خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
درود

سامسونگ 43ku7970 مدل خوبیه؟ کیفیت HDRـش تایید میشه؟
حدود 2600 قیمتشه با بودجه زیر 3 تومن مورد بهتری میشه بگیرم؟
ترجیح میدم lg یا سونی بگیرم مدلی دارن از سام 7970 بهتر باشه؟

دوستانی که تجربه استفاده از مانیتور های گیمینگ دارن لطفا راهنمایی کنن
میخوام یه مانیتور در حد ۳ تا ۴ میلیون بگیرم اما سردرگم شدم چه مانیتوری بگیرم و کدوم پنل بگیرم ips یا VA یا TN
اولین موضوع اینه که من اینپوت لگ پایین برام مهمه در کنارش کیفیت تصویر خوب هم برام مهمه برای کنسول PS4 Pro میخوام استفاده کنم پس در نتیجه QHD بودن هم برام مهمه یا همون کیفیت 2K
خودم C32FHG70 در نظر دارم و میتونم از سایت آمازون خریداری کنم اما یه جا خوندم که یکی گفته بود پنل های VA به خاظر کشیدگی که داره باعث سرگیجه گرفتن میشه ! نمیدونم در چه حد واقعیت داره
توی سایت Rting هم بررسی هاشو خوندم به این نتیجه رسیدم بهترین گزینه همین CFHG70 هست لطفا یک نفر مطلع راهنمایی کنه
ممنون از وقتی که گذاشتید
(امیدوارم کسی نگه با این قیمت برو TV فلان بگیر بنده OLED C7 رو دارم پس بهتر بحث Tv نکنیم)

سلام دوستان.
بین این دو تا مدل از نظر کیفیت تصویر و input lag و غیره برای ps4 pro کدوم بهتره؟

سامسونگ 50MU7980
ال جی 49UJ75200GI

اگر در حدود 4 تومن 50 اینچ مدل بهتری هم هست ممنون میشم معرفی کنید.
7980

درود

سامسونگ 43ku7970 مدل خوبیه؟ کیفیت HDRـش تایید میشه؟
حدود 2600 قیمتشه با بودجه زیر 3 تومن مورد بهتری میشه بگیرم؟
ترجیح میدم lg یا سونی بگیرم مدلی دارن از سام 7970 بهتر باشه؟
7970 يا 7980

Last edited by a moderator:
میخوام یه مانیتور در حد ۳ تا ۴ میلیون بگیرم اما سردرگم شدم چه مانیتوری بگیرم و کدوم پنل بگیرم ips یا VA یا TN
اولین موضوع اینه که من اینپوت لگ پایین برام مهمه در کنارش کیفیت تصویر خوب هم برام مهمه برای کنسول PS4 Pro میخوام استفاده کنم پس در نتیجه QHD بودن هم برام مهمه یا همون کیفیت 2K
خودم C32FHG70 در نظر دارم و میتونم از سایت آمازون خریداری کنم اما یه جا خوندم که یکی گفته بود پنل های VA به خاظر کشیدگی که داره باعث سرگیجه گرفتن میشه ! نمیدونم در چه حد واقعیت داره
توی سایت Rting هم بررسی هاشو خوندم به این نتیجه رسیدم بهترین گزینه همین CFHG70 هست لطفا یک نفر مطلع راهنمایی کنه
ممنون از وقتی که گذاشتید
(امیدوارم کسی نگه با این قیمت برو TV فلان بگیر بنده OLED C7 رو دارم پس بهتر بحث Tv نکنیم)
up

کسی میاد اینجا ادعای مانیتور گیم حرفه ای می کنه که pc gamer هاردکور هست شبانه روزم داره بازی fps online می زنه شما فکر نکن با خرید مانیتور تفاوت خاصی در عمل برای کنسول دریافت می کنید اگر c7 دارید بهترین گزینه ی زیر دست شما هست هزینه ی بیشتر از این وسواس فکری هست و نیازی بهش ندارید حداقل برای کنسول

اینم بگم که روی pro اگر اهل بالاتر 1080 بازی کردن هستید باید قید بالای 30 فریم هم بزنید این معنیش اینه که کشیدگی تصویر در 30 فریم خیلی زیاد می شه به طوری برای منم قابل تحمل نیست ضمن اینکه اینپوت لگم بالاتر می ره پس res بالای 1080 هم حتی برای pro تقریبا 1 چیز بی فایده هست حداقل برای کسی که حساسه ضمن اینکه 4k native هم تقریبا جز چنتا بازی ورزشی چیزی در بساط نداره.

