دوستان سلام..
یکی از دوستانم تی وی sony 49x8000e ساخت مالزی گرفته..
الان دوتا مشکل داره:یکی اینکه موقع تماشای تصاویر سریع مثل فوتبال تو تصویر لگ و تیک ریز دیده میشه(پخش از ر س ی و ر) و دو اینکه قسمت وسط تی وی و پائینش خیلی گرم میشه..
به نظرتون تی وی مشکلش چیه؟محصوصن مورد اول؟و آیا همه تی وی های این سری اینجور هستند؟
مرسی
چك كن ببين motionflow روي استاندارد باشه چون بصورت پيش فرض خاموشهممکنه جز مدل هایی باشه که فریم پایین در حالت 60 هرتز رو درست نمی تونه پخش کنه یا stutter زیادی داره بهتره نقدش چک بشه بذاره روی 24hz احتمالا مشکل برطرف بشه
کلا فکر نکنم مدل 8000e خیلی جالب باشه..من خودم 8500d دارم و با تنظیمات مشابه این مشکلات رو ندارم..ولی این تی وی دارهممکنه جز مدل هایی باشه که فریم پایین در حالت 60 هرتز رو درست نمی تونه پخش کنه یا stutter زیادی داره بهتره نقدش چک بشه بذاره روی 24hz احتمالا مشکل برطرف بشه
اندروید چند نصب کردید ؟دوستان در تی وی های اندروید سونی راهی هست که بشه به ورژن قبلی نرم افزار برگشت؟؟
دوستان در تی وی های اندروید سونی راهی هست که بشه به ورژن قبلی نرم افزار برگشت؟؟
Mu7970 or mu7980 samsung or 7985سلام دوستان یک تلویزیون 49 میخواستم 4k نظر خودم رو lg sj800v هستش هم برای گیم استفاده میشه هم برای فیلم دیدن ممنون میشم راهنمایی کنید نهایت تا 3900
مال خودم نیست.مال دوستمه که اندروید ۷ رو از طریق خود تی وی نصب کرده.راهی داره برگشت داده بشه به نسخه قبل؟اندروید چند نصب کردید ؟
نه متاسفانه حالا چه مشکلی پیش اومده ؟مال خودم نیست.مال دوستمه که اندروید ۷ رو از طریق خود تی وی نصب کرده.راهی داره برگشت داده بشه به نسخه قبل؟
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk