به هيچ عنوان دوست عزيزسلام دوستان
اختلاف بین 2ms با 5ms برای زمان پاسخگویی محسوسه؟
داداش ببين شما اگه حالت گيم مود رو فعال نكني بهترين حالت همون حالت Dynamic هست ك خود سامسونگ از پيش تعيين كرده و روي motion استاندارمن چند صفحه پیش پست دادم ولی کسی پاسخی نداد. بهترین تنظیمات واسه گیم تلویزیون های سامسونگ چیه؟؟؟
از همین سایت rtings هم کمک گرفتم ولی اون چیزی که باب میلم باشه حاصل نشد. لطفا دوستانی که سامسونگ دارن یه زحمتی بکشن ببینن تنظیمات تلویزیونشون به چه صورتی هست...
چیزایی مثل نور زمینه و روشنایی و درخشندگی و رنگ...
تلویزیونم ku 7970 هست.
مانیتور های گیمینگ ایسوس.من که نمیتونم بخرم ولی تو مانیتور ها گیمینگ ایسوس خیلی خوبهسلام دوستان تلویزیون من سوخت و حالا تصمیم گرفتم یه مانیتور مناسب برا PS4 بگیرم
اول به نظرتون کدوم برند از همه بهتره بین مانیتورا بعد اگه دوستان چندتا مانیتور ایده آل و مناسب برا PS4 بهم معرفی کنید ممنون میشم.
امروز داشتم میرفتم ks8500 بگیرم به اصرار دوستم رفتیم ال جی یه مدل دیدم به اسم eg92000
که هم oled بود و هم 4k ولی hdr نداشت
اون دوستانه که الان تلویزون hdr دارن و بازی hdr میکنن فقط نظر بده
چون از ویدیو تو اینترنت نمیشه نظر داد
تفاوت hdr چقدر هست ؟؟؟؟ ارزش داره 9 تومن پول بدی tv بگیری ولی hdr نداشته باشه؟
hdr تو بازی چقدر تاثیر داره؟
اگه اشتباه نکنم b6 هم داشت قیمت تقریبا همین حدود بود کیفیت تصویرش میخکوب میکرد ولی متاسفانه من حتما منحنی میخوام که جدید های الجی هیچ کدوم ندارنشما بهتره اگر پول OLED داری خرج OLED های جدید LG بکنی که HDR هم دارن
C6,E6,B6
دوست عزیز منحنی پول اضافه است.کیفیت تصویر اول باید،اولویت شما باشه.اگه اشتباه نکنم b6 هم داشت قیمت تقریبا همین حدود بود کیفیت تصویرش میخکوب میکرد ولی متاسفانه من حتما منحنی میخوام که جدید های الجی هیچ کدوم ندارن
اگه اشتباه نکنم b6 هم داشت قیمت تقریبا همین حدود بود کیفیت تصویرش میخکوب میکرد ولی متاسفانه من حتما منحنی میخوام که جدید های الجی هیچ کدوم ندارن
مبارکت باشه دوست عزیزدیروز زنگ زدم بانه c6 نداشتن کلا وارد نشد
امروز رفتم یه ks8500 از جمهوری خریدم