کنیم به جای 49 اینچ

با سپاس

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
با سپاس از راهنماییتون

مشخص هست که تلویزیون 55 اینچ بهتر هست ولی حتما در برابر اون 49 اینچ ها ضعف هایی داره. اگر می شه بگین چه گزینه هایی با این قیمت وجود داره و تفاوت های فنیشون چیه و چه چیزی رو از دست می دیم اگر مثلا 55 اینچ خریداری کنیم به جای 49 اینچ

با سپاس
دوست عزیز اتفاقا بر عکس هست..کیفیت اصلی تی وی های 4k از سایز 55 به بالا بیشتر مشخص میشه..اگه خودتم سرچ کنی به این نتیجه میرسی..منم بهت توصیه میکنم حتمن 55 اینچ بگیر که نهایت لذت رو ببری..
چند تا مدل خوب با توجه به توان مالیت هم بهت معرفی میکنم:
lg 55uh850v
sony 55x850d
Samsung سری 7 مثل 7975

اینم بگم این تی وی ها هر کدومشون مزایا و معایب خودشونو دارن و به اینم بستگی داره که از کدوم برند خوشت بیاد..
قیمتشونم از 3700 تا 4500 هست..
همشونم 4k hdr هستن..

• Like
Reactions: mohsen2012

HDR بودن 4K
بالای 49 اینچ بودن
پشتیبانی 3D

لطفا راهنمایی کنید..

با سپاس
من یه توضیحی بدم درباره سه بعدی. به نظرم برای تصمیم گیری بهتره خودت بری چند جا امتحان کنی یا اگه از دوستان کسی داره بزنی ببینی راحتی باهاش یا نه...در مورد اینکه منسوخ شده و استفاده نمیشه یا فیلماش تو بازار نیست هم تا حدودی درسته چونکه اکثریت براشون مهم نیست و ترجیح میدن که پول به اصطلاح اضافه خرجش نکنن ولی بازم تکنولوژیش منسوخ نشده و بازم یه مقدار بگردی تو بازار یا سایتهای فروش و دانلود زیاد پیدا میکنی.و خیلی از فیلمها هم هستن که اصلا سه بعدی ندیدنشون حرامه:> .به سه بعدی نباید به عنوان چیزی نگاه کنی که مدام باهاش سرو کار داری و اکثر اوقاتت با اون میگذره ، باید به عنوان یه قابلیت جانبی نگاه کنی که هر از چند گاهی حالتو خوب میکنه.مثل اینکه یه ماشین بخری که نیتروس داشته باشه...مدام در حال زدن نیترو که نیستی:D سرعتت مثلا رو 120 ه منتها یه وقتایی برای بردن نیترو میزنی:-bd شما مثلا بشین فیلم gravity رو به حالت معمولی نگاه کن یه فیلم خیلی معمولی به نظرت میرسه و راحت از کنارش میگذری، ولی همینو بلوری اصل سه بعدیشو نگاه کن فقط قند تو دلت آب میشه:D چشمات ازت تشکر میکنن:x

• Like
Reactions: nasimparsi
درود بر شما
بنده به ترتیب اولویت اول سامسونگ و بعد توشیبا که کیفیت تصویرشو از نزدیک دیدم و خوب بوده و بعد سونی رو پیشنهاد میکنم