هر 3 پنل هم 1 سری مزایا دارن 1 سری معایب بستگی داره دنبال چی باشید کیفیت تصویر Va زاویه ی دید ips زمان پاسخ دهی تصویر هم tn(بدترین کیفیت تصویر با دقت رنگ با زاویه ی دید افتضاح ارزان ترین پنل) همه ی اینا با هم oled خیلی بعیده کسی oled داشته باشه ناراضی باشه غیر از مشکل صفحه ی ثابتش(عمرش) عملا هیچ ایرادی نداره(یا نهایت مکش روشناییش که به نظرم اونم کافیه).

ممنون از وقتی که گذاشتید
درود

از لحاظ اینپوت لگ الان دیگه تمام مانیتور های 2 سال اخیر به اینور اینپوت لگاشون همه پایین هست و اصلا مشکلی ندارن و این قضیه تو تمام پنل ها یکسانه اما شما باید با توجه به خواسته ای که داری بری جلو اول این که شما چون برای یه کنسول میخوای خوب یه مانیتور 60 هرتز کفایت میکنه اما مشکل اینجاست که ps4 pro فقظ رزولوشن 4k و 1080p رو ساپورت میکنه پس خرید مانیتور qhd یا همون 1440p کار اشتباهیه چون وقتی pro وصل بکنید بهش سیگنال 4k رو نمیشناسه و اتوماتیک میره رو رزولوشن 1080

حالا شما 3 تا انتخاب داری گزینه های پیشنهادی که تو ایران موجوده میگم و غیر از اینا انتخاب دیگه ای نیست بازار ایران داغون و محدود و گرونه :

LG Ultra HD 4K 32UD59-B VA Gaming
Asus Ultra HD 4K MG28UQ TN Gaming
LG Ultra HD 4K 27UD69-W IPS

هیچ کدوم از 3 مدل hdr نداره اگر به hdr علاقه مندی باید صبر کنی تا به مرور این مانیتور ها وارد باز بشن زمانش هم معلوم نیست اونم تو بازار ایران
مانیتور chg70 هم همون طور که گفتم 4k نیست و hdr اش هم واقعی نیست البته بدم نیست در کل ولی اصلا قابل مقایسه با تلویزیون ها نیست تنها مانیتوری که hdr 10 واقعی با رزولوشن 4k و 144 هرتز ASUS PG27UQ هست که تازه وارد بازار خارج شده و بالا 2000 دلار هست و خدا میدونه کی و با چه قیمتی بیاد ایران.

پنل va زاویه دید: متوسط /کیفیت رنگ ها :خوب /کنتراست : عالی/ نمایش رنگ مشکی :خیلی خوب/ pixel response time : متوسط
پنل ips زاویه دید عالی /کیفیت رنگ ها :خیلی خوب/ کنتراست :متوسط/ نمایش رنگ مشکی: ضعیف/ pixel response time : خوب

پنل tn زاویه دید : ضعیف /کیفیت رنگ : متوسط /کنتراست :ضعیف/نمایش رنگ مشکی :ضعیف/pixel response time :عالی

منظور از کشیدگی پنل va رو من متوجه نشدم منظور همون خمیده بودن هست؟ curved؟ اگه اره اون سلیقه ای هست یکی خوشش میاد یکی نه ولی این قضیه خمیده بودن پنل های va به بهبود زاویه دید هم کمی کمک کرده

