خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
سلام ممنونم بابت عکسهایی که گذاشتی , قابلیت HDR عجب چیزه خوفیه :o
دوست عزیز تلویزیونتون رو چند خریدین؟
دوستان عزیز نظرتون درباره این TV چیه؟ HDR که داره مناسبه برای گیم؟ مدل سام سرویسش چی میشه؟Samsung KU7000 Review (UN40KU7000, UN43KU7000, UN49KU7000, UN55KU7000, UN65KU7000)
قربونت آقا
من تلویزیون رو بدون گارانتی گرفتم به صورت اقساط تقریبا 5 تومن در میاد
تو روزهای آینده از بازی های دیگه هم میزارم
البته یکم تو عکس دوربین کیفیت ها افت کرده

سلام دوستان..ممنون میشم یه tv خوب جهت ps4 pro تا حدود 3 تومن بهم معرفی کنید..4k و hdr باشه و hdmi 2 باشه..3 بعدی هم نباشه مهم نیست..امروز lg uh850v رو دیدم ولی زیاد خوشم نیومد..هم تو رنگ مشکی مشکل داشت و هم تو تمام کناره هاش یه هاله زرد رنگ هست که تو محیط تاریک بیشتر مشخص میشه..تو چند تا سایتم خوندم اکثرا این مشکلو دارن..بخاطر همین از خریدش منصرف شدم و گفتم نظر دوستانو بدونم..مرسی..

دوست عزیز من با شما هم نظر نیستم این tv بهترین مدل الجی سال 2016 انتخاب شده اون مشکلاتی دوستان دارن مشکل از مدل شما است این شماره سریال AMAWLH باشه مشکلی نداره اون نور سمت راست فقط مار کمپانیه من الان تو حالت تاریک تست میکردم مشکلی نداشت اگه دوست داشتی بیا مشکلت تو تاپیک ما بپرس
اینپوت لگ بازی عالیه ودر ضمن 10 برتر tv دنیاست توسایت Rtings.com - Reviews and Ratings

تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
سلام دوستان..ممنون میشم یه tv خوب جهت ps4 pro تا حدود 3 تومن بهم معرفی کنید..4k و hdr باشه و hdmi 2 باشه..3 بعدی هم نباشه مهم نیست..امروز lg uh850v رو دیدم ولی زیاد خوشم نیومد..هم تو رنگ مشکی مشکل داشت و هم تو تمام کناره هاش یه هاله زرد رنگ هست که تو محیط تاریک بیشتر مشخص میشه..تو چند تا سایتم خوندم اکثرا این مشکلو دارن..بخاطر همین از خریدش منصرف شدم و گفتم نظر دوستانو بدونم..مرسی..
Sony X800D

سلام دوستان
کسی تجربه بازی با پروژکتورها رو داره؟برای اتاق خواب تاریک میخوام نصب کنم
کیفیت و این جور چیزاش چطور هست؟130 اینج(هر چی فاصله با پرده بیشتر باشه تصویر بزرگتر میشه) تصویر میده فول اچ دی،مدلهای 4کی هم داره ولی خیلی گرون هستن
ممنون میشم اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی داره بگه

دوست عزيز اين مدل زير ٥٥ نداره و بالاي ٤ تومن قسمت داره

Sent from iPhone using Tapatalk
لطفا اطلاعات درستی بدید
این مدل از تلویزیون سونی رو من خودم دارم
دو مدل 43 و 49 اینچ داره
مدل 43 اینچ پنل va و مدل 49 اینچ پنلش ips هست
در مابقی موارد مشخصاتشون یکی هست
سایت rting هم نمرات خوبی بخصوص در زمینه HDR Gaming به این تی وی داده

اینپوت لگ بسیار عالی و خوبی هم داره

v0sc_untitled.png
ضمنا من این تی وی رو از بانه 2800 خریدم سایز 43
و سایز 49 اینچش هم 3600 هست

ریویوی این تلویزیون رو از سایت زیر مطالعه کنید
Sony X800D Review (XBR43X800D, XBR49X800D)

آخرین ویرایش:
دوستان این مانیتور بدرد ps4 معمولی و ps4pro میخوره و اینکه رو ps4 معمولی با مدلای full hd تفاوت داره یا خیر؟
ممنون
Monitor BenQ BL3201PT 4K Creative Class

Asus Swift PG27AQ 4K

چون حقیقاتا یه rl2755hm دارم، مانیتور pc خراب شده میخوام وصل کنم به pc یه مانیتور برای کنسول بخرم که ps4pro و حتی ps5 هم جواب بده

