خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوست عزیز الان ks8500 تو بازار هست.که اون دیگه عالیه عالیه.اون مدل سونی رو بیخیال شو که اصلا به درد نمیخوره.مدلهای 2016 سونی خراب کرد
Ku7000 سامسونگ هم عالی هست وقیمت عالی هم داره.hdr هم ساپورت میکنه. اگر بودجت کمه من ku7000 رو پیشنهاد میدم
خودم یک ku 7350 یکی از دوستان قراره از دوبی مستقیم برام بیاره 55 اینچش رو به قیمت 3300
رسید دستم یک نقد وبررسی اینجا میزارم
دادا ks8500 صفحه نمایش خمیده هست اصلا حال نمیکنم با خمیده
آره با بررسی هایی که کردم x850 سونی و بیخیال شدم خدا پدر اینترنت و بیامرزه وگرنه میخواستم بخرم بودجه رو به فنا داده بودم

وقتي ميره سايز ٥٥ قيمتش نجومي ميشه

خوب داداش اگه كننراستش پايينه نسبت ب اين بودجه نگير خرب همون سامي بگير
KS8000 تلوزيون مرديه لامصب ...
اما خب نيمده هنوز ... KU7000 اوومده سايز ٥٠جاش ٣ تومن فيكس بدون گارانتي ساخت مصر در مياد

Sent from iPhone using Tapatalk
صبر میکنم تا ks8 بیاد بازار نقد و بررسی هاش و دیدم واقعا غولی هست برا خودش خوراک گیمرهاس

• Like
Reactions: Xenon360
سلام دوستان.
بین این دو مانیتو کدمو پیشنهاد می کنید؟
BENQ RL2455HM

SAMSUNG S24D595-Plus
سامسونگه تقریبا ۳۰۰ ارزون تر که خوب خیلی به صرفه هست ولی تو چندتا نقد خودم benq این مدل خیلی خوب بوده. شما نطرتون چیه ؟
اگه مدل دیگه میشناسید لطفا معرفی کنید.

سلام
مانیتور من ورودی HDMI نداره ، فقط DVI داره ، قبلا PS3 رو با تبدیل HDMI به DVI وصل میکردم و صدا رو هم با کابل Component میگرفتم و میدادم به اسپیکر
میخواستم بدونم واسه PS4 هم میشه از همین روش استفاده کرد؟

سلام دوستان.
بین این دو مانیتو کدمو پیشنهاد می کنید؟
BENQ RL2455HM

SAMSUNG S24D595-Plus
سامسونگه تقریبا ۳۰۰ ارزون تر که خوب خیلی به صرفه هست ولی تو چندتا نقد خودم benq این مدل خیلی خوب بوده. شما نطرتون چیه ؟
اگه مدل دیگه میشناسید لطفا معرفی کنید.

سلام من مدل Rl2755hm یه ساله دارم خدایی از هر لحاظ حرف نداره ولی درباره سامسونگ اطلاعی ندارم

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

من یدونه ks9500 برای هال گرفتم البته تو ایران بهش ks9995 میگن فوق العادست یدونه lg uh850v تو اتاق دارم اونم خوبه ولی خب جلوی این حرفی برای گفتن نداره .hdr را توی جفتشون امتحان کردم واقعا توی سامسونگه به معنای واقعی تفاوت را حس میکنید

من یدونه ks9500 برای هال گرفتم البته تو ایران بهش ks9995 میگن فوق العادست یدونه lg uh850v تو اتاق دارم اونم خوبه ولی خب جلوی این حرفی برای گفتن نداره .hdr را توی جفتشون امتحان کردم واقعا توی سامسونگه به معنای واقعی تفاوت را حس میکنید
داداش UH 850 چطوره؟؟
تو اين رينج قيمت راضي كننده هست يا نه؟؟
در مقابسه با سامسونگتون معلومه ك حرفي برا گفتن نداره

من از پنل ips و كنتراست پايينش ميترسم بزنه تو ذوقم و پشيمون بشم از ٣٢٠٠ ك دادم براش

دادا يه يه توضيح جامع و شامل نميدي ؟؟

مبارک باشه.تلویزیون فوالعاده ای هستش ks9500
برای محتوای hdr مقدار روشنایی تصویر یک تلویزیون نقش خیلی مهمی داره وبعد گستره رنگها که ks 9500
عالی عمل میکنه.همچنین کنتراست وحشتناکی داره تقریبا داره از لحاظ مشکی عمیق به oled ها میرسه.
سامسونگ سری 8 خیلی عالیه.برای بودجهای متوسط هم سری 7 هم عالیه

