خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
مبارکت باشه دوست عزیز
چند خریدی؟
اگر pro داری چند تا عکس از انچارتد 4 بزار 4k hdr
کف وخون قاطی کنیم.ممنون
دادش قیمت مصوبش 7700 تا 7600 بود من کلی گشتم 7450 گرفتم اکبند
البته باید حواست باشه پشت ویترینی بهت نندازن اونایی که میگن برو مبفرستیم این کارو میکنن
من رفتم انبارشون خودم اکبند گرفتم البته انقدر بزرگ بود پکش زوری اوردیم الانم منتظر سام سرویسم که نصاب بیاد برا نصب
متاسفانه pro ندارم شنبه برا خریدش میخوام اقدام کنم
ممنون از راهنمایی همه دوستان

سلام..از دوستانی که ps4 pro رو روی led 4k hdr استفاده میکنند خواهشمندم که نظر خودشونو اعلام کنند..آیا برتری زیادی داره نسبت به led full hd؟
چون من pro روی led full hd دارم و نسبتا راضی ام..میخوام بدونم ارزش داره led 4k بگیرم و هزینه بیشتر کنم یا نه؟
مرسی..

• Like
Reactions: Xenon360
سلام..از دوستانی که ps4 pro رو روی led 4k hdr استفاده میکنند خواهشمندم که نظر خودشونو اعلام کنند..آیا برتری زیادی داره نسبت به led full hd؟
چون من pro روی led full hd دارم و نسبتا راضی ام..میخوام بدونم ارزش داره led 4k بگیرم و هزینه بیشتر کنم یا نه؟
مرسی..
شما اگه تفاوت رو توي FHD ميبيني ... مطمئن باش با حداقل دو برابر شدن تعداد پيكسل ها تفاوت رو خيلي بيشتر احساس ميكني ...
اما HDR هنوز يه فناوري نابالغه
نياز ب توسعه ي بيشتري روي عناوين داره
ب نظر خودم هورايزون بازي اي هست ك پتانسيل HDR رو نشون ميده ... اما بازم نه ب طور كامل ... هنوزم جاي كاليبره كردن داره ...

Sent from iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
شما اگه تفاوت رو توي FHD ميبيني ... مطمئن باش با حداقل دو برابر شدن تعداد پيكسل ها تفاوت رو خيلي بيشتر احساس ميكني ...
اما HDR هنوز يه فناوري نابالغه
نياز ب توسعه ي بيشتري روي عناوين داره
ب نظر خودم هورايزون بازي اي هست ك پتانسيل HDR رو نشون ميده ... اما بازم نه ب طور كامل ... هنوزم جاي كاليبره كردن داره ...

4 برابر البته مهم تراکم پیکسلی هست که حتی در res زیر 4k هم باعث فرق زیادی می شه مخصوصا برای سایزهای بزرگ

بله hdr فعلا داره مدام کامل تر می شه اما الانم هستن hdr هایی که فرق زیادی ایجاد می کنن حالا اینکه در گیم به کجا برسن باید صبر کرد.

سلام دوستان تلویزیون من سوخت و حالا تصمیم گرفتم یه مانیتور مناسب برا PS4 بگیرم
اول به نظرتون کدوم برند از همه بهتره بین مانیتورا بعد اگه دوستان چندتا مانیتور ایده آل و مناسب برا PS4 بهم معرفی کنید ممنون میشم.
داداش مانیتور های benq هم خوبه با توجه به بودجه ات بین مدل های fhd , 2k, 4k میتونید انتخاب کنید
من الان rl27 55 hm دارم که عالیه

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

سلام دوستان اگر جواب بدید ممنون میشم
سلام.
چیزی حدود ده پانزده روز قبل مدل 7970 از دیجی کالا با تخفیفاتی که داشت و هزینه ارسال خریدم 2990.
مدل مد نظر شما هم باید تقریبا تو همین رنج باشه. یه خورده بیشتر...
سوال دومتون رو هم نمیدونم.

• Like
Reactions: M@SOUD64
پلی 4 معمولی
تلویزیون 55js8980
عکس اول hdr روشن
عکس دوم hdr خاموش
اچ دی از از منو بازی فعال شده اخرین اپدیت .
تو حالت خاموش رنگها بهتره !

13072ab002d9d81d7394f0c274c3e70b.jpg

6ada659b777337ced3af2f55b3bb4cd5.jpg

امضای تاپاتاک :
ترحم بر پلنگ تيز دندان / ستمكاري بود بر گوسفندان

4 برابر البته مهم تراکم پیکسلی هست که حتی در res زیر 4k هم باعث فرق زیادی می شه مخصوصا برای سایزهای بزرگ

بله hdr فعلا داره مدام کامل تر می شه اما الانم هستن hdr هایی که فرق زیادی ایجاد می کنن حالا اینکه در گیم به کجا برسن باید صبر کرد.
آره داداش ٤ برابر
كن گفتم حداقل دو برابر ... (كه منظورم خروجي Pro بود ك 2K هست ) وگرنه 4K native همون ٤ بزابر ك شما ميگي ...
بازم من مظورم hdr در گيم بود وگرنه فيلمهاي هستن ك الان پتانسيل hdr رو ب خوبي نشون بدن

• Like
Reactions: s.1
پلی 4 معمولی
تلویزیون 55js8980
عکس اول hdr روشن
عکس دوم hdr خاموش

امضای تاپاتاک :
بنظرم hdr یه چیز کاملا سلیقه ایه . بستگی داره شخص باهاش حال کنه یا نه . بنظرم منم توو حالت خاموش شاید تصاویر طبیعیتر بنظر بیاد . من فقط برای بازی مورتال hdr حال میکنم ولی برای فوتبال اصلا حال نمیکنم . بنظرم چمن مصنوعی بنظر میاد

آره داداش ٤ برابر
كن گفتم حداقل دو برابر ... (كه منظورم خروجي Pro بود ك 2K هست ) وگرنه 4K native همون ٤ بزابر ك شما ميگي ...
بازم من مظورم hdr در گيم بود وگرنه فيلمهاي هستن ك الان پتانسيل hdr رو ب خوبي نشون بدن

داداش تو فیلم تاثیر زیادی داره ولی تو گیم هنوز کامل نشده . تصاویر گذاشتم همون بدون hdr رنگها بهتره البته سلیقه ایه .

• Like
سلام دوستان برای بازی با ps4 pro و دیدن فیلم 4k تلویزیون تا 8 تومن که تا چند سال جواب گو باشه چی پیشنهاد میکنید

چند صفحه ای خوندم دوستان ks8500 سامسونگ و x850d سونی پیشنهاد میکردن ... دوست دارم 65 اینچ باشه که 4k وضوحش بیشتر حس بشه قیمت 8500 65 خیلی گرونه 12 تومن از بانه ولی 850D 7700 قیمت زده بود بانه

این تفاوت قیمت بخاطر منحنی بودن 8500 هست یا دلیل دیگه ایم داره ؟ یعنی از لحاظ کیفیت 850d خیلی پایینتره یا مشکلی داره ؟ طبق ریتینگ سایت ریتینگ 850 نمره 7.7 گرفته
Sony X850D Review (XBR55X850D, XBR65X850D, XBR75X850D, XBR85X850D)

و 8500 نمره 8.2
Samsung KS8500 Review (UN49KS8500, UN55KS8500, UN65KS8500)

ولی از لحاظ قیمت اصلن توجیه نداره اختلاف حدود 5 تومن ... تازه 850C نمره 7.9 گرفته
Sony X850C Review (XBR55X850C, XBR65X850C, XBR75X850C)

که البته زده از رده خارج از طرف کمپانی

دوستان خواهشا راهنمایی کنن ممنون

• Like
پلی 4 معمولی
تلویزیون 55js8980
عکس اول hdr روشن
عکس دوم hdr خاموش

امضای تاپاتاک :
داداش تلوزيون قبلي شما چي بود؟؟

الان با PS4 معمولي تلوزيون قبلي با جديد، تفاوتي داشته؟؟ چقد تفاوت؟

• Like
Reactions: emperaturs
دوستان من هم دو روز پيش ، ب لطف خدا، كمك كرد يك فروند Sony X850D خريداري كردم ... اما هنوز نتونستم بازش كنم ... اومدم مسافرت
انشاالله دو روز ديگه يه برسي كلي از تي وي ميذارم ...

• Like
Reactions: S@nic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or