خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
درود دوستان با مشکل پیکسلهای سیاه (امیدوارم بهش دچار نشید!) چیکار میکنید؟
تی وی ـم چنتایی ازین پیکسلا زده البته فقط در صفحه سفید دیده میشه ولی خب همینم مقداری رو مخ میره گارانتی هم زمانش گذشته زنگ نزدم بهشون.
چنتا روش تو نت بود مثل نرم افزارهایی که برای رفع این مشکل هستن که اونارم تست کردم فایده ای نداشتن.
شما فکر کنم چندتا پبکسل سوخته کنار هم داری که متوجهش شدی
چون منم یه پیکسل آبی دارم که خیلی تصادفی متوجه ش شدم چون تراکم 4k انقدر بالاست که فقط توی فاصله 10 15 سانتی و کمتر پیکسلها تا حدی دیده میشن
همونطور که این دوستمون گفتن واقعا خرید تلویزیون شده یه پا lottery، معلوم نیست جعبه رو باز کنی چی از توش در بیاد

درود دوستان با مشکل پیکسلهای سیاه (امیدوارم بهش دچار نشید!) چیکار میکنید؟
تی وی ـم چنتایی ازین پیکسلا زده البته فقط در صفحه سفید دیده میشه ولی خب همینم مقداری رو مخ میره گارانتی هم زمانش گذشته زنگ نزدم بهشون.
چنتا روش تو نت بود مثل نرم افزارهایی که برای رفع این مشکل هستن که اونارم تست کردم فایده ای نداشتن.
احیانا تلویزیونتون رو حداکثر روشنایی بوده؟

همیشه رو حداکثر روشنایی هست
ایندفعه اگر تلویزیونی خریدید به هیچ وجه رو حداکثر روشنایی نزارید..یا اگرم میزارید فقط موقع بازی کردن بزارید و برای تماشای فیلم و دیدن برنامه های تلویزیون تا اونجا که میتونید روشنایی تلویزیون رو کم کنید.
یکی از علت های سوختن پیکسل همین روشنایی حداکثری هست در ضمن با حداکثر روشنایی به مرور زمان روشنایی تلویزیونتون کمتر میشه و اگر تلویزیونتون بکلایتی باشه قاتل بکلایت هاتون همین روشنایی حداکثری هست.

دوستان ميخاستم تلويزيون sony 65X8500G 4k ultra hdr LCD 65 inch رو واسه ديبن فيلم و سريال و گيمينگ بخرم و واسه سال ديگه هم كه كنسولاى نسل بعد ميان ٤كى بزنم تازه رفرش ريتش هم ١٢٠ هست
نظر شما دوستان چيه ، كيفيت تصوير و باقى چيزا چطوره؟

دوستان ميخاستم تلويزيون sony 65X8500G 4k ultra hdr LCD 65 inch رو واسه ديبن فيلم و سريال و گيمينگ بخرم و واسه سال ديگه هم كه كنسولاى نسل بعد ميان ٤كى بزنم تازه رفرش ريتش هم ١٢٠ هست
اگه مدل 9500 بگیری خیلی خیلی بهتره

قابلیت HDR در تلویزیون- تنظیمات HDR در تلویزیون- HDR چیست؟- تکنولوژی HDR

داداش از تلوزیونت راضی هستی؟ نقطه ی ضعف خاصی درش نمی بینی؟ بعد اینکه برا خرید این مدل نکته ای هست که بخوای بهمون بگی؟
من 2 سال دارمش..شفافیت و روشنایی و غلظت رنگها واقعا استثنایی هست..در واقع اون چیزی که چشمم دید رو انتخاب کردم....کیفیت تصویر رو حالت 4k بی نظیره..حتما از نزدیک برو ببین.

• Like
Reactions: Xenon360
چقدر اینجا همه پولدارن:دی منم بعد سال‌ها از تلویزیون 32 اینچ سونی خودم دل کندم و یه سامسونگ RU7000 گرفتم. به 55 اینچ عادت ندارم بعد نیم ساعت بازی کردن چشام در حال اشک ریختن از حدقه در میان:دی

• Like
Reactions: Jack cooper
سلام

دوستان از اینها کجا میشه پیدا کرد ؟ اینترنت رو زیر و رو کردم در هیچ فروشگاه اینترنتی پیدا نکردم . این محصول اگه موجود باشه خیلی فروش خواهد داشت .

کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد ؟

نورپردازی پشت تلویزیون .

aezw_51gzpifqcgl.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or