خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
داداش با اين تلوزيوني ك شما ميخواي بگيري تفاوت همه چيز زياد ميشه ... عاليه اين تي وي

Sent from iPhone using Tapatalk
ممنون از راهنمایت شما خودتون از نزدیک تقاوت رو دیدین یا تو ویدیو ها اینترنتی دیدین؟
چون تفاوت hdr فقط تو خود تلویزون قابل تشخیص هست . تو عکس و ... مشخص نمیشه

• Like
Reactions: Xenon360
ممنون از راهنمایت شما خودتون از نزدیک تقاوت رو دیدین یا تو ویدیو ها اینترنتی دیدین؟
چون تفاوت hdr فقط تو خود تلویزون قابل تشخیص هست . تو عکس و ... مشخص نمیشه
دوست عزیز تو خرید سامسونگ ks 8000 اصلا شک نکن.بهترین led بازار همین مدل هست.کنتراست-روشنایی- عمق -دقت و گستره رنگها همه در سطح بسیار عالی هستن.دو مورد اخر یعنی گستره رنگها وروشنایی مهمترین فاکتورهای کیفیت تکنولوژی hdr هستن که در این تلویزیون هالی هست.اگر گیمر هم هستی اینپوت لگ بسیار پایینی هم داره.
اینم یک عکس از تصویر تلویزیون
سطر بالا وسط ks8000 هستش

http://i.rtings.com/images/reviews/ks8000/ks8000-group-large.jpg

آخرین ویرایش:
بعد از اين يه هفته دو هفته اي ك توي نت سرچ كردم و ديگه حالم از هرچي مقايسه هست بهم ميخوره ... اكثر وبسايت ها اصلا پنل ips رو براي Game توصيه نكردن

شانس ما امسال هم با معضل پنلهاي ips مواجهيم
LG كه كلا ips ميزنه و و بهترين مدلش ك uh850 باشه بيشتر پنلهاش مشكل نشت نور داره و قاعدتا مشكي بدون عمق و كنتراست كم. بودجمم ك ب oled ها نميرسه
ميمونه سوني و سامسونگ

سوني هم ك شانس ما x800d تو شيراز و جنوب گير نمياد ... فقط سايز ٤٣ پنل va داره ك اونم گفتن ic سوزونده چند مورد ديگه نمياريم
يكي از دوستان هم گفت سايز بزرگش پنله ips داره ك بازم ب كار ما نمياد

ميمونه x850 كه پنلش ips هست و بازم بدرد گيم نميخوره

سامي هم ك ks8000رش نايابه و فقط تو سايز ٥٥ اينج و بالاتر توليد ميشه و و بودجه ي منم ب همون ٥٥ اينچش هم نميرسه ك ٧ تومن پولشه
سري ٧٠٠٠ هم ك نيست اصلا
مونده سري ٦٣٠٠ ك ب اسم ٧٩٧٠ تو ايران هست و من كيفيتش رو از نزديك ديدم و پسندم نبود

به نظر شما با اين وضعيت چه ميشه كرد؟

من خودم js8980 دارم تو دیوایسهای فول اچدی وقتی فعال میکردم تصویر یکم لگ داشت ولی تو دیوایسهای 4k خوب هست . مثلا خودم zidoo player x6 pro که 4k پلیر هست دارم وقتی تو 2160p و 60p روشن میکنم خوبه ولی وقتی رو رزلوشنهای پایینتر فعال کنی لگ داره و تصویر و صدا مشکل پیدا میکنه .
قبل از اینکه اپدیت HDR برای ps4 عرضه بشه هم تو بازیهای سریع یکم لگ میزد ولی وقتی uhd color رو خاموش کردم درست شد . از بعد اینکه برای ps4 اپدیت اومده uhdcolor رو روشن نکردم حالا بعد تست میکنم .
Uhd color
رو تست کردم مشکل لگ که قبل از اپدیت ps4 به hdr بود برطرف شده . کیفیت تصویر هم واقعا بهتر میشه . پیشنهاد میکنم تست کنید .

بعد از اين يه هفته دو هفته اي ك توي نت سرچ كردم و ديگه حالم از هرچي مقايسه هست بهم ميخوره ... اكثر وبسايت ها اصلا پنل ips رو براي Game توصيه نكردن

شانس ما امسال هم با معضل پنلهاي ips مواجهيم
LG كه كلا ips ميزنه و و بهترين مدلش ك uh850 باشه بيشتر پنلهاش مشكل نشت نور داره و قاعدتا مشكي بدون عمق و كنتراست كم. بودجمم ك ب oled ها نميرسه
ميمونه سوني و سامسونگ

سوني هم ك شانس ما x800d تو شيراز و جنوب گير نمياد ... فقط سايز ٤٣ پنل va داره ك اونم گفتن ic سوزونده چند مورد ديگه نمياريم
يكي از دوستان هم گفت سايز بزرگش پنله ips داره ك بازم ب كار ما نمياد

ميمونه x850 كه پنلش ips هست و بازم بدرد گيم نميخوره

سامي هم ك ks8000رش نايابه و فقط تو سايز ٥٥ اينج و بالاتر توليد ميشه و و بودجه ي منم ب همون ٥٥ اينچش هم نميرسه ك ٧ تومن پولشه
سري ٧٠٠٠ هم ك نيست اصلا
مونده سري ٦٣٠٠ ك ب اسم ٧٩٧٠ تو ايران هست و من كيفيتش رو از نزديك ديدم و پسندم نبود

به نظر شما با اين وضعيت چه ميشه كرد؟

Ku7000 ساخت مصر هم،عالیه.اسمش بد در رفته.من یک ku 7350 تا اخر هفته میگیرم سایز 55.نظرمو همینجا اعلام میکنم.با 3500 بهتر از این گیرمون نمیاد.پنل ساخت کره هست فقط منتاژ مصر هست.من منتاژمصر رو،به ایران ترجیح میدم

سری 7000 اتفاقا هست تو بازار بهترین انتخاب تو حدود چهار تومنم همین باشه فک کنم منتها 6300 ب اسم 7970 میدن و ku7000 و فقط خمیدشو وارد کردن انگار و ب اسم 7975 اما همون 7000 از پایه و...مشخصه.hdr نسبت به ku6300 تقویت شده و در کل تو رنج قیمتی خودش بهترینه گزینه برا ماهاس ک برا pro میخوایم tv بگیریم
یه سرچ کنید میبینید 7975 همونیه ک تو سایت خود سامسونگ اسمه رسمیش 7000

سری 7000 اتفاقا هست تو بازار بهترین انتخاب تو حدود چهار تومنم همین باشه فک کنم منتها 6300 ب اسم 7970 میدن و ku7000 و فقط خمیدشو وارد کردن انگار و ب اسم 7975 اما همون 7000 از پایه و...مشخصه.hdr نسبت به ku6300 تقویت شده و در کل تو رنج قیمتی خودش بهترینه گزینه برا ماهاس ک برا pro میخوایم tv بگیریم
یه سرچ کنید میبینید 7975 همونیه ک تو سایت خود سامسونگ اسمه رسمیش 7000
خیلی گرونه.55 اینچش رومیدن 5300!!
دوست عزیز اطلاعاتی از ku7350 ساخت مصر که داخل بانه میفروشن دارید؟جز کدام سری سامسونگ هست.خود سایت سامسونگ مصر زده سری 7
ولی من شک دارم

• Like
من امروز رفتم بازار و يه بررسي دقيق بين مدل هاي مد نظرم كردم
KU6300 رو ديدم
رنگ هاي اغراق آميز، و يه نكته ي جالب ! توي تمام مغازه هايي ك رفتم چه اونايي ك بدون گارانتي داشتن و چه اونايي ك با گارانتي ... همه ي فروشنده ها فقط داشتن روي اين تلوزيون عكس نشون ميدادن ... آخه همونطور ك ميدونيد اين مدل motion خيلي ضعيفي داره!!! هيچ خبري از فيلمهاي متحرك نبود فقط فيلمهاي متحرك رو ميشد تو تلوزيونهاي رده بالاي سامسونگ ديد ...و فقط رو اونا گذاشته بودن ...

Sony x850 رو ديدم ك آقا لذتي بردم چه رنگهايي ... چه موشني ... چه مشكي اي ... من نميدونم اينهمه تبليغ منفي عليه ips برا چيه ...
آقا نمي دونيد چه مشكيه عميقي و چه رنگهاي معركه اي ب نمايش ميذاشت ... تصاوير زنده بود ب معناي واقعي ... يعني انگار با چشم طبيعي داشتم نگاه ميكردم...اصلا خبري از هاله ي سفيد و اين حرفا توي x850d نبود
و يه اتفاق جالب توي نمايندگي كنار x850d مدل ٢٠١٥ رو با پنل VA يعني x850c گذاشته بود
تنها تفاوتي ك تونستم ببينم برتري va توي نقطه هاي تاريك تصوير بود ... يعني جزئيات ١٠ درصد مشخص تر بود نسبت ب مدل ips ... اما در بقيه ي موارد برتري با مدل ips بود
Lg Uh850 هم ديدم ... تي وي خيلي خوبي بود بازم عمق رنگ نشكي زياد بود
و اون هاله ي سفيد رو خيلي خيلي جزئي توي اين مدل ديدم ... ك ميشه گفت اصلا معلوم هم نبود يعني هيچ... هر دو مدل چشمم رو گرفت ...
ولي تصاوير در x850 هنوز هم زنده تر بود ...

