دوستعزیر یه بار جوابتوخلاصه دادم مه اصلا فکرتو درگیر الکی نکنی بدون شک سامسونگ ۷۹۸۰.خیلی بالاتر از اون مدل ال جی هست که حتی ۴ کی رو شارپنمیتونه پخش کنه.
در مورد منتاژ هم تحت نظر سامسونگ کره هست و کیفیتی مشکلی نداره این شرو ور هارو یه مشت دلال بازاری کردن تومخ مردم،مشکلی هم خدایی نکرده پیش بیاد سام سرویس به شدت مورد اعتماد و کار درسته (تجربه ای که من خودم داشتم حتی سره گوشی galaxy s6)
من یه تیوی ۴۶ سری ۸ سامسونگ ۲۰۰۸ گرفتم تا همین پارسال که lcd در اثر ضربه خراب شد عالی کار کرد وبدون مشکل!
الانم ۷۹۷۰ دارم هیچمشکلی نداشته خداروشکر.
اگر زاویه دید واست مهمنیست و جلویتلویزیونمیشینی که مسلما هم همینه چون ۴۳ اینچ میخوای،حتما پنل va بگیر،ای پیاس ۱۰۰۰۰۰۰ سالمنمیرسه بهش.
اگر اطلاعات کافی نیست همین۲۰،۳۰ صفحه اخیر رو بخونی بار ها و بارها جواب سوالاتت هست و الان هر کی هر چی بگه تکراره فقط.
ال جی احمق الکی گرونترم هست.کلا الان دیگه از بانه خریدنحماقته با اینوضع دلار،وقتی نمایندگیها با قیمت کمتر دارن محصولات روبا گارانتی عرضه میکنن.کلا قیمت گذاری که سامسونگ وسامسرویس میکنن مخصوص خاورمیانه و ایران خیلی بهتره،گاهی موبایل و لوازم صوتی پایینتر نسبت به قیمت دلاریش هممیفته چون نمایندگی داره و ارزونتر وارد میشه و اینجا منتاژ میشه(والا ۴ تا چسبمیزنن
)