یک خبر در مورد تلویزیون سونی
SonyTV.jpg

شرکت سونی تلویزیون‌های جدیدش را با سیستم عامل «اندروید تی‌وی» (Android TV) راهی بازار می‌کند. این شرکت که نسل جدید تلویزیون‌های خودش را در نمایشگاه CES 2017 معرفی کرد، قصد دارد
از دستیار صوتی شرکت گوگل که Google Assistant نام دارد روی آن‌ها استفاده کند. این اتفاق باعث شده که محصولات جدید سونی اولین تلویزیون‌های سال ۲۰۱۷۷ باشند که به دستیار صوتی گوگل مجهز شده‌اند.
البته گفته شده که این ویژگی از همان ابتدا روی تلویزیون‌های سونی قابل استفاده نیست؛ چرا که Google Assistant از اول روی این محصولات نصب نشده‌اند. دستیار صوتی گوگل اواخر سال ۲۰۱۷ در قالب یک
به‌روزرسان به تلویزیون‌های جدید سونی اضافه می‌شود.
دکمه‌ی مخصوصی برای استفاده از این دستیار صوتی روی کنترل از راه دور تلویزیون‌های سونی قرار گرفته که کاربران به وسیله‌ی آن می‌توانند از Google Assistant استفاده کنند. با استفاده از
دستیار صوتی گوگل می‌توانید فرمان‌های صوتی برای تغییر منبع پخش تصویر، تغییر زبان برنامه‌ها و کنترل میزان صدا استفاده کرد.

Last edited by a moderator:
x8000d انگار از 850d و uh8500 ال جی و ku7970 سامسونگ سرتره ی مقدار و برای اکثر دوستان که میخوان tv بگیرن برای گیم و تا 4 تومن حدودا هزینه کنن خوب همین چهار مدل توصیه میشه قطعا اما اگه فضاشو دارید سایزو ب هیچ عنوان فدا نکنید ب هیچ عنوان درسته شاید 8000d کیفیتش بهتر باشه ازین س مدل ی مقدار اما واقا بازی کردن فیلم دیدن یا هرچیز دیگه ای تو یه 55 اینچ ی نمای دیگه ای داره یا 50 اینچ اون ی مقدار تفاوت کیفیتم قطعا سایز بزرگتر پوشش میده و اصلا ب چشم نمیاد و کسیکه فضاشو داره فقط از بین این سه تا بهش توصیه میشه lguh8500 و sonyx850d و ku7970 یا 7975 سامسونگ ک هرچقدم ما تو سر هم بزنیم نمیشه بینشون گفت کدوم بهتره با توجه ب سلیقه ها و...اما 55 هرکدوم ازینارو بگیرید برد کردید 8 میلیون پیکسله و قطعا تصویر بزرگتر قشنگتر نشون میده

x8000d انگار از 850d و uh8500 ال جی و ku7970 سامسونگ سرتره ی مقدار و برای اکثر دوستان که میخوان tv بگیرن برای گیم و تا 4 تومن حدودا هزینه کنن خوب همین چهار مدل توصیه میشه قطعا اما اگه فضاشو دارید سایزو ب هیچ عنوان فدا نکنید ب هیچ عنوان درسته شاید 8000d کیفیتش بهتر باشه ازین س مدل ی مقدار اما واقا بازی کردن فیلم دیدن یا هرچیز دیگه ای تو یه 55 اینچ ی نمای دیگه ای داره یا 50 اینچ اون ی مقدار تفاوت کیفیتم قطعا سایز بزرگتر پوشش میده و اصلا ب چشم نمیاد و کسیکه فضاشو داره فقط از بین این سه تا بهش توصیه میشه lguh8500 و sonyx850d و ku7970 یا 7975 سامسونگ ک هرچقدم ما تو سر هم بزنیم نمیشه بینشون گفت کدوم بهتره با توجه ب سلیقه ها و...اما 55 هرکدوم ازینارو بگیرید برد کردید 8 میلیون پیکسله و قطعا تصویر بزرگتر قشنگتر نشون میده
X800d فقط سایز 43 اینچش ارزش خرید داره.سایزهای بالاتر از پنل ips استفاده کرده که مشکلات خودشو داره
اگر سونی سایزهای بالاتر رو هم va میکرد خیلی عالی میشد
سال2016 سونی سر تلویزیوهای مید رنجش خیلی اشتباه کرد.میتونست همه رو va کنه ولی نکرد.من هنوز متوجه این کارش نشودم وخیلی شاکیم از این مورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or