آخرین ویرایش:
TN ارزونترین و قدیمی ترین نوع پنل که ریسپانس تایم پایین و کیفیت رنگ پایین داره ( برای مانیتور های گیمینگ هرچه ریسپانس تایم پایینتر باشه بهتر و حالت لگ یا GHOSTING ایجاد نمیشه )
هرچند این نوع پنل های از نظر ریسپانس تایم مناسب گیمر ها هستند ولی از نظر کیفیت رنگ و زاویه دید ضعیف هستند و نقطه ضعفشون حساب میشه
IPS بهتر از TN و VA کیفیت رنگ و زاویه دید خوبی داره ولی ریسپانس تایم بالا داره که برای بازیهای ریسینگ یا دیدن بازیهای ورزشی مناسب نیست
VA مابین TN و IPS هستش
نتیجه گیری : اگر مانیتور میخوای بگیری مخصوص گیمینگ حرفه سعی کن پنل IPS یا PLS داشته باشه و ریسپانس تایم پایینتر از 5 داشته باشه

TN ارزونترین و قدیمی ترین نوع پنل که ریسپانس تایم پایین و کیفیت رنگ پایین داره ( برای مانیتور های گیمینگ هرچه ریسپانس تایم پایینتر باشه بهتر و حالت لگ یا GHOSTING ایجاد نمیشه )
هرچند این نوع پنل های از نظر ریسپانس تایم مناسب گیمر ها هستند ولی از نظر کیفیت رنگ و زاویه دید ضعیف هستند و نقطه ضعفشون حساب میشه
IPS بهتر از TN و VA کیفیت رنگ و زاویه دید خوبی داره ولی ریسپانس تایم بالا داره که برای بازیهای ریسینگ یا دیدن بازیهای ورزشی مناسب نیست
VA مابین TN و IPS هستش
نتیجه گیری : اگر مانیتور میخوای بگیری مخصوص گیمینگ حرفه سعی کن پنل IPS یا PLS داشته باشه و ریسپانس تایم پایینتر از 5 داشته باشه
رنگ ها توی ips بهتره اما کنتراست va خیلی بهتره که باعث میشه خیلی ها va بخرن،تو رنگ مشکی ips ازار دهندس البته الان مانیتورای حرفه ای رده بالا اکثرشون ips

کسی میاد اینجا ادعای مانیتور گیم حرفه ای می کنه که pc gamer هاردکور هست شبانه روزم داره بازی fps online می زنه شما فکر نکن با خرید مانیتور تفاوت خاصی در عمل برای کنسول دریافت می کنید اگر c7 دارید بهترین گزینه ی زیر دست شما هست هزینه ی بیشتر از این وسواس فکری هست و نیازی بهش ندارید حداقل برای کنسول

اینم بگم که روی pro اگر اهل بالاتر 1080 بازی کردن هستید باید قید بالای 30 فریم هم بزنید این معنیش اینه که کشیدگی تصویر در 30 فریم خیلی زیاد می شه به طوری برای منم قابل تحمل نیست ضمن اینکه اینپوت لگم بالاتر می ره پس res بالای 1080 هم حتی برای pro تقریبا 1 چیز بی فایده هست حداقل برای کسی که حساسه ضمن اینکه 4k native هم تقریبا جز چنتا بازی ورزشی چیزی در بساط نداره.

هر 3 پنل هم 1 سری مزایا دارن 1 سری معایب بستگی داره دنبال چی باشید کیفیت تصویر Va زاویه ی دید ips زمان پاسخ دهی تصویر هم tn(بدترین کیفیت تصویر با دقت رنگ با زاویه ی دید افتضاح ارزان ترین پنل) همه ی اینا با هم oled خیلی بعیده کسی oled داشته باشه ناراضی باشه غیر از مشکل صفحه ی ثابتش(عمرش) عملا هیچ ایرادی نداره(یا نهایت مکش روشناییش که به نظرم اونم کافیه).
اقا من كلا حاضرم graphic در حد nes باشه ولي 60 فريم باشه رو tv4k هم اون option هست كه 1080 با 60 فريم؟

تفاوتشون در چیه؟
کیفیت تصویر و HDRـشون فرقی داره؟
دلیل خریدم HDR هست این مدلای سامسونگ راضی کننده هستن؟
چرا فقط سایتهای ایرانی این مدلو دارن! مثلا از 43mu7980 هیچ نقد خارجی پیدا نکردم!
colour تو 7980 بهتره

• Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or