خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
واقعا دم سونی گرم..برای تی وی x8500d من که مدل 2016 هست هنوز داره آپدیت میاد

سونی تو پشتیبانی محصولاتش عالیه خدایی.
منم 9300d دارم و خوشحال شدم هنوز ساپورت میشه.
وقتی هنو واسه سری c داره میده ماها خیالمون راحته:D

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
گفتم که من 9 تومن دارم متاسفانه
هیچ پیشنهادی نیست ؟!
سونی x8000e دیدم زاویه دیدش خوب نیست به نظرم و مشکی خوبی نداره
من x8500f دارم خیلی خوب نیست ولی فکر کنم هنوز تو همین رنج قیمت باشه و حداقل تو مقایسه با هم رده ای هاش یکم بهتره

• Like
Reactions: p990_judi
دوستان مشکل زیرنویس‌‌ تلویزیون های سونی حل شده یا هنوز‌ زیرنویس فارسی رو‌ با مشکل نشون‌ میده چون من بیشتر از بازی سریال نگاه میکنم و خیلی واسم این موضوع مهمه مدل تلویزیونی هم که میخوام بگیرم x900f هستش

دوستان مشکل زیرنویس‌‌ تلویزیون های سونی حل شده یا هنوز‌ زیرنویس فارسی رو‌ با مشکل نشون‌ میده چون من بیشتر از بازی سریال نگاه میکنم و خیلی واسم این موضوع مهمه مدل تلویزیونی هم که میخوام بگیرم x900f هستش
خیر.حل نشده.حتی تو مدل جدید x950g بدتر هم شده چون روشناییش بالاتر رفته این مشکل هم بیشتر خودشو نشون میده.مگر اینکه از نقاط دامینگ زون بیشتری استفاده کنن که خوب قیمت هم بالاتر میره.

دوستان یه نظر نهایی با کمی توضیح بدین بین این مدل ها
Lg sk7900 55
sony x8500f
Sam Nu7900 55

دو سه روز آینده می خوام خرید کنم
Sony X850F vs LG SK8000 Side-by-Side TV Comparison
خودت نگاه کن تقریبا در یک سطح هستند
در مورد سامسونگ هم تو سایت رتینگ اینی که ش ما گفتید نیست اگه خواستی سامسونگ بگیری سری 8 بگیر و غیر سام سرویسی اگه باگارانتی میخوای همون ال جی و سونی بگیر

• Like
Reactions: p990_judi
خیر.حل نشده.حتی تو مدل جدید x950g بدتر هم شده چون روشناییش بالاتر رفته این مشکل هم بیشتر خودشو نشون میده.مگر اینکه از نقاط دامینگ زون بیشتری استفاده کنن که خوب قیمت هم بالاتر میره.
دوسته عزیز شما اشتباه متوجه شدین منظور من اینه فونت فارسی رو نشون میده چون مدل های قدیمش زیرنویس فارسی رو ساپورت‌‌ نمیکرد و بهم ریخته نشون میدید حروف ها رو

دوسته عزیز شما اشتباه متوجه شدین منظور من اینه فونت فارسی رو نشون میده چون مدل های قدیمش زیرنویس فارسی رو ساپورت‌‌ نمیکرد و بهم ریخته نشون میدید حروف ها رو
کاملا ساپورت میکنه زیرنویس فارسی

• Like
Reactions: SAEED_TAJ and mgs3
خوب همونطور که گفتم نقد مدل sony x950g سایت flashpanet سایز 75 اینچ رو نقد کرده که از سیستم x-wide angle استفاده میکنه که زاویه دید بهتری داره ولی کنتراست به مراتب کمتر و یک مقدار تفاوت توی روشنایی داره ولی سایت rtings مدل 55 اینچ رو نقد کرده که از سیستم x-wide angle استفاده نمیکنه وروشنایی و کنتراست بهتری داره.

Attachments

• Screenshot_20190415-215622.png
    Screenshot_20190415-215622.png
    245.3 KB · مشاهده: 6

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or