سلام کدوم مدل سری 7 رو پیشنهاد میدید؟ HDR هم داشته باشه ... ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
Ku7000
سری 6 هم ku6300 عالیه
البته hdr رو بطور متوسط نشون میدن.چون یک مقدار میزان روشناییشون کمه به این خاطر هست
اگر بودجتون بیشتره سری 8 دیگه عالیه

دوست عزیز الان ks8500 تو بازار هست.که اون دیگه عالیه عالیه.اون مدل سونی رو بیخیال شو که اصلا به درد نمیخوره.مدلهای 2016 سونی خراب کرد
Ku7000 سامسونگ هم عالی هست وقیمت عالی هم داره.hdr هم ساپورت میکنه. اگر بودجت کمه من ku7000 رو پیشنهاد میدم
خودم یک ku 7350 یکی از دوستان قراره از دوبی مستقیم برام بیاره 55 اینچش رو به قیمت 3300
رسید دستم یک نقد وبررسی اینجا میزارم
دادا ks8500 صفحه نمایش خمیده هست اصلا حال نمیکنم با خمیده
آره با بررسی هایی که کردم x850 سونی و بیخیال شدم خدا پدر اینترنت و بیامرزه وگرنه میخواستم بخرم بودجه رو به فنا داده بودم
صبر میکنم تا ks8 بیاد بازار نقد و بررسی هاش و دیدم واقعا غولی هست برا خودش خوراک گیمرهاس
مبارک باشه.تلویزیون فوالعاده ای هستش ks9500
برای محتوای hdr مقدار روشنایی تصویر یک تلویزیون نقش خیلی مهمی داره وبعد گستره رنگها که ks 9500
عالی عمل میکنه.همچنین کنتراست وحشتناکی داره تقریبا داره از لحاظ مشکی عمیق به oled ها میرسه.
سامسونگ سری 8 خیلی عالیه.برای بودجهای متوسط هم سری 7 هم عالیه
Ku7000
سری 6 هم ku6300 عالیه
البته hdr رو بطور متوسط نشون میدن.چون یک مقدار میزان روشناییشون کمه به این خاطر هست
اگر بودجتون بیشتره سری 8 دیگه عالیه
طبق اين بررسي هايي ك اين چند روز كردم KS8000 ك واقعا گرون در مياد ميره بالاي ٤ تومن و ب بودجه ي من نميخوره

ساسمونگ KS7000 هم ك اصلا توي باراز نيست ب جز بانه ك ساخت مصر هست ... و با چنتا از فروشنده ها ك مشورت كردم يكيشم آشنا بود ميگن مصر رو اصلا توصيه نميكنيم و سام سرويس توليدش نكرده چون پنلش همون پنل KU6300 هست

مدل KU6300 هم سام سرويس زده به نام 50KU7970 ك متاسفانه سايز ٥٠ اينچش خود پنلشم تو ايران ساخته ميشه و فقط سايز ٥٥ اينچش پنلش مستقيم از كره مياد و قيمتش هم بخاطر همين وارد شدن پنلش از كره ، جهش ١مليون و ٧٥٠ هزارتومني پيدا ميكنه
سري KS8000 هم ك واقعا گرونه ب جيب ما نميخوره
آدم بخواد اينهمه پول بده بره همون OLED بخره شرفش خيلي بيشتره

راجع به HDR هم بگم كه تو بررسي سايت ها خوندم كه HDR تو مدل هاي KU7000 و KU6300 فقط يه اسمه و hdr واقعي نيست ... و فقط hdr رو ميتونيد تو مدل هاي KS ببينيد

ميمونه تلوزيون هاي LG مدل Uh850 كه سايز ٤٩ش در مياد ٣٣٠٠
و مدل uh770 ك باز همين سايز در مياد ٢٦٠٠
مدل ٧٧٠ ك اصلا تو شيراز نيست مثكه ولي بانه هست ك متاسفانه ساخت مالزي هست و كره اي نيست

فقط UH651 هست و uh850 ... ك توي شيراز فقط كره ايش گير مياد
اين دوتا تلوزيون برا گيم چطورن؟؟

دوستان اين قضيه ي پنل هاي ips چيه؟ اين يعني چي كه ميگن كنتراست پنلهاي ips پايينه ولي گستره نشون دادن رنگهاي وسيعي داره ؟؟؟ اين يعني چي واقعا؟؟

