Firmware update to v5.381 for Asia Pacific | Sony MYسلام دوستان برای x850d sony اندروید ۷ اومده ؟میشه لینک دانلودش بذارید ؟
و قفل منطقه ای داره که مثلا اپدیت اروپا یا اسیا از هم جداست یا یه اپدیت هست برای tv های همه مناطق جواب میده ؟
مال خودم نیست.مال دوستمه که اندروید ۷ رو از طریق خود تی وی نصب کرده.راهی داره برگشت داده بشه به نسخه قبل؟
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
خودش میگه موقع آپدیت چند بار قطع شده و درست آپدیت نشده..الان که تصویرش لگ داره احساس میکنه از آپدیتش هستنه متاسفانه حالا چه مشکلی پیش اومده ؟
خودش میگه موقع آپدیت چند بار قطع شده و درست آپدیت نشده..الان که تصویرش لگ داره احساس میکنه از آپدیتش هست
امین جان لطفا عکس رو دوباره بزار.پیداش نکردملگ ربطی به اپدیت نداره.
من تو فیفا بعضی مواقع لگ داشتم و از وقتی تصویر رو روی گیم مد گذاشتم دیگه لگ ندیدم.
یه عکس هم گذاشتم واسه فریم بهتر تو سری تی وی های سونی چند صفحه قبل.
واسه انتخاب رزولوشن یا فریم.
اونو ببینید و طبق اون عمل کنید لگ از بین میره کامل.
امین جان لطفا عکس رو دوباره بزار.پیداش نکردم
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
یا ku6000 هست یا mu6000.چون تکنولوژیpure color مال سری ۶ سامسونگهست.اگر منوشجدید باشه mu هست.امروز رفتم نمایندگی سامسونگ برای مدل 40mu7000 که گفتن این مدل قاچاقه نمیارن! تو هیچ سایتی هم اینو موجود نداره خرید کنم! پنل va و سایزش دقیقا چیزی بود که میخاستم!
7980 داشت که پنلشو یه اسمی گفت تا حالا نشنیده بودم ! اینا پنلشون چیه؟ چون تو هیچ سایت خارجی هم ازش حرفو نقدی نیست با این قیمتا و انتخاب محدود ینی تنها گزینه موجود دلم رضایت نمیده بخرمش 
فقط در صورتی میتونم پیشنهاد کنم که زاویه دید برات مهمباشه مثلا تیویروتویپذیرایی استفاده کنین.این lg رو پیشنهاد نمیکنید؟
فقط در صورتی میتونم پیشنهاد کنم که زاویه دید برات مهمباشه مثلا تیویروتویپذیرایی استفاده کنین.
تیوی بدینیست ولی مشکل پنل ips هست،البته اینالجیتیویبدی نیست مخصوصا اینپوت لگش و پنل ۱۲۰ هرتز.
اگر روی مشکی خالص حساس نیستی،وتوی اتاق روشنبیشتر استفاده میکنی تا خاموش،وزاویه دید برات مهمه انتخاب مناسب تریهاز سامسونگ.باید نسبت به نیازت تصمیمبگیریوشرایط استفادت.
اگر فیلم های قدیمی ۲۴ فریم هم میبینی به دلیل ۱۲۰ هرتز بودن پنل ال جی باز انتخاب مناسب تری میشه از نظر اینکه جادر نده تصویر.(من شخصا زیاد حساس نیستم رویجادر با یکم موشن دادنبه تصویر حلش میکنم)
خوبیش نسبت به سامسونگاینه که واید کالر گمت هم داره و کیفیت رنگ بهتریروبه نمایش میذاره.باید ببینی قیمتش چجوریه نسبت به mu 7980 های سامسونگ.من شخصا بدمنمیاد اینتلویزیون روتست کنم خوببه نظر میرسه اگه از نظر قیمتی خیلی گرونترنباسهنسبت به رقیب.
اگر کنتراست بالا میخوای ومشکلی خالص تر و تویاتاق تاریک وروبه رویتیویمیشینی سامسونگ با پنل va.
سلام دوستان ماکه هرچی گشتیم Q7FN سامی رو پیدا نکردیم و هم حالا حالا تا شهریور خبری ازش نیست از مدل های 2018 ولی من عجله دارم برا خرید
چند تا سوال
1. کسی منطق نام گذاری سونی رو میدونه ؟ مثلا x93E , x930E , x9300E یکیه چون مدل های ایران رو هر چی دیدم یه صرف اضاف داره
2. کسی داره اینجا یا اشنای داره باش ؟ تلوزیون خوبی هست ؟
3. با تشکر از نمایدنده های الکی بزرگ داخل تهران مدل 65 رو پیدا نکردم آیا عاقلانه هست بگم برام از بانه بیارن ؟ جای مورد اعتماد هست بشناسین یا خرید کرده باشین ؟ خودم یکی دیدم پول رو بعد تحویل و تست میگیره ولی میخوام نظرتون رو بدونم
4. همون طور که گفتم دو مدل نظرم هست یکی سامی q7 و سونی x930E به نظرتون کدوم بهتره ؟
تلویزیونت چیه؟چرا نوشته ها و زیرنویس بازی ها تو تلویزیون ریز و فوق العاده بد کیفیت است؟" در صورتی که هر وقتی به مانیتور معمولی 5-6 سال پیش وصل میکنم زیرنویس ها تو بازی ها خیلی قشنگ و پرجزئیات و خوانا میشن؟ مشکل از چیه خیلی رفته رو اعصابم!!