با مقايسه ي امروز نظرم كلللا نسبت ب پنل هاي ips تغيير كرد و اصلا اون خيزي ك توي وب سايت ها ميگن نيست ... حداقل من با چشم غير مسلح متوجه نشدم ... خيلي پنل هاي خوبي هم هستن و تصاوير درشون شارپ تر هم بود تازه

سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم انشالله قانع بشم. این سامسونگ مدل 50KU7970 رو که میگن معادل ku6300 هست، ولی توی مشخصات 50KU7970 ذکر شده که پنل فوق مشکی ندارد از اون طرف برای ku6300 برای رنگ مشکیش از ده دادن 9/8 که نمره خیلی بالایی محسوب میشه. حالا با این تناقض این همون مدله!

• Like
من امروز رفتم بازار و يه بررسي دقيق بين مدل هاي مد نظرم كردم
KU6300 رو ديدم
رنگ هاي اغراق آميز، و يه نكته ي جالب ! توي تمام مغازه هايي ك رفتم چه اونايي ك بدون گارانتي داشتن و چه اونايي ك با گارانتي ... همه ي فروشنده ها فقط داشتن روي اين تلوزيون عكس نشون ميدادن ... آخه همونطور ك ميدونيد اين مدل motion خيلي ضعيفي داره!!! هيچ خبري از فيلمهاي متحرك نبود فقط فيلمهاي متحرك رو ميشد تو تلوزيونهاي رده بالاي سامسونگ ديد ...و فقط رو اونا گذاشته بودن ...

Sony x850 رو ديدم ك آقا لذتي بردم چه رنگهايي ... چه موشني ... چه مشكي اي ... من نميدونم اينهمه تبليغ منفي عليه ips برا چيه ...
آقا نمي دونيد چه مشكيه عميقي و چه رنگهاي معركه اي ب نمايش ميذاشت ... تصاوير زنده بود ب معناي واقعي ... يعني انگار با چشم طبيعي داشتم نگاه ميكردم...اصلا خبري از هاله ي سفيد و اين حرفا توي x850d نبود
و يه اتفاق جالب توي نمايندگي كنار x850d مدل ٢٠١٥ رو با پنل VA يعني x850c گذاشته بود
تنها تفاوتي ك تونستم ببينم برتري va توي نقطه هاي تاريك تصوير بود ... يعني جزئيات ١٠ درصد مشخص تر بود نسبت ب مدل ips ... اما در بقيه ي موارد برتري با مدل ips بود
Lg Uh850 هم ديدم ... تي وي خيلي خوبي بود بازم عمق رنگ نشكي زياد بود
و اون هاله ي سفيد رو خيلي خيلي جزئي توي اين مدل ديدم ... ك ميشه گفت اصلا معلوم هم نبود يعني هيچ... هر دو مدل چشمم رو گرفت ...
ولي تصاوير در x850 هنوز هم زنده تر بود ...

با مقايسه ي امروز نظرم كلللا نسبت ب پنل هاي ips تغيير كرد و اصلا اون خيزي ك توي وب سايت ها ميگن نيست ... حداقل من با چشم غير مسلح متوجه نشدم ... خيلي پنل هاي خوبي هم هستن و تصاوير درشون شارپ تر هم بود تازه

دوست عزیز شما باید داخل اتاق تاریک متوجه تفاوت ips و va,میشی.زمانی،که اتاق روشنه متوجه نمیشی
من خودم وقتی یک فیلم نگاه میکنم چراغ ها رو خاموش میکنم.خیلی لذت فیلم دبدن بیشتر میشه

مشکل x850 قیمت بالاش هست.این سونی نمیخواد قیمت تلویزیونهاش رو کاهش بده.

