خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام.دوستان کسی میدونه ps4 pro از کابل hdmi 2.1 پشتیبانی میکنه یا نه؟
و هم اینکه تلویزیون lg C7 و sony KD-43x8000D هم از 2.1 ساپورت میکنن یا نه؟
سلام.خیر تا به امروز فقط lg تو tv های تولیدی رده بالا 2019 (b9 ، c9 ، e9 و sm9000 و sm9500) از پورت hdmi 2.1 استفاده کرده
کنسول های این نسل و همه ی تلویزیون های 4k از پورت hdmi 2.0b استفاده میکنن

سلام.خیر تا به امروز فقط lg تو tv های تولیدی رده بالا 2019 (b9 ، c9 ، e9 و sm9000 و sm9500) از پورت hdmi 2.1 استفاده کرده
کنسول های این نسل و همه ی تلویزیون های 4k از پورت hdmi 2.0b استفاده میکنن
الان این hdmi 2.1 یه قابلیت نرم افزاریه یا سخت افزاری؟منظورم اینه که مثلا یکی که c7 داره با اومدن کنسولهای نسل جدید میتونه با یه آپدیت تلویزیونش از 2.1 پشتیبانی کنه؟

الان این hdmi 2.1 یه قابلیت نرم افزاریه یا سخت افزاری؟منظورم اینه که مثلا یکی که c7 داره با اومدن کنسولهای نسل جدید میتونه با یه آپدیت تلویزیونش از 2.1 پشتیبانی کنه؟
سخت افزاریه.با اینکه همه ورژن ها یه شکلن ولی ای سی چیپ های داخلشون متفاوته

باید تلویزیونت رو ارتقا بدی به c9 .با اپدیت حل شدنی نیست.احتمالا کنسولهای نسل بعد مجهز به hdmi2.1 باشن و همچنین از ویژگی هاش بهره ببرن.متاسفانه یا خوشبختانه هر ساله تلویزیون ها پیشرفت میکنن واینجا قدرت خرید کمتر میشه.اوضاع بدی شده.گیم زدن با نهایت کیفیت خرج زیادی میطلبه که فعلا با این اوضاع دلار تو ایران غیر ممکن شده.

سلام دوست عزیز...بنظرم 32 اینچ کوچیکه از نزدیک که رفتم دیدم!
پس میخوام بجاش 40 اینچ بگیرم
فاصلمم زیاد نیست در حد 1نیم متر حدودا

ولی از بس مدل ها زیاده گیج شدم !!!

مشخصاتی که میخوام داشته باشه :
FULL HD
رزولوشن 1080 × 1920

رابط هوشمند داشته باشه
وای فای داشته باشه
درگاه HDMI دوتا داشته باشه

اگه مد نظرتون از برند سونی هست...
موتور پردازشگر تصویر: X-Reality Pro
تکنولوژی Motionflow XR

این دوتا رو هم داشته باشه

قیمت هم در حد 3700 تا 4000 تومن:Cheesygrin:

بعد من توضیحات رو خوندم نفهمیدم چه پنلی مناسب تره برای گیمینگ

43W660F
43X7000G 4k
توصیه میکنم یکمی بیشتر هزینه کنی برای 4k . دیگه full HD برای نسلهای بعد جوابگو نیست.

• Like
Reactions: Amir.Ps4
سلام لطفا چند تا مانیتور فقط برای گیم معرفی کنید ، بودجه هم حداکثر 4 میلیون هست ، در ضمن میخواستم نظر دوستان رو درباره جایگزین کردن مانیتور به جای تلویزیون بدونم ، الان سونی w800c دارم ، منطقی هست بخاطر لگ و زمان پاسخدهی پایین تر و البته سایز کمتر که به نظر خودم بهتر هست مانیتور بگیرم ؟

سلام. لطفا چندتا مدل 49 و 44 اینچ 4k از سونی و سامسونگ پیشنهاد بدین و یه سایت معتبر واسه خرید tv معرفی کنید. رنج قیمت از 6 الی 9 تومن
پ.ن: شهر ما مدل x8000g 49 رو 8 تومن قیمت دادن

آخرین ویرایش:
سلام. لطفا چندتا مدل 49 و 44 اینچ 4k از سونی و سامسونگ پیشنهاد بدین و یه سایت معتبر واسه خرید tv معرفی کنید. رنج قیمت از 6 الی 9 تومن
تهران و بانه هم همین قیمته این مدل.

میشه لطفا چندتا مدل بگین بهم که مناسب نسل بعدی باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or