خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
  • Like
Reactions: Amir.Ps4
سلام دوستان

ببخشید میگم یه تلوزیون خوب مناسب بازی حدود قیمت تا 10 میلیون چی پیشنهاد میدید ؟

هم برا استفاده PS4 که برا PS5 هم خوب باشه هم برا استفاده منزل .

بعد نظرتون درباره تلوزیون های ایکس ویژن چیه؟ (مدل 55xtu725)

سلام دوستان

ببخشید میگم یه تلوزیون خوب مناسب بازی حدود قیمت تا 10 میلیون چی پیشنهاد میدید ؟

هم برا استفاده PS4 که برا PS5 هم خوب باشه هم برا استفاده منزل .

بعد نظرتون درباره تلوزیون های ایکس ویژن چیه؟ (مدل 55xtu725)
مدل های سری sm الجی رویه نگاه بنداز. اگر برای خونه میخوای و پنل ips مشکلی نداره کیفیت های خوبی دارن. ضمن اینکه مدل های بالاتر از hdmi 2.1 ساپورت دارن.

مدل های سری sm الجی رویه نگاه بنداز. اگر برای خونه میخوای و پنل ips مشکلی نداره کیفیت های خوبی دارن. ضمن اینکه مدل های بالاتر از hdmi 2.1 ساپورت دارن.
بیشتر برا بازی میخوام
یه لینک از یه مدلش برام میفرستی که بدونی برا بازی خوب باشه

بیشتر برا بازی میخوام
یه لینک از یه مدلش برام میفرستی که بدونی برا بازی خوب باشه
مدل sm9000 ,sm9500 رو ببین
LG SM9500 vs LG SM9000 Side-by-Side TV Comparison
ببخشید HDMI 2.1 چه برتری داره؟
فرقش توی پهنای بانده. فعلا هیچ کارت گرافیکی از این ورژن پشتیبانی نداره ولی کنسول های نسل بعد از ورژن 2.1 پشتیبانی دارن. یعنی رزولیشن بالاتر و فریم بالاتر. البته خود tv از رزولیشن بالاتر پشتیبانی نداره ولی پنل 120 هرتز دارن یعنی 4k 120Hz. که کارت ها و کنسول های فعلی این پشتیبانی رو با hdmi 2.0 ندارن.

سلام دوستان
بین دو مدل 55 اینچ RU7100 و NU8000 سامسونگ موندم کدومو انتخاب کنم، بنظرتون NU8000 ارزش این اختلاف بالای دو تومن رو داره؟ با در نظر گرفتن اینکه دو میلیون واقعا سنگینیش احساس میشه و فشار میاره به جیبم:D واقعا اگه ارزش داره و تفاوتشون محسوسه میخوام، وگرنه خرجای مهم دیگه‌ای هم دارم.
اگه تو این رنج (6 تا 8 میلیون حدودا) تلویزیون 4K 55 اینچ دیگه‌ای هم مد نظرتون هست معرفی کنید ممنون میشم.

سلام دوستان
بین دو مدل 55 اینچ RU7100 و NU8000 سامسونگ موندم کدومو انتخاب کنم، بنظرتون NU8000 ارزش این اختلاف بالای دو تومن رو داره؟ با در نظر گرفتن اینکه دو میلیون واقعا سنگینیش احساس میشه و فشار میاره به جیبم:D واقعا اگه ارزش داره و تفاوتشون محسوسه میخوام، وگرنه خرجای مهم دیگه‌ای هم دارم.
اگه تو این رنج (6 تا 8 میلیون حدودا) تلویزیون 4K 55 اینچ دیگه‌ای هم مد نظرتون هست معرفی کنید ممنون میشم.
سری 8000 برایتنس بیشتری داره. پنل 120 هرتز داره که با hdmi 2.0 میتونه 1080p 120hz و 1440p 120hz رو ساپورت کنه. مدل 7100 اینپوت لگ کمتری داره. در باقی موراد از جمله نوع پنل و led وکنتراست و غیره تفاوت زیادی ندارن.
حالا با در نظر گرفتن نیاز خودتون میشه تصمیم گرفت.
در ضمن کنترل سری 8 هم موس دار و با امکانات بیشتره!

