خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام خدمت دوستان
همین پنجشنبه گذشته از گناوه یه سونی 55X8577Gگرفتم به قیمت 10150000 تومن چیزی که تو ذوق آدم میزنه یکی نمایش رنگ مشکی که افتضاحه و یکی زاویه دید خیلی پایینه از بغل نگاه کنی همه چی خاکستریه بخصوص تو صحنه های تاریکه
کاش یه سامسونگQ70R گرفته بودم حالا هم تو فکر تعویضشم

سلام خدمت دوستان
همین پنجشنبه گذشته از گناوه یه سونی 55X8577Gگرفتم به قیمت 10150000 تومن چیزی که تو ذوق آدم میزنه یکی نمایش رنگ مشکی که افتضاحه و یکی زاویه دید خیلی پایینه از بغل نگاه کنی همه چی خاکستریه بخصوص تو صحنه های تاریکه
کاش یه سامسونگQ70R گرفته بودم حالا هم تو فکر تعویضشم
پنلش چیه ؟

سلام
میخوام تلوزیون 32 اینچ بخرم.
اولش چه برندی بخرم؟ سونی؟ سامسونگ یا پاناسونیک؟
دومش برای گیم میخوام، پنلش چطوری باید باشه؟
چرا بیشتر تلوزیون های 32 اینچ اچ دی هستند ولی اچ دی ام ای دارن؟
قیمتش دیگه نهایتا 2500 باشه

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
دوست عزیز من چند روز پیش یه ۳۲ پاناسونیک از گناوه گرفتم مدل f336m ...قیمت ۱۵۴۰..تا الان خیلی راضی ام..تصویرشم خیلی خوبه..دو تا پورت hdmi هم داره و گیرنده دیجیتال و منو فارسی..فقط یکم فونت زیر نویسها رو کوچک نشون میده که قابل تحمله..در کل با این قیمت عالیه..البته تو شهرمون همینو ۲۵۰۰ میفروشن..بتونی از سمت گناوه تهیه کنی یا برات بیارن خیلی قیمتا عالیه
سلام
میخوام تلوزیون 32 اینچ بخرم.
اولش چه برندی بخرم؟ سونی؟ سامسونگ یا پاناسونیک؟
دومش برای گیم میخوام، پنلش چطوری باید باشه؟
چرا بیشتر تلوزیون های 32 اینچ اچ دی هستند ولی اچ دی ام ای دارن؟
قیمتش دیگه نهایتا 2500 باشه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

دوستان بین Q70R و B7 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ صرفا برا گیمینگ ... و به ندرت فیلم دیده میشه .
ممنون میشم نقاط ضعف و قدرت هر کدوم رو لطف کنید بگید ( مخصوصا برا بخش گیمینگ ب جز حالا اینپوت لگ)

من با کلی تحقیق q70 خریدم در یک کلام عالیه و من رو کاملا راضی کرد
oled به خاطر خطر سوختگی نگرفتم تو مدلهای جدید مثل c9 اومدن چندتا راه کار دادن ولی باز خطر پیکسل سوختگی در کمینه
من با کلی تحقیق q70 خریدم در یک کلام عالیه و من رو کاملا راضی کرد
oled به خاطر خطر سوختگی نگرفتم تو مدلهای جدید مثل c9 اومدن چندتا راه کار دادن ولی باز خطر پیکسل سوختگی در کمینه
ممنون بابت راهنماییت داداش . حالا جدای از بحث سوختگی و روشنایی حدودی بیشتر و بحث freesync مورد دیگه ای هست که بشه به عنوان برتری Q70R ذکر کرد؟؟

درود دوستان با مشکل پیکسلهای سیاه (امیدوارم بهش دچار نشید!) چیکار میکنید؟
تی وی ـم چنتایی ازین پیکسلا زده البته فقط در صفحه سفید دیده میشه ولی خب همینم مقداری رو مخ میره گارانتی هم زمانش گذشته زنگ نزدم بهشون.
چنتا روش تو نت بود مثل نرم افزارهایی که برای رفع این مشکل هستن که اونارم تست کردم فایده ای نداشتن.

دوست عزیز خیلی متاسفم که اینجور شده..اینا پیکسل سوخته هستن و متاسفانه درست نمیشن و نمیشه کاریشون کرد..اگر پیکسهلا رنگی بودن و پیکسل روشن بودن چند تا روش بود که احتمال درست شدن داشتن..اون روشهایی هم امتحان کردی برای پیکسل روشن جواب میدن نه سوخته
تی وی ـم چنتایی ازین پیکسلا زده البته فقط در صفحه سفید دیده میشه ولی خب همینم مقداری رو مخ میره گارانتی هم زمانش گذشته زنگ نزدم بهشون.
چنتا روش تو نت بود مثل نرم افزارهایی که برای رفع این مشکل هستن که اونارم تست کردم فایده ای نداشتن.

