Xenon360
کاربر سایت
مباركت باشه داداشممنون.با هزینه ارسال 2990 ...
به خوشحالي
داداش حقيقت داره پنل مدل ٥٠ اينچي ك شما تهيه كردي تو خود ايران ساخته ميشه؟؟
Sent from iPhone using Tapatalk
مباركت باشه داداشممنون.با هزینه ارسال 2990 ...
خیلی ممنونسلام به همه دوستان عزیز و سلام ویژه و عرض تبریک دارم به دو دوست خوبمون که تلویزیونهای جدید گرفتن ... از دوستان بزرگوار خواهش میکنم اگر میشه از تی وی هاشون در حالات مختلف و مخصوصا گیم عکس بزارن و در حالتی که دارن از HDR استفاده میکنن مرسی
LG 43UH6500: 43-inch 4K UHD HDR Smart LED TV | LG USA
LG 49UH6030: 49-inch 4K UHD Smart LED TV | LG USA
بچه ها این 2 تا مالی هم هستن برای خرید قیمتشون مناسبه قابل دسترسه برام آیا ارزش دارن ؟
راستش اون مدل ها برام قابل دسترس نیست قیمت مدل 49 رو بهم 2200 دادن و 43 1600 که قابل دسترس هست اما قیمت بالا تر امکان پذیر نیست اون مدل هم که گفتید حدود 3 خردی هست که برای من قابل دسترس نیستنه دوست عزیز خوب نیست hdr گیمینگش پاینه من پیشنهاد میکنم UH8500 بخری این لینک مدل TV نوشته اگه ببینی امارش خوب نیست
LG UH6500 Review (43UH6500, 49UH6500)
راستش اون مدل ها برام قابل دسترس نیست قیمت مدل 49 رو بهم 2200 دادن و 43 1600 که قابل دسترس هست اما قیمت بالا تر امکان پذیر نیست اون مدل هم که گفتید حدود 3 خردی هست که برای من قابل دسترس نیست
دوستاني كه تلويزيون فوركي داريد سوالي داشتم:
اول اينكه محتويات از كجا گير مياريد؟
دوم اينكه با چي اجرا ميكنيد؟ چون تليوزيون من فيلم هاي 2160 با fps 60 رو خودش نميتونه پخش كنه؟مدل تلويزيون من سوني 55x9000c
سوم اينكه شبكه ما*واراه اي ٤كي رو دارين؟ من رسيور solo4k خريدم ولي فقط توسنتم يك شبكه ٤كا بگيرم به نام fasion1 بقيه شبكه ها رو پيدا نميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
پسرخاله ي من از دوتا سايتش خريد كرده براش فرستادن ...دوستان اين سايتاي فروش بانه مطمئنه؟؟ كسي ازشون خريد كرده؟؟ نزديك يك ميليون اختلاف قيمته واسه w800
یعنی انقدر آشغاله که پشیمونم کنه ! من نمیخوام عالی باشه فقط خوب تا خیلی خوب باشخه کافیههرجور راهتی گفتم اگه خواستی بخری چیز خوبی بخری بعد پشیمون نشی
یعنی انقدر آشغاله که پشیمونم کنه ! من نمیخوام عالی باشه فقط خوب تا خیلی خوب باشخه کافیه
سلام ممنونم بابت عکسهایی که گذاشتی , قابلیت HDR عجب چیزه خوفیهView attachment 69549View attachment 69550View attachment 69551View attachment 69552View attachment 69553View attachment 69554View attachment 69555View attachment 69556
Sent from my E5823 using Tapatalk
دوستان عزیز چهارتا عکس اول رو حالت HDR
و چهار عکس اخر رو حالت گیم
تلویزیون 55x8500d سونی 4k HDR
اینم اضافه کنم کنترل این تلویزیون توی منو و پلی استور و موقع پخش فیلم کار دسته کنسول رو انجام میده فقط اگه خروجی هندزفری داشت دیگه خیلی عالی میشد