این صفحه رو ببین. بسته به نیازی که داری نوع پنل و نور پس زمینه و کنتراست و یونیفرمیتی و اینپوت ها و اینپوت لگ رو مقایسه کن.مدل های دیگه هم هست برای مقایسه.
Sony X850G vs Sony X800G Side-by-Side TV Comparison
از برند سونی 55X8500G رو انتخاب کردم
یعنی در حد 10 تومن تا 11 خورده ای میتونم هزینه کنم

میخواستم بدون توی این رنج قیمت...مدلی از سامسونگ هست که قوی تر باشه؟

• Like
Reactions: Adidas95
از برند سونی 55X8500G رو انتخاب کردم
یعنی در حد 10 تومن تا 11 خورده ای میتونم هزینه کنم

میخواستم بدون توی این رنج قیمت...مدلی از سامسونگ هست که قوی تر باشه؟
از لحاظ قیمت همرده های مدل 850g توی سامسونگ میشه q60r و مدل الجی sm9000.
بازم توصیه خرید بسته به نوع استفاده شماست.

دوست عزیز بین lg49sk8000 با سامسونگ50ru7100 کدوم بهتره برای گیم ؟
اینا دو پنل متفاوت دارن. ru7100 پنل va داره و کنتراست بهتر ولی از زاویه رنگ ها کمی افت دارن.
sk8000 هم مدل 2018 هست. مدل های سال 2019 سری sm شدن. ولی اون هم پنل ips داره که برای محیط های باز و معمولا روشن بهتره چون هم در دید از زاویه کیفیت رنگ رو از دست نمیده و در اتاق تاریک رنگ های سیاه رو کمی خاکستری نشون میده.
در باقی مشخصات زیاد تفاوتی ندارن.
من خودم ru7100 رو استفاده کردم. اگر برای اتاق میخواین گزینه بهتریه. اگر هم برای پذیرایی به نظرم با در نظر گرفتن محیط باز، الجی بهتر باشه.
از لحاظ اینپوت لگ سامسونگ حدود 10 میلی ثانیه و الجی حدود 15 میلی ثانیه هستن که تقریبا هر دوشون خوبن.

آخرین ویرایش:
از لحاظ قیمت همرده های مدل 850g توی سامسونگ میشه q60r و مدل الجی sm9000.
بازم توصیه خرید بسته به نوع استفاده شماست.
استفاده اصلی من به عنوان تلویزیون اصلی خونس
اما میخوام مدتی توی اتاقم به عنوان تلویزیون گیم ازش استفاده کنم
فکر نمیکنم چیزی کم داشته باشه این 850G برای بازی و با بالا رده هاش هم اختلاف جزیی داره از نظر مشخصات
من یک گیمر سادم که میخوام از کیفیت 4k و فریم بالا لذت ببرم
فکر نمیکنم برای شخص من واجب باشه که 950G سونی یا Q90R سامسونگ بگیرم (که البته پولمم به اینا نمیرسه)

نظر شما چیه؟

مدل 850G سونی با پنل IPS برای بنده کافیه؟ یا نظرتون روی Q60R سامسونگ هست؟

اینا دو پنل متفاوت دارن. ru7100 پنل va داره و کنتراست بهتر ولی از زاویه رنگ ها کمی افت دارن.
sk8000 هم مدل 2018 هست. مدل های سال 2019 سری sm شدن. ولی اون هم پنل ips داره که برای محیط های باز و معمولا روشن بهتره چون هم در دید از زاویه کیفیت رنگ رو از دست نمیده و در اتاق تاریک رنگ های سیاه رو کمی خاکستری نشون میده.
در باقی مشخصات زیاد تفاوتی ندارن.
من خودم ru7100 رو استفاده کردم. اگر برای اتاق میخواین گزینه بهتریه. اگر هم برای پذیرایی به نظرم با در نظر گرفتن محیط باز، الجی بهتر باشه.
از لحاظ اینپوت لگ سامسونگ حدود 10 میلی ثانیه و الجی حدود 15 میلی ثانیه هستن که تقریبا هر دوشون خوبن.
مدل ru8000 توی سایت rtings دیدم خیلی خوبه ، میخواستم ببینم 49 اینچش وارده ایران شده ؟

اولین oled 4k120hz ال جی با سایز 48 اینچ و امکانات بینظیر برای گیمینگ مثل g-sync و freesync و پردازنده نسل جدید A9 با اینپوت لگ بسیار کم معرفی شد.
اگر قیمتش منطقی باشه بهترین تلویزیون سایز کوچیک برای گیمراست.(ایران رو شما در نظر نگیرید)

126599
ال‌جی برای کسانی که به تهیه‌ی تلویزیون‌های لوکس سری گالری علاقه‌مند نیستند نیز محصولاتی جدید با پنل OLED معرفی کرده است. یکی از مهم‌ترین محصولات امسال، تلویزیونی ۴۸ اینچی است. اهمیت این تلویزیون آن‌جایی پدیدار می‌شود که اندازه‌اش در بین محصولات ال‌جی، کاملا جدید است. تلویزیون ۴۸ اینچی سال ۲۰۲۰ ال‌جی که وضوح 4K را ارائه می‌دهد کیفیت تصویر بالایی دارد. براساس ادعای ال‌جی، تلویزیون 4K جدید ۴۸ اینچ این شرکت دارای تراکم پیکسلی مشابه تلویزیونی ۹۶ اینچ با وضوح 8K است که ادعایی بزرگ و مهم به‌شمار می‌آید. با نگاهی کلی به بازار متوجه می‌شویم که مردم علاقه‌ی بسیار زیادی به تهیه‌ی تلویزیون‌های غول‌پیکر دارند و به‌همین دلیل شرکت‌های سازنده‌ی تلویزیون‌ها نیز به تولید محصولاتی با نمایشگر بزرگ ترغیب می‌شوند. بااین‌حال در شرایط کنونی، تصمیم فعلی ال‌جی برای تولید تلویزیونی ۴۸ اینچ قابل‌تحسین است؛‌ زیرا نشان می‌دهد این شرکت اهمیت ویژه‌ای برای کاربرانی که به تلویزیون‌های کوچک علاقه‌مند هستند نیز قائل است.
نکته‌ی مثبت تلویزیون ۴۸ اینچ ال‌جی، بهره‌مندی آن از پنل OLED است. به‌طور معمول تلویزیون‌هایی در این اندازه از پنل LCD استفاده می‌کنند و بهره‌مندی تلویزیون ال‌جی از پنل OLED اتفاقی مثبت به‌شمار می‌آید. ال‌جی از تلویزیون ۴۸ اینچ خود به‌عنوان محصولی یاد می‌کند که در بین مانیتورهای گیمینگ و تلویزیون‌های عادی اتاق نشیمن قرار می‌گیرد. ناگفته نماند که این تلویزیون دارای تأخیر ورودی ۱۳ میلی‌ثانیه‌ای است و به‌لطف پشتیبانی از فناوری‌های جی‌سینک انویدیا و فری‌سینک AMD توانایی نمایش نرخ‌های نوسازی متغیر را دارد. ال‌جی در تلویزیون‌های سال ۲۰۲۰ خود حالت جدیدی را با نام Filmmaker Mode معرفی کرده است که روی بهبود کیفیت تصاویر اثر مثبت می‌گذارد. ال‌جی می‌گوید حالت فیلم‌میکر، «تصاویر را به آن شکلی نشان می‌دهد که باید نشان داده شوند».

پردازنده‌ی جدید ال‌جی که از آن با نام آلفا ۹ نسل ۳ (Alpha 9 Gen 3) یاد می‌شود، توانایی فرق قائل شدن بین اشیاء مختلف روی نمایشگر را دارد و با اتکا بر همین موضوع می‌تواند پردازش‌های مختلفی را در قسمت‌های مختلف تصویر انجام دهد تا در نهایت میزان وضوح به حد مطلوب برسد و نویز کاهش پیدا کند. نکته‌ی جالب توجه این است که پردازنده‌ی آلفا ۹ نسل ۳ حتی توانایی تشخیص ژانر محتوای به‌نمایش‌درآمده را نیز دارد و می‌تواند حالت مناسب تصویر را برای محتوای ورزشی، فیلم‌های سینمایی، انیمیشن یا حالت استاندارد (برای اخبار و موارد مشابه) انتخاب کند.
منابع:
تلویزیون های OLED جدید ال جی در نمایشگاه CES 2020 معرفی شدند - زومیت
LG OLED TVs get better processing, ATSC 3.0 tuners, 48-inch size

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or