Last edited by a moderator:
خیلی گرونه.55 اینچش رومیدن 5300!!
دوست عزیز اطلاعاتی از ku7350 ساخت مصر که داخل بانه میفروشن دارید؟جز کدام سری سامسونگ هست.خود سایت سامسونگ مصر زده سری 7
ولی من شک دارم
بله نسبت به 7970 ک همون ku6300 حدود یکو سیصد گرونتره اونم دلیلش اینه ک اولا 7975 سری 7000 اصلی سامسونگه ینی مث 7970 سری 6 نیست و ی دلیل دیگشم اینه ک منحنیه برای همین سایز 50 اینچش مثلا هم قیمت 55 7970 اما اگه میخواید تا حدود 4 تومن هزینه کنید همون 7975 50 اینچ خیلی گزینه خوبیه حدود 4200 درمیاد با گارانتیش اما hdr نسبت به 6300 تقویت شده و خوب تو سایت رسمی سامسونگ سومین تلوزیون پرچمدارشه بعد از ks8000 و ks9000 ک همه میدونن تلوزیونا بی نقصین و قیمتشونم نجومی میشه اما همین ku7000 ام کیفیت خوبی داره و hdr ام نسبت به ku6300 تقویت شده و در کل برای گیم بهترین گزینس بین تمام tv هم رده ی خودش اعم از x850 سونی lguh850 ال جیه البته اگه هدف اصلیتون بازی کردن باشه باهاش hdr اش پرفکته پرفکت نیست اما خوبه کنتراست و رنگ سیاهش هم رده با بهترین تلوزینا بازاره و از نظر طراحی و ظاهرم بشدت نزدیک ب پرچمداره حال حاضره tv یای سامسونگ ینی 9500

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما باید داخل اتاق تاریک متوجه تفاوت ips و va,میشی.زمانی،که اتاق روشنه متوجه نمیشی
من خودم وقتی یک فیلم نگاه میکنم چراغ ها رو خاموش میکنم.خیلی لذت فیلم دبدن بیشتر میشه
داداش تو نمايندگي سوني نور محيط خيلي كم بود
بعد حقيقتش من تو اتاق تاريك مطلق بازي نميكنم ... و از عمق رنگ مشكي پنل هاي ips واقعا راضي بودم
همونطور ك گفتم x850c هم با پنل va كنار همين تي وي بود ... باز هم برتري با ips بود ك من ديدم
چيزي ك چشمم بهم گفت انتخاب پنل ips هست ...
حتي مدل uh850 lg

باور كنيد ips اصلا اون چيزي نيست ك شورش كردن و عليه اون جبهه گرفتن

بله نسبت به 7970 ک همون ku6300 حدود یکو سیصد گرونتره اونم دلیلش اینه ک اولا 7975 سری 7000 اصلی سامسونگه ینی مث 7970 سری 6 نیست و ی دلیل دیگشم اینه ک منحنیه برای همین سایز 50 اینچش مثلا هم قیمت 55 7970 اما اگه میخواید تا حدود 4 تومن هزینه کنید همون 7975 50 اینچ خیلی گزینه خوبیه حدود 4200 درمیاد با گارانتیش اما hdr نسبت به 6300 تقویت شده و خوب تو سایت رسمی سامسونگ سومین تلوزیون پرچمدارشه بعد از ks8000 و ks9000 ک همه میدونن تلوزیونا بی نقصین و قیمتشونم نجومی میشه اما همین ku7000 ام کیفیت خوبی داره و hdr ام نسبت به ku6300 تقویت شده و در کل برای گیم بهترین گزینس بین تمام tv هم رده ی خودش اعم از x850 سونی lguh850 ال جیه البته اگه هدف اصلیتون بازی کردن باشه باهاش hdr اش پرفکته پرفکت نیست اما خوبه کنتراست و رنگ سیاهش هم رده با بهترین تلوزینا بازاره و از نظر طراحی و ظاهرم بشدت نزدیک ب پرچمداره حال حاضره tv یای سامسونگ ینی 9500
به نظرم یک 300_ 400 دیگه بزاری روش یک ks8500 بگیری خیلی بهتره.البته بدون گارانتی

من مدل 7975 با مدل 7970 رو از نزديك ديدم ... آش دهن سوزي نبودن ... هر دو ٥٥ اينچش ديدم
ضمنا اين دوتا مدل مشكل motion دارن دوستان ... ميتونيد از سايت rtings چك كنيد ...

ای
به نظرم یک 300_ 400 دیگه بزاری روش یک ks8500 بگیری خیلی بهتره.البته بدون گارانتی
این کارم میشه اما شخصا نمیتونم 4 5 تومن هزینه کنم و ی درصد خرابی براش پیش بیاد و دستم ب هیچ جا بند نباشه ی موقه بود tv حدود یک یا دو تومن قیمتشون بود و خیلیا میرفتن بدون گارانتی میگرفتن اما دیگه تو این قیمتا ریسک کردن سخته tv ام چیزیه ک هزارتا ایراد میتونه داشته باشه صفحه نمایش پورتای hdmi و ...در کل هنوزم خیلیا این کارو میکنن اما ریسکش بالاس در ضمن من مقایسه های مستقیم ks8000 و ku7000 و دیدم تفاوت هست اما خیلی زیاد نیس ینی تا نذاریشون کنار هم متوجه نمیشی اینکه 8000 و 9000 فوق العاده ان شکی نیس اما تفاوت قیمتاشون خیلی بالا میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or