خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من امروز تست کردم با ps4 معمولی . بازی مورتال . واقعا کیفیت تصویر خیلی بهتر شد . هم روو حالت بازی گذاشتم هم hdr رو فعال کردم . بنظرم مشکل خاصی توو تصویر و صدا پیش نیومد . حالا باز بیشتر دقت میکنم ببینم . شاید توو بازی های سریعتر اذییت کنه .
البته من آخرین آپدیت تلوزیون که ماله همین ۲۰ روزه پیش بود رو گرفتم نصب کردم ( آپدیت ۱۴۷۱ ) شاید توو آپدیت جدید اوکی کردن این مطلب یخورده قدیمتره.
سلام دوست گرامی.
شما چه جوری همزمان hdr و game mode رو فعال کردی ؟
تلویزیون من وقتی گیم مود فعال هست گزینه hdr غیر فعال میشه مگر اینکه وارد بازی بشم که hdr رو ساپورت کنه.
شما تنظیمات خاصی رو انجام دادید؟؟؟
اپدیت های تلویزیون رو از سایتی دانلود میکنید یا از طریق خود تلویزیون انجام میدید؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Xenon360
سلام دوست گرامی.
شما چه جوری همزمان hdr و game mode رو فعال کردی ؟
تلویزیون من وقتی گیم مود فعال هست گزینه hdr غیر فعال میشه مگر اینکه وارد بازی بشم که hdr رو ساپورت کنه.
شما تنظیمات خاصی رو انجام دادید؟؟؟
اپدیت های تلویزیون رو از سایتی دانلود میکنید یا از طریق خود تلویزیون انجام میدید؟

سلام . برای منم همینجوریه . تا یه پورت اچ دی ام آی وصل نباشه نمیتونی hdr رو فعال کنی . به محض اینکه پلی استیشن روشن کنی میری توو تنظیمات و hdr رو فعال میکنی . به رست میشه و همیشه روو همون پورت اچ دی ام آی دیگه hdr ساپورت میشه . Game mod میری تنظیمات فعال میکنی . تا پلی استیشن روش کنی جفتش چون تنظیماتش قبلا فعال کردی با هم ساپورت میکنه. یعنی شما یه بار جفتش فعال کنی دیگه همیشه تا پلی استیشن روشن کنی فعال میشه . اگه دقت هم کرده باشی به محض اینکه پلی استیشن روشن کنی بالای تلوزیون توو اطلاعات میزنه حالت game mode گوشه سمت چپ هم میزنه hdmi hdr .

اما در مورد آپدیت ما با تلوزیون اومدیم آپدیت کردیم رسید ۹۹ درصد بهو پرید . بعد رفتم سایت www.samsung.com/iran
قسمت پشتیبانی مدل تلوزیونم پیدا کردم . بعد فایلش 1/5 گیگ هست دانلود کردم اکسترکت کردم روو فلش بعد زدم تلوزیون آپدیت کرد . البته بستگی داری شما تلوزیونت گارانتی سام سرویس باشه یا نه . اگه نیست باید مدل جهانیش پیدا کنی از خود سایت سامسونگ آپدیتش بگیری

آخرین ویرایش:
من امروز تست کردم با ps4 معمولی . بازی مورتال . واقعا کیفیت تصویر خیلی بهتر شد . هم روو حالت بازی گذاشتم هم hdr رو فعال کردم . بنظرم مشکل خاصی توو تصویر و صدا پیش نیومد . حالا باز بیشتر دقت میکنم ببینم . شاید توو بازی های سریعتر اذییت کنه .
البته من آخرین آپدیت تلوزیون که ماله همین ۲۰ روزه پیش بود رو گرفتم نصب کردم ( آپدیت ۱۴۷۱ ) شاید توو آپدیت جدید اوکی کردن این مطلب یخورده قدیمتره.
من خودم js8980 دارم تو دیوایسهای فول اچدی وقتی فعال میکردم تصویر یکم لگ داشت ولی تو دیوایسهای 4k خوب هست . مثلا خودم zidoo player x6 pro که 4k پلیر هست دارم وقتی تو 2160p و 60p روشن میکنم خوبه ولی وقتی رو رزلوشنهای پایینتر فعال کنی لگ داره و تصویر و صدا مشکل پیدا میکنه .
قبل از اینکه اپدیت HDR برای ps4 عرضه بشه هم تو بازیهای سریع یکم لگ میزد ولی وقتی uhd color رو خاموش کردم درست شد . از بعد اینکه برای ps4 اپدیت اومده uhdcolor رو روشن نکردم حالا بعد تست میکنم .