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان در تلوزیون های سامسونگ قابلیت hdr چجوری فعال میشه ؟ کلا فعال هست یا اینکه از تنظیمات بابد فعال شه ؟
مثل اینکه باید دستی فعال شه .رو هر پورت hdmi میشه فعال کرد
Most HDR TVs do not have HDR output enabled by default for HDMI. To enable HDR output from SHIELD, refer to your TV owner's manual. Here are the settings for some of the common TVs:

• Samsung HDR TVs: Menu->Picture->Picture Options->HDMI UHD Color->On->Restart
  • LG HDR TVs: Home->HDMI->Settings->Advanced->Picture->HDMI ULTRA DEEP COLOR->On->Restart
  • Sony HDR TVs: Home -> Settings -> External inputs -> HDMI signal format -> HDMI [select the SHIELD input] -> Enhanced mode (TV will reboot)

مثل اینکه باید دستی فعال شه .رو هر پورت hdmi میشه فعال کرد
Most HDR TVs do not have HDR output enabled by default for HDMI. To enable HDR output from SHIELD, refer to your TV owner's manual. Here are the settings for some of the common TVs:

• Samsung HDR TVs: Menu->Picture->Picture Options->HDMI UHD Color->On->Restart
  • LG HDR TVs: Home->HDMI->Settings->Advanced->Picture->HDMI ULTRA DEEP COLOR->On->Restart
  • Sony HDR TVs: Home -> Settings -> External inputs -> HDMI signal format -> HDMI [select the SHIELD input] -> Enhanced mode (TV will reboot)
تلویزیون سامسونگ فقط در صورتی باید uhd color فعال بشه که دیوایس با خروجی فورکا بهش وصل باشه . اگر دیوایس فول اچدی باشه ممکنه دچار مشکل تو صوت و تصویر بشه .
شات از سایت رسمی سامسونگ :
cd2ad169f8ce616582c237438b3f8258.jpg

دوستان این مانیتور بدرد ps4 معمولی و ps4pro میخوره و اینکه رو ps4 معمولی با مدلای full hd تفاوت داره یا خیر؟
ممنون
Monitor BenQ BL3201PT 4K Creative Class

Asus Swift PG27AQ 4K

چون حقیقاتا یه rl2755hm دارم، مانیتور pc خراب شده میخوام وصل کنم به pc یه مانیتور برای کنسول بخرم که ps4pro و حتی ps5 هم جواب بده

داداش اینو نگاه کن
http://www.gsm.ir/news/show/34060/مانیتور-4K-HDR-ال-جی-با-اتصال-USB-C-در-انتظار-CES-2017/
کلا سال دیگه فکر کنم مانیتورهای مجهز به hdr بیاد و چون میخوای تا ps5 هم برات باشه حیفه الان بخری.یه خورده دیگه صبر کنی لااقل یه مانیتور hdr برمیداری

• Like
Reactions: NINJѦ and ahmadmdp
داداش اینو نگاه کن
مانیتور 4K HDR ال جی با اتصال USB-C در انتظار CES 2017
کلا سال دیگه فکر کنم مانیتورهای مجهز به hdr بیاد و چون میخوای تا ps5 هم برات باشه حیفه الان بخری.یه خورده دیگه صبر کنی لااقل یه مانیتور hdr برمیداری
مرسی
اره منم زیاد عجله ندارم این مانیتورمم پورت زیاد داره فعلا با switch کارمو راه میندازه
این مانیتورای حال حاضر هم مثل اینکه برا کنسول و پورت htmi زیاد جالب نیستند
اما این مانیتور 32 اینج benq از نزدیک دیدم عاشقش شدم گفتم تا عید پول جمع میکنم میخرم حالا تا اون موقع ببینیم چی میشه.

تلویزیون سامسونگ فقط در صورتی باید uhd color فعال بشه که دیوایس با خروجی فورکا بهش وصل باشه . اگر دیوایس فول اچدی باشه ممکنه دچار مشکل تو صوت و تصویر بشه .
شات از سایت رسمی سامسونگ :
cd2ad169f8ce616582c237438b3f8258.jpg
من امروز تست کردم با ps4 معمولی . بازی مورتال . واقعا کیفیت تصویر خیلی بهتر شد . هم روو حالت بازی گذاشتم هم hdr رو فعال کردم . بنظرم مشکل خاصی توو تصویر و صدا پیش نیومد . حالا باز بیشتر دقت میکنم ببینم . شاید توو بازی های سریعتر اذییت کنه .
البته من آخرین آپدیت تلوزیون که ماله همین ۲۰ روزه پیش بود رو گرفتم نصب کردم ( آپدیت ۱۴۷۱ ) شاید توو آپدیت جدید اوکی کردن این مطلب یخورده قدیمتره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or