خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان به نظرتون یه تلویزیون جمع و جور در حد ۲۴ اینچ یا نهایتا ۳۲ که بشه نسل بعدم استفاده کنم و قیمتشم مقرون به صرفه باشه چی بخرم؟میخوام هم کیفیتش خوب باشه هم قابل حمل...با سپاس

دوستان به نظرتون یه تلویزیون جمع و جور در حد ۲۴ اینچ یا نهایتا ۳۲ که بشه نسل بعدم استفاده کنم و قیمتشم مقرون به صرفه باشه چی بخرم؟میخوام هم کیفیتش خوب باشه هم قابل حمل...با سپاس

این نسل 4k و مهمتر hdr داشتیم و تا جایی که میدونم tv 4k hdr با سایزی که میخای وجود نداره اکثر مدلهای 32 اینچ موجود در بازار حتی FHD هم نیستن
برای نسل بعد هم ساپورت بهتری از این 2تا خواهیم داشت برای اینکه کیفیت خوبی داشته باشی باید حداقل از مدلهای میان رده برندهای مطرح داشته باشی

قیمتها که مسخره هم رد کرده.
امروز جمهوری رفتیم واسه رفیقم تی وی بگیریم.
49x75f sony خرید با گارانتی8900!
55x70f هم میدادن 9500
55x75f قیمت 10.500

عمده تفاوت این دو مدل هم فقط تو اندروید داشتن 75 بود!
1 تومن پول اندروید.

• Like
Reactions: Jack cooper
یه زمانی دلار میرفت بالا قیمت تی وی هم بالا میرفت اما الان پیاز هم گرون میشه تی وی رو گرون میکنن . بنظرتون ربط پیاز با تی وی چی میتونه باشه ؟ این سوال اقتصادی رو باید از فروشنده های اقتصاد دان بپرسیم ببینیم چیه جوابش .
مثلا قبل گرونیا مانیتور lg 27ud59 2300 بود الان شده 12 ملیون . من موندم دقیقا سازمانهای نظارتی چه فرقی با خیار دارن تو این کشور

• Like
Reactions: rasool66
سلام دوستان من تی وی nu8000 خرید ولی نمیدونم چجوری میشه روی پای میز یا دیوار چسپوند آخه چهار جا داره که داخل پیچ نمیشه و یه جور دیگه ست و چهار چیز پلاستیکی کسی میتونه کمک کنه

Attachments

• 8888.jpg
    8888.jpg
    119.1 KB · مشاهده: 16
  • 998.jpg
    998.jpg
    198.2 KB · مشاهده: 15

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or