من فقط از ips بودن پنلها ميترسم ك يوقت رنگ ها رو بي روح نشون بده و من از خريدش پشيمون بشم

آخرین ویرایش:
طبق اين بررسي هايي ك اين چند روز كردم KS8000 ك واقعا گرون در مياد ميره بالاي ٤ تومن و ب بودجه ي من نميخوره

ساسمونگ KS7000 هم ك اصلا توي باراز نيست ب جز بانه ك ساخت مصر هست ... و با چنتا از فروشنده ها ك مشورت كردم يكيشم آشنا بود ميگن مصر رو اصلا توصيه نميكنيم و سام سرويس توليدش نكرده چون پنلش همون پنل KU6300 هستمن اون تیکه ای که ب

مدل KU6300 هم سام سرويس زده به نام 50KU7970 ك متاسفانه سايز ٥٠ اينچش خود پنلشم تو ايران ساخته ميشه و فقط سايز ٥٥ اينچش پنلش مستقيم از كره مياد و قيمتش هم بخاطر همين وارد شدن پنلش از كره ، جهش ١مليون و ٧٥٠ هزارتومني پيدا ميكنه
سري KS8000 هم ك واقعا گرونه ب جيب ما نميخوره
آدم بخواد اينهمه پول بده بره همون OLED بخره شرفش خيلي بيشتره

راجع به HDR هم بگم كه تو بررسي سايت ها خوندم كه HDR تو مدل هاي KU7000 و KU6300 فقط يه اسمه و hdr واقعي نيست ... و فقط hdr رو ميتونيد تو مدل هاي KS ببينيد

ميمونه تلوزيون هاي LG مدل Uh850 كه سايز ٤٩ش در مياد ٣٣٠٠
و مدل uh770 ك باز همين سايز در مياد ٢٦٠٠
مدل ٧٧٠ ك اصلا تو شيراز نيست مثكه ولي بانه هست ك متاسفانه ساخت مالزي هست و كره اي نيست

فقط UH651 هست و uh850 ... ك توي شيراز فقط كره ايش گير مياد
اين دوتا تلوزيون برا گيم چطورن؟؟

دوستان اين قضيه ي پنل هاي ips چيه؟ اين يعني چي كه ميگن كنتراست پنلهاي ips پايينه ولي گستره نشون دادن رنگهاي وسيعي داره ؟؟؟ اين يعني چي واقعا؟؟

من فقط از ips بودن پنلها ميترسم ك يوقت رنگ ها رو بي روح نشون بده و من از خريدش پشيمون بشم

من اون تیکه ای که بلد کردم رو متوجه نشدم.مصر چه ربطی به سام سرویس داره!؟
اون ku7970 هم سری 7 سامسونگ هست.نمیدونم شما از کدام منبع میگی همون ku6300 هست!؟

• Like
من اون تیکه ای که بلد کردم رو متوجه نشدم.مصر چه ربطی به سام سرویس داره!؟
نگاه داداشم كلا تو سري جهاني ku7000 با ku6300 پنلشون يكي هست

حالا سام سرويس نيمده هردوتا رو توليد كنه يا وارد كنه
اومده ku6300 رو ب جاي سري٧ خودش توليد كرده كه همون 7970 باشه ... و سام سرويس اصلا مدل جهاني KU7000 رو ب توليد نرسونده

بانه هم اون مدل ku7000ري ك موجود داره ساخت كشور مصر هست

نگاه داداشم كلا تو سري جهاني ku7000 با ku6300 پنلشون يكي هست

حالا سام سرويس نيمده هردوتا رو توليد كنه يا وارد كنه
اومده ku6300 رو ب جاي سري٧ خودش توليد كرده كه همون 7970 باشه ... و سام سرويس اصلا مدل جهاني KU7000 رو ب توليد نرسونده

بانه هم اون مدل ku7000ري ك موجود داره ساخت كشور مصر هست

مونتاژ مصر هست فکر کنم.

• Like
مونتاژ مصر هست فکر کنم.
آره ... من مدلاي ديگه ي ساسونگ رو ك مونتاژ مصر هست رو تو بازار ديدم
البته سري ٢٠١٥ و j بودن ... تعريفي نداشت ... خود فروشنده ها هم تاييد ميكردن ...

اون ku7970 هم سری 7 سامسونگ هست.نمیدونم شما از کدام منبع میگی همون ku6300 هست!؟
يكي اينكه ظاهر تلوزيون
دو نظر بقيه دوستان

4cf3fb23eb59071972e429181d125b83.jpg

305dca328dadc9a0e4833c281303c956.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن