سلام
تلویزیون بالا ips هست . شما دارید ؟
خب دوستان بعد از کلی جستجو در سایت های بانه ای ، عکس ها و نظرات مشریان در آمازون و ... به نتیجه ای خوب رسیدم .
درسته که VA خیلی بهتره در فضای تاریک اما IPS آنقدر ها هم بد نیست ! مخصوصا قسمت آسیب پذیر بودن .
IPS مقاومت بیشتری داره . ولی VA مثلا بچه ای توپی یا چیزی پرتاب کنه به سمت تلویزیون باید فاتحه تلویزیون رو خوند
و بعد از دیدن کلی ودیو و بررسی فهمیدم . تلویزیون های IPS سونی واقعا کمی از IPS های دیگر شرکت ها بهتر عمل می کنند (حمله نکنید نظر شخصی خودم هست. )
عکس های زیر هم نمونه هایی در فضایی تقریباً تاریک .
مدل انتخابی X8000G سونی خیلی خوب هست و این مدل رو انتخاب کردم .
سلام
تلویزیونی هست الان که ۱۲۰ هرتز ساپورت کنه؟
چون برای نسل بعد دیگه ۶۰ هرتز تعطیل
Sent from my iPhone using Tapatalk
چه جالب چون تو سایتها بودم اکثرا زده بودن 60 هرتز یا 50 هرتزالان اکثر تلویزیونهای بازار ۱۲۰ هرتز هستن..من خودم تی وی ۲۰۱۶ دارم اونم ۱۲۰ هرتزه..جدیدا که جای خود
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
X8000E داشتم
من به شخصه مشكي عميق ميپسندم و نه كه به خاكستري بزنه اونم سليقه اي هس البته فقط رو رنگ مشكي نيستو و روي همه ي رنگهايي كه داخلش رنگ مشكي به كار رفته ( مثلا red dead لاي برگ ها و تنه ي درخت ها) كاملا به چشم مياد اونم موقعي كه توي هر دو پنل تجربه كرده باشي نه از ips به ips شيفت كني.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیزسلام
آخه من فکر میکردم دیگه خیلی خیلی افتضاح هست . ولی فروشنده ای گفت IPS داریم تا IPS .
IPS های سونی واقعا عالی هستند . همه IPS ها مشکل نمایش فیلم در اتاق تاریک رو دارند اما IPS های سونی و برخی IPS های ال جی کمتر این مشکل رو دارند .
.
.
.
(چیزی که اهمیت زیادی داره تو خرید تلویزیون طول عمر بالا هست . با توجه به این که پنل اکثراً جز گارانتی نمیکنن و معمولا پیدا نمیشه
مقاومت ips تو ضربه ، اهمیت خرید این نوع پنل رو بالاتر میکنه . VA خوبه ولی مزایای IPS واقعا بالاتره .)
سلام
آخه من فکر میکردم دیگه خیلی خیلی افتضاح هست . ولی فروشنده ای گفت IPS داریم تا IPS .
IPS های سونی واقعا عالی هستند . همه IPS ها مشکل نمایش فیلم در اتاق تاریک رو دارند اما IPS های سونی و برخی IPS های ال جی کمتر این مشکل رو دارند .
.
.
.
(چیزی که اهمیت زیادی داره تو خرید تلویزیون طول عمر بالا هست . با توجه به این که پنل اکثراً جز گارانتی نمیکنن و معمولا پیدا نمیشه
مقاومت ips تو ضربه ، اهمیت خرید این نوع پنل رو بالاتر میکنه . VA خوبه ولی مزایای IPS واقعا بالاتره .)
سلام
ممنون از LMFAO 0oo0 عزیز . حالا یک سری تصاویر هم قرار میدم از مقایسه VA با IPS در تاریکی :
بالا سمت چپ : X9000E با پنل VA
بالا سمت راست : X9300E با پنل VA
پایین : X8000E با پنل IPS
فقط ببخشید عکسها زیاد شد . به قول دوستمون در جزئیات زیاد مثل شاخ و برگ ها و ... va خودشو نشون میده..
من یه مورد از دیجی بانه خرید داشتم چون اون مدلی رو که میخاستم تو بازار نبود.3 سال پیش خریدم و دم در هم تحویل دادن.تا حالا که مشکلی نداشتهسلام
دوستان شما یا آشنایانتون تا حالا از سایت های بانه ای تلویزیون خریداری کرده ؟ راضی بودید ؟ مشکلی نداشته ؟
سلام بابا و دیجی بانه معتبر هستند ؟
در کل خرید از سایت بانه ای رو صلاح میدونید یا خیر . با تشکر
من همین چند ماه پیش خریدم. نسبت به مدل های موجود و قیمت های مدل های داخلی( گارانتی دار) خیلی بهتره و حتما توصیه میکنم. در مورد سایت هم نماد اعتماد داشته باشه درسته.من یه مورد از دیجی بانه خرید داشتم چون اون مدلی رو که میخاستم تو بازار نبود.3 سال پیش خریدم و دم در هم تحویل دادن.تا حالا که مشکلی نداشته
من همین چند ماه پیش خریدم. نسبت به مدل های موجود و قیمت های مدل های داخلی( گارانتی دار) خیلی بهتره و حتما توصیه میکنم. در مورد سایت هم نماد اعتماد داشته باشه درسته.
هم تنوع مدل ها و هم نسبتا قیمت مناسب هست.