دوست عزیز الان ks8500 تو بازار هست.که اون دیگه عالیه عالیه.اون مدل سونی رو بیخیال شو که اصلا به درد نمیخوره.مدلهای 2016 سونی خراب کرد
Ku7000 سامسونگ هم عالی هست وقیمت عالی هم داره.hdr هم ساپورت میکنه. اگر بودجت کمه من ku7000 رو پیشنهاد میدم
خودم یک ku 7350 یکی از دوستان قراره از دوبی مستقیم برام بیاره 55 اینچش رو به قیمت 3300
رسید دستم یک نقد وبررسی اینجا میزارم
دادا ks8500 صفحه نمایش خمیده هست اصلا حال نمیکنم با خمیده
آره با بررسی هایی که کردم x850 سونی و بیخیال شدم خدا پدر اینترنت و بیامرزه وگرنه میخواستم بخرم بودجه رو به فنا داده بودم
صبر میکنم تا ks8 بیاد بازار نقد و بررسی هاش و دیدم واقعا غولی هست برا خودش خوراک گیمرهاس
مبارک باشه.تلویزیون فوالعاده ای هستش ks9500
برای محتوای hdr مقدار روشنایی تصویر یک تلویزیون نقش خیلی مهمی داره وبعد گستره رنگها که ks 9500
عالی عمل میکنه.همچنین کنتراست وحشتناکی داره تقریبا داره از لحاظ مشکی عمیق به oled ها میرسه.
سامسونگ سری 8 خیلی عالیه.برای بودجهای متوسط هم سری 7 هم عالیه
Ku7000
سری 6 هم ku6300 عالیه
البته hdr رو بطور متوسط نشون میدن.چون یک مقدار میزان روشناییشون کمه به این خاطر هست
اگر بودجتون بیشتره سری 8 دیگه عالیه
طبق اين بررسي هايي ك اين چند روز كردم KS8000 ك واقعا گرون در مياد ميره بالاي ٤ تومن و ب بودجه ي من نميخوره
ساسمونگ KS7000 هم ك اصلا توي باراز نيست ب جز بانه ك ساخت مصر هست ... و با چنتا از فروشنده ها ك مشورت كردم يكيشم آشنا بود ميگن مصر رو اصلا توصيه نميكنيم و سام سرويس توليدش نكرده چون پنلش همون پنل KU6300 هست
مدل KU6300 هم سام سرويس زده به نام 50KU7970 ك متاسفانه سايز ٥٠ اينچش خود پنلشم تو ايران ساخته ميشه و فقط سايز ٥٥ اينچش پنلش مستقيم از كره مياد و قيمتش هم بخاطر همين وارد شدن پنلش از كره ، جهش ١مليون و ٧٥٠ هزارتومني پيدا ميكنه
سري KS8000 هم ك واقعا گرونه ب جيب ما نميخوره
آدم بخواد اينهمه پول بده بره همون OLED بخره شرفش خيلي بيشتره
راجع به HDR هم بگم كه تو بررسي سايت ها خوندم كه HDR تو مدل هاي KU7000 و KU6300 فقط يه اسمه و hdr واقعي نيست ... و فقط hdr رو ميتونيد تو مدل هاي KS ببينيد
ميمونه تلوزيون هاي LG مدل Uh850 كه سايز ٤٩ش در مياد ٣٣٠٠
و مدل uh770 ك باز همين سايز در مياد ٢٦٠٠
مدل ٧٧٠ ك اصلا تو شيراز نيست مثكه ولي بانه هست ك متاسفانه ساخت مالزي هست و كره اي نيست
فقط UH651 هست و uh850 ... ك توي شيراز فقط كره ايش گير مياد
اين دوتا تلوزيون برا گيم چطورن؟؟
دوستان اين قضيه ي پنل هاي ips چيه؟ اين يعني چي كه ميگن كنتراست پنلهاي ips پايينه ولي گستره نشون دادن رنگهاي وسيعي داره ؟؟؟ اين يعني چي واقعا؟؟
من فقط از ips بودن پنلها ميترسم ك يوقت رنگ ها رو بي روح نشون بده و من از خريدش پشيمون بشم
Sent from iPhone using Tapatalk