خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
درود
دوستان با 4-5 تومن . تی وی خوب واسه بازی روی PS4 Pro و دیدن فیلم و سریال چیزی گیر میاد این روزا ؟ اتاقم 3در4 هست در ضمن - یه چی باشه که نسل اینده هم یجورایی ساپورت کنه ... الان مانیتور تقریبا خوب دارم برا بازی ولی میخوام 4K بگیرم اگه بشه - قسطی البته :)

ممنون

درود
دوستان با 4-5 تومن . تی وی خوب واسه بازی روی PS4 Pro و دیدن فیلم و سریال چیزی گیر میاد این روزا ؟ اتاقم 3در4 هست در ضمن - یه چی باشه که نسل اینده هم یجورایی ساپورت کنه ... الان مانیتور تقریبا خوب دارم برا بازی ولی میخوام 4K بگیرم اگه بشه - قسطی البته :)

ممنون
فکر نکنم با 4 5 تومن 4k بتونی گیر بیاری

• Like
Reactions: trainer
درود

ممنون

فقط باید تو 43 اینچ ها بگردی که 4k هم ساپورت کنه با این پول

• Like
Reactions: trainer
اره متاسفانه ولی هر چه قدر بیشتر صبر کنم قیمتش بالاتر میره هر چه زودتر بگیرم بهتره
اره رفیق بخر که اوضاع واقعا نابسامونیه منم قبل از عید خریدم تو افت قیمت درهم و دلار بود الان قشنگ چهار تومنی اومده رو قیمتش. البته به نظر من ارزشش رو داره این مدل.

• Like
Reactions: UnchartedIV
این چنین بود که c9 امد و رقابت به تنگ امد

حتی ریتنشن هم دیگه نداره اینپوت لگ عالی hdmi 2.1 حتی 1440p 120hz تف توی ایران که شرایط این چنین شده دیگه خوابشم نمی شه دید حتی فکر نکنم دیگه اصلا ازش بیاد.

LG C9 OLED Review (OLED55C9, OLED65C9, OLED77C9)

این چنین بود که c9 امد و رقابت به تنگ امد

حتی ریتنشن هم دیگه نداره اینپوت لگ عالی hdmi 2.1 حتی 1440p 120hz تف توی ایران که شرایط این چنین شده دیگه خوابشم نمی شه دید حتی فکر نکنم دیگه اصلا ازش بیاد.

LG C9 OLED Review (OLED55C9, OLED65C9, OLED77C9)
اینم که مشکل بزرگ burn in داره..پس کی میخوان این مشکلو حل کنند

• Like
Reactions: s.1
بدترین اتفاق همین مشکل burn in هست که من هنوز طرف oled نرفتم. مدل C9 اینپوت لگش عالیه فقط حیف که توی 4k HDR اینپوت لگ میچسبه به حدود 40 که یه خورده زیاده.

• Like
Reactions: SAEED_TAJ

این مشکل رو کلا OLED ها دارن حتی گوشی های موبایل فکر نکنم درست شدنی باشه اما بهتر شدنی هست هر چقدر ریتنشن کمتر باشه ظاهرا BURN ریسکش کمتره
بدترین اتفاق همین مشکل burn in هست که من هنوز طرف oled نرفتم. مدل C9 اینپوت لگش عالیه فقط حیف که توی 4k HDR اینپوت لگ میچسبه به حدود 40 که یه خورده زیاده.

اون با 1 اپدیت درست می شه چون مدل قبلیشم همچین مشکلی رو نداشت سونی هم قبلا در HDR مشکل داشت با اپدیت فیکسش کرد فقط VRR تست نشده چون هنوز کارت HDMI2.1 نداره از فری سینک هم فعلا پشتیبانی نمی کنه اما در نقد نوشته LG قول داده پشتیبانی ازش رو با اپدیت اضافه کنه.

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
دقیقا به همین علته که منم oled نمیگیرم..حقیقتش نمیتونم ریسک کنم

• Like
Reactions: MRM_3000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or