mojt9090
کاربر سایت
دوست عزیز نظرت راجع به 49nu8000 برای گیم چیه ؟
سلام
متاسفانه در این باره دوستان باید راهنمایی کنند . من اطلاعاتم در حد مصارف خانگی و معمولی هست .
دوست عزیز نظرت راجع به 49nu8000 برای گیم چیه ؟
ممنونم، از قسمت تنظیمات ورودی حل کردم، در یک کلام باید بگم x950 بهترین نمایشگری هست که تا الان دیدم هم از لحاظ رنگها و هم موشن، ولی مشکلی که توی دو روز داشتم باهاش سایز بزرگشه و فکر نمیکردم ۵۵ اینچ برای خونه کوچکمون اینقدر بزرگ باشه و احتمالا بفروشمشماپدیت کن.
بعد برو تو قسمت ورودی ها اونجا تنظیماتش و درست کن.
ممنونم، از قسمت تنظیمات ورودی حل کردم، در یک کلام باید بگم x950 بهترین نمایشگری هست که تا الان دیدم هم از لحاظ رنگها و هم موشن، ولی مشکلی که توی دو روز داشتم باهاش سایز بزرگشه و فکر نمیکردم ۵۵ اینچ برای خونه کوچکمون اینقدر بزرگ باشه و احتمالا بفروشمشم
چشم عادت میکنه به سایز یه مدت ببینی.ممنونم، از قسمت تنظیمات ورودی حل کردم، در یک کلام باید بگم x950 بهترین نمایشگری هست که تا الان دیدم هم از لحاظ رنگها و هم موشن، ولی مشکلی که توی دو روز داشتم باهاش سایز بزرگشه و فکر نمیکردم ۵۵ اینچ برای خونه کوچکمون اینقدر بزرگ باشه و احتمالا بفروشمشم
من برای اتاق 12 متری دنبال زیر 40 اینچ بودم دیدم وجود نداره 43 گرفتم بعد چند ماه با خودم میگفتم کاش 55 میگرفتم!
درکل اینکه نکن اینکارو بهش عادت میکنی هوس بزرگترشم خاهی کرد!
ممنونم، از قسمت تنظیمات ورودی حل کردم، در یک کلام باید بگم x950 بهترین نمایشگری هست که تا الان دیدم هم از لحاظ رنگها و هم موشن، ولی مشکلی که توی دو روز داشتم باهاش سایز بزرگشه و فکر نمیکردم ۵۵ اینچ برای خونه کوچکمون اینقدر بزرگ باشه و احتمالا بفروشمشم
با سلام خدمت دوستان .
Tv 32 مناسب برای گیم چی پیشنهاد میکنین؟
با قیمت
سلام از پیدا کردن یه مانیتور مناسب خسته شدم.
یه تی وی خوب برای کنسول و پی سی پیشنهاد بدین با حدود قیمت 10 تومن.
خودم الان یه 4k LG
تلویزیون ال ای دی هوشمند ال جی مدل 43UJ66000GI سایز 43 اینچ
خودم الان این مدل رو دارم.
میشه به یه مدل بهتر انتقال پیدا کرد یا چیز بدرد بخوری پیدا نمیشه؟
سلام دوستان
من اخیرا یه q70r سامسونگ گرفتم ولی وقتی خواستم یه مستند 4k روش پخش کنم اول یکم لگ میزنه بعد تقریبا فریز میکنه
به نظرتان باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
من اخیرا یه q70r سامسونگ گرفتم ولی وقتی خواستم یه مستند 4k روش پخش کنم اول یکم لگ میزنه بعد تقریبا فریز میکنه
به نظرتان باید چیکار کنم؟
هارد یه ترا سیگیت usb3 هم هستفلش یا هاردت چه مدلیه؟ پلی tv سامسونگ تو پخش 4k مشکلی ندارن
یبار هم tvـرو به نت وصلش کن اپدیت کن