دوست عزیز خیلی متاسفم که اینجور شده..اینا پیکسل سوخته هستن و متاسفانه درست نمیشن و نمیشه کاریشون کرد..اگر پیکسهلا رنگی بودن و پیکسل روشن بودن چند تا روش بود که احتمال درست شدن داشتن..اون روشهایی هم امتحان کردی برای پیکسل روشن جواب میدن نه سوخته

کیفیت پایین محصولات تولید و منتاژ داخلی
در واقع آشغال

سومین تی وی سامسونگی هست که میخرم ۲تای قبلی تولید کره هستن ۱۰ و ۱۲ سال پیش خریدم هنوزم بدون مشکل و پیکسل سوخته کار میکنن
مدل 4k منتاژداخلی گرفتم در طول یک سال چنتا پیکسل سوخته زده حتی کیفیت متریال بدنه و ظاهری هم اونی که 10 سال پیش گرفتم از مدل جدید چند درجه بهتره

در واقع آشغال

سومین تی وی سامسونگی هست که میخرم ۲تای قبلی تولید کره هستن ۱۰ و ۱۲ سال پیش خریدم هنوزم بدون مشکل و پیکسل سوخته کار میکنن
مدل 4k منتاژداخلی گرفتم در طول یک سال چنتا پیکسل سوخته زده حتی کیفیت متریال بدنه و ظاهری هم اونی که 10 سال پیش گرفتم از مدل جدید چند درجه بهتره
بله منم اين مشكل رو با مدل k6960 دارم
مدل قديمي d5950 دارم اصلا قابل قياس نيست

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
والا دوست عزیز اگر کامنتهای من رو اینجا ببینید همیشه گفتم اصلا مونتاژ داخل نخرید چون بی کیفیت هستن..تا سونی ساخت مالزی و ال جی ساخت کره و... میشه خرید چرا آدم باید بره مونتاژ داخل بخره
در واقع آشغال

والا من الان حدود سه ساله تی وی sony 55x8500d ساخت مالزی دارم بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه..شاید باورت نشه چند روز پیش تو گناوه تی وی 8500g که سه سال ساخت جدیدتری داره رو دیدم کیفیت تصویر تی وی خودم که قدیمی تره بهتر بود.
بله منم اين مشكل رو با مدل k6960 دارم
مدل قديمي d5950 دارم اصلا قابل قياس نيست

درود
اون نرم افزار ها کمک میکنن ولی فقط به از بین بردن stuck pixel ها که به رنگ ابی یا قرمز یا سبز ... هستن یا بعضا خودشون خود به خود از بین میرن !

اما dead pixel ها که به رنگ مشکی هستن متاسفانه کاری نمیشه کرد.

دسته سوم که از همه بدتر هستن hot pixel ها هستن که به رنگ سفید هستن که واقعا اذیت میکنن که متاسفانه اونا هم نمیشه کاری کرد .

در مورد گارانتی هم خیالت راحت گارانتی های داخلی مخصوصا تو شرایط فعلی برای پیکسل های سوخته هیچ کاری نمیکنن مگر این که تعدادش خیلی زیاد باشه .
در واقع آشغال

کلا امار کلی خرابی های تلویزیون سامسونگ از بقیه شرکت ها خیلی بیشتره(البته فروشش هم از بقیه بیشتره که خود این هم میتونه یه دلیل باشه)

مونتاژ های داخلی سامسونگ اصلا جالب نیست باز وضعیت مونتاژ های lg مخصوصا oled هاش خیلی بهتره .

ولی در مورد پیکسل سوخته یه نکته رو هم باید در نظر بگیریم که تلویزیون های قدیم نهایاتا full hd بودن یعنی 2,073,600 میلیون پیکسل در مقابل تلویزیون 4k , تعداد 8,294,400 میلیون پیکسل داره که درنتیجه احتمال داشتن پیکسل سوخته خیلی نسبت به قبل بیشتر شده.

مورد اخر هم شانس هست مثلا من 2 سال و نیم پیش یه مانیتور pg279q داشتم که رزولوشنش 1440*2560 هست ولی خوب 2 تا پیکسل سوخته داشت اونم وسط صفحه ولی 3 هفته پیش یه 4k tv sony x950g گرفتم یه دونه پیکسل سوخته هم نداشت که خودم هم تعجب کردم البته مونتاژ مالزی هست ولی خوب اون مانیتورم هم مونتاژ ایران نبود ولی باز پیکسل سوخته داشت.

الان عملا چه در داخل چه خارج از ایران چیزی به نام quality control در کارخانه های مونتاژ تلویزیون رسما وجود نداره و براشون نمیصرفه یعنی هرچی که میسازن حتی ایراد هم داشته باشه مثل پیکس سوخته یا گرد و خاک زیر پنل یا مشکلات (,uniformity (dse ,clouding,banding , و.... باز هم برای اونا قابل قبول محسوب میشه و به امید این که خریدار متوجه نشه (که متاسفانه خیلی ها هم نمیشن. اگه میشدن و تلویزیون هاشون رو برمیگردوندن اونوقت مجبور میشدن کیفیت مونتاژ رو بالاتر ببرن) به مشتری میفروشن.

البته تو خیلی از فروم های خارجی هستن کسایی موقع خرید متوجه این مشکلات میشن و تلویزیون رو برمیگردونن اکثرا هم گیمر هستن ولی خوب باز هم این تعداد انقدر کم هستن که هم چنان شرکت هایی مثل سامسونگ و ال جی و سونی و تی سی ال به سود دهی خودشون ادامه میدن .

البته انصافا پروسه ساخت تلویزیون چه oled و چه lcd واقعا سخت هست ولی باز هم این دلیل نمیشه در قبال مبالغ هنگفتی که از مشتریان میگیرن محصولاتی با این همه مشکلات اون هم با خدمات پس از فروش افتضاح تو اکثر نقاط دنیا به (غیر از امریکا ) ارایه کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or