من خودم js8980 دارم تو دیوایسهای فول اچدی وقتی فعال میکردم تصویر یکم لگ داشت ولی تو دیوایسهای 4k خوب هست . مثلا خودم zidoo player x6 pro که 4k پلیر هست دارم وقتی تو 2160p و 60p روشن میکنم خوبه ولی وقتی رو رزلوشنهای پایینتر فعال کنی لگ داره و تصویر و صدا مشکل پیدا میکنه .
قبل از اینکه اپدیت HDR برای ps4 عرضه بشه هم تو بازیهای سریع یکم لگ میزد ولی وقتی uhd color رو خاموش کردم درست شد . از بعد اینکه برای ps4 اپدیت اومده uhdcolor رو روشن نکردم حالا بعد تست میکنم .
ماله من ju6500 هست . البته مشکل اینکه اینپوت لگ توی حالت hdr میره بالا من توو تلوزیون های دیگه هم شنیده بودم . تفاوتش توو دیوایس 4k و fhd رو اطلاع نداشتم . البته دوستان میگفتن این مشکلات با آپدیت حل میشه . البته آپدیت تلوزیون مهمتره .

ماله من ju6500 هست . البته مشکل اینکه اینپوت لگ توی حالت hdr میره بالا من توو تلوزیون های دیگه هم شنیده بودم . تفاوتش توو دیوایس 4k و fhd رو اطلاع نداشتم . البته دوستان میگفتن این مشکلات با آپدیت حل میشه . البته آپدیت تلوزیون مهمتره .
تیوی من اخرین اپدیته که برای من هم همون 1471 هست . اگر رزلوشن دیوایس 4k نباشه یا 50 و 60p نباشه صدا با تصویر تو بعضی فیلمها ناهماهنگ میشد یا تصویر تیک میزد و افت فریم داشت و وقتی خاموشش میکردم درست میشد ولی وقتی رو 4k 60p فعال میکردم همه چی اکی بود یعنی همون چیزی که تو سایت سامسونگ نوشته .

• Like
Reactions: arash_sard
دوستان من شيراز هستم

آيا تلوزيون Sony X800D سايز ٤٩ يا ٤٣ گير مياد تو بازار ؟؟ غير از بانه
حالا يا با گارانتي يا بدون گارانتي

بعد اينكه تلوزيون هاي سوني موجود تو ايران حالا يا با گارانتي و بدون گارانتي ساخت كدوم كشور هستن؟؟

مثلا كيفيت ساخت مالزي چطوره؟؟

Sent from iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان که تلویزون hdr . 4k دارن راهنمایی کنن فقط
قصد خرید تلویزون ks8985 دارم برای گیم
به نظرتون با توجه به قیمت حدود 7 میلیون ارزش خرید داره یا تفاوت برا ps4 pro انقدر نیست
ممنون

دوستان پدر گرامی اجازه نمیده پی اس 4 به TV متصل نماییم :| الان مایتور 20 اینچ ال جی هست اما HDMI نیست. تبدیل VGA به HDMI از کجا بگیرم ؟ اینترنتی منظورمه

دوستان پدر گرامی اجازه نمیده پی اس 4 به TV متصل نماییم :| الان مایتور 20 اینچ ال جی هست اما HDMI نیست. تبدیل VGA به HDMI از کجا بگیرم ؟ اینترنتی منظورمه
اگر مانیتور dvi دارد از کابل hdmi to dvi استفاده کنید که هم ارزان تر است هم کیفیت بهتری دارد.

دوستان که تلویزون hdr . 4k دارن راهنمایی کنن فقط
قصد خرید تلویزون ks8985 دارم برای گیم
به نظرتون با توجه به قیمت حدود 7 میلیون ارزش خرید داره یا تفاوت برا ps4 pro انقدر نیست
ممنون
تلویزیون بسیار خوبیه . همینو بگیر . نکته بسیار مثبتش اینه که با فناوری جدید سامسونگ هیچ رفلکت نوری هم نداره . تو رنج این قیمت بهترین انتخابه.

تلویزیون بسیار خوبیه . همینو بگیر . نکته بسیار مثبتش اینه که با فناوری جدید سامسونگ هیچ رفلکت نوری هم نداره . تو رنج این قیمت بهترین انتخابه.
ممنون
ولی منظورم بود تلویزون hdr و 4k برای ps pro ارزش خرید داره یا تفاوتش بصری زیادی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or