سلام.خیر تا به امروز فقط lg تو tv های تولیدی رده بالا 2019 (b9 ، c9 ، e9 و sm9000 و sm9500) از پورت hdmi 2.1 استفاده کردهسلام.دوستان کسی میدونه ps4 pro از کابل hdmi 2.1 پشتیبانی میکنه یا نه؟
و هم اینکه تلویزیون lg C7 و sony KD-43x8000D هم از 2.1 ساپورت میکنن یا نه؟
الان این hdmi 2.1 یه قابلیت نرم افزاریه یا سخت افزاری؟منظورم اینه که مثلا یکی که c7 داره با اومدن کنسولهای نسل جدید میتونه با یه آپدیت تلویزیونش از 2.1 پشتیبانی کنه؟سلام.خیر تا به امروز فقط lg تو tv های تولیدی رده بالا 2019 (b9 ، c9 ، e9 و sm9000 و sm9500) از پورت hdmi 2.1 استفاده کرده
کنسول های این نسل و همه ی تلویزیون های 4k از پورت hdmi 2.0b استفاده میکنن
سخت افزاریه.با اینکه همه ورژن ها یه شکلن ولی ای سی چیپ های داخلشون متفاوتهالان این hdmi 2.1 یه قابلیت نرم افزاریه یا سخت افزاری؟منظورم اینه که مثلا یکی که c7 داره با اومدن کنسولهای نسل جدید میتونه با یه آپدیت تلویزیونش از 2.1 پشتیبانی کنه؟
باید تلویزیونت رو ارتقا بدی به c9 .با اپدیت حل شدنی نیست.احتمالا کنسولهای نسل بعد مجهز به hdmi2.1 باشن و همچنین از ویژگی هاش بهره ببرن.متاسفانه یا خوشبختانه هر ساله تلویزیون ها پیشرفت میکنن واینجا قدرت خرید کمتر میشه.اوضاع بدی شده.گیم زدن با نهایت کیفیت خرج زیادی میطلبه که فعلا با این اوضاع دلار تو ایران غیر ممکن شده.الان این hdmi 2.1 یه قابلیت نرم افزاریه یا سخت افزاری؟منظورم اینه که مثلا یکی که c7 داره با اومدن کنسولهای نسل جدید میتونه با یه آپدیت تلویزیونش از 2.1 پشتیبانی کنه؟
سلام دوست عزیز...بنظرم 32 اینچ کوچیکه از نزدیک که رفتم دیدم!
پس میخوام بجاش 40 اینچ بگیرم
فاصلمم زیاد نیست در حد 1نیم متر حدودا
ولی از بس مدل ها زیاده گیج شدم !!!
مشخصاتی که میخوام داشته باشه :
FULL HD
رزولوشن 1080 × 1920
رابط هوشمند داشته باشه
وای فای داشته باشه
درگاه HDMI دوتا داشته باشه
اگه مد نظرتون از برند سونی هست...
موتور پردازشگر تصویر: X-Reality Pro
تکنولوژی Motionflow XR
این دوتا رو هم داشته باشه
قیمت هم در حد 3700 تا 4000 تومن
بعد من توضیحات رو خوندم نفهمیدم چه پنلی مناسب تره برای گیمینگ
تهران و بانه هم همین قیمته این مدل.سلام. لطفا چندتا مدل 49 و 44 اینچ 4k از سونی و سامسونگ پیشنهاد بدین و یه سایت معتبر واسه خرید tv معرفی کنید. رنج قیمت از 6 الی 9 تومن
پ.ن: شهر ما مدل x8000g 49 رو 8 تومن قیمت دادن
Lg c9دوستان لطفا یه tv معرفی کنین واسه نسل 9 کنسول ها با قیمت
30 40 میل قیمتاشونه ممنونLg c9
Samsung q90r
Lg c8
Samsung q80r
Sony x950g
میشه لطفا چندتا مدل بگین بهم که مناسب نسل بعدی باشه ؟سلام. لطفا چندتا مدل 49 و 44 اینچ 4k از سونی و سامسونگ پیشنهاد بدین و یه سایت معتبر واسه خرید tv معرفی کنید. رنج قیمت از 6 الی 9 تومن
پ.ن: شهر ما مدل x8000g 49 رو 8 تومن قیمت دادن
30-40 میلیون کجا بود!!!30 40 میل قیمتاشونه ممنون
والا تو نت سرچ کردم البته واسه الان نمیخوام قبل اینک ps5 بگیرم صد در صد تهیه می کنم اگه این قیمتی که گفتی باشه عالیه از جمله Samsung q90r30-40 میلیون کجا بود!!!
قیمت ها از 13 میلیون تا نهایت 